San Remo Verona SED

Ontvang binnen 2 uur een scherp geprijsde offerte op maat

San Remo Verona SED voorkant
Start San Remo Verona SED foto Gallery

Meer foto's

Scherp geprijsde offerte ontvangen?

Vul het formulier in en ontvang de San Remo Verona SED prijs.

Ontvang geheel vrijblijvend een offerte
 • Leaseprijs vanaf €85 per maand.
 • Aanschafprijs met korting op aanvraag.
 • Vaak demo modellen beschikbaar.
 • Proefplaatsing is mogelijk op aanvraag.

Onze San Remo expert Janneke is te bereiken op onderstaand nummer.

Janneke San Remo Expert Janneke San Remo Expert

Belangrijke aspecten

 • Verkrijgbaar in 2-groeps en 3-groeps variant
 • Vaste wateraansluiting
 • In lease beschikbaar vanaf €81 per maand
 • Aroma Club is officieel San Remo Dealer en geeft deskundig advies

Koffievariaties

 • Espresso
 • Espresso macchiato
 • Koffie
 • Koffie verkeerd
 • Cappuccino
 • Café au Lait
 • Latte macchiato
 • Warme melk
 • Melkschuim
 • Heet water

Benieuwd naar de San Remo Verona SED?
Kom langs in onze showroom.

Zij starten onder andere hun dag met Aroma Club koffie

Maak kennis met onze koffiebonen

Wij branden onze bonen volgens de slow-roast methode. Waarom wij dat doen? Om de smaken en aroma's van de koffiebonen optimaal te benutten. En dat proef je. Daarbij hechten wij grote waarde aan duurzaamheid. Niet voor niets worden al onze koffiebonen dan ook CO2 neutraal gebrand en zijn ze fairtrade, organic & UTZ gecertificeerd.

Aroma Club koffiebonen

San Remo Verona SED feitjes die je moet weten

Handige feitjes voor San Remo Verona SED van Aroma Club.

1Het Verona SED-model is klassiek retro met een iconische Amerikaanse elegantie en de kwaliteit van Verona.
2Dit is de single-boiler variant van het San Remo Verona model. De RS beschikt over een multi-boiler.
3De machine is doorgaans uit voorraad leverbaar.
4Goed in combinatie met San Remo SR70 EVO koffiemolens.

De San Remo Verona is kenmerkt zich door een unieke combinatie van klassieke lijnen en een moderne technologie. Het betreft hier een espressomachine welke niet alleen elegant, maar tegelijkertijd ook heerlijk praktisch is in gebruik. De San Remo Verona is bovendien uitgerust met programmeerbare drukknoppen welke ze tot een bijzonder gebruiksvriendelijke espressomachine maakt. Ben jij iemand die bovendien wel eens het noodzakelijke onderhoud van zijn of haar koffiemachine over het hoofd durft te zien? Ook dat hoeft geen enkel probleem meer te zijn. Deze koffiemachine van het merk San Remo is namelijk uitgerust met een sensor welke tijdig aangeeft wanneer er onderhoud moet worden uitgevoerd. Dit zijn slechts enkele van de vele interessante redenen waarom het de moeite waard kan zijn om er voor te kiezen om te investeren in deze fantastische San Remo Verona!

Beschikbare opties voor de San Remo Verona SED
Wanneer je de eigenschappen van de San Remo Verona en de San Remo Verona RS naast elkaar hebt gelegd en hebt kunnen vergelijken zal je uiteindelijk voor jezelf moeten uitmaken welke van beide mogelijkheden voor jou nu precies het interessantst is. Wanneer je er de voorkeur aan geeft om over te gaan tot het kopen van een San Remo Verona SED espressomachine kan je een keuze maken uit drie verschillende uitvoeringen. Zo is het mogelijk op te kiezen voor een 1-groeps, een 2-groeps of een 3-groeps uitvoering. Bovendien zijn er op de markt ook verschillende opties verkrijgbaar die voor jou mogelijks de moeite waard kunnen zijn. Het gaat hierbij onder meer om een turbo stream evenals om een externe volumepomp. Ondanks het feit dat de San Remo Verona SED standaard reeds heel wat in huis heeft kunnen deze opties het overwegen toch meer dan waard zijn.

Een San Remo Verona espressomachine kopen?
Hebben de vele voordelen van de San Remo Verona of de San Remo Verona SED je weten te overtuigen? Ben je dan ook van plan om over te gaan tot het kopen van één van deze beide espressomachines? In dat geval beschik je over twee verschillende mogelijkheden. Je kan er bijvoorbeeld voor kiezen om het aankoopbedrag in één keer te betalen, maar het is ook mogelijk om deze door middel van een leasingovereenkomst te spreiden over een langere periode. Op deze manier kan je pas echt genieten op de meest optimale prijs-kwaliteitverhouding waar deze San Remo Verona om bekend staat!

Kenmerken van de San Remo Verona koffiemachine
De koffiemachines van het merk San Remo staan er om bekend over de meest uiteenlopende functionaliteiten te beschikken. Op het ogenblik dat je overgaat tot het kopen van een San Remo Verona SED koffiemachine zal je dan ook de beschikking krijgen over een toestel welke is uitgerust met een ingebouwde, motorische pomp. Bovendien is er sprake van een waterketel en buizenstelsel welke is gemaakt van koper en beschikt het toestel over een unieke, dubbelschalige manometer. De waterpeil indicator zorgt er op haar beurt voor dat je precies weet wanneer de tijd is aangebroken om deze bij te vullen. Treedt er op een bepaald ogenblik een probleem op waardoor je de San Remo Verona meteen moet uitschakelen? In dat geval is dat met één enkele druk op de noodknop gebeurd!