Kees van der Westen Mirage

Ontvang binnen 2 uur een scherp geprijsde offerte op maat

Kees van der Westen Mirage voorkant
Start Kees van der Westen Mirage foto Gallery

Meer foto's

Scherp geprijsde offerte ontvangen?

Vul het formulier in en ontvang de Kees van der Westen Mirage prijs.

Ontvang geheel vrijblijvend een offerte
 • Leaseprijs vanaf €129 per maand.
 • Aanschafprijs met korting op aanvraag.
 • Vaak demo modellen beschikbaar.
 • Proefplaatsing is mogelijk op aanvraag.

Onze Kees van der Westen expert Janneke is te bereiken op onderstaand nummer.

Janneke Kees van der Westen Expert Janneke Kees van der Westen Expert

Belangrijke aspecten

 • Verkrijgbaar in Duette (2-groeps) en Triplette (3-groeps) variant
 • Vaste wateraansluiting
 • In lease beschikbaar vanaf €137 per maand
 • Aroma Club is officieel Kees van der Westen Dealer en geeft deskundig advies

Koffievariaties

 • Espresso
 • Espresso macchiato
 • Koffie
 • Koffie verkeerd
 • Cappuccino
 • Café au Lait
 • Latte macchiato
 • Warme melk
 • Melkschuim
 • Heet water

Benieuwd naar de Kees van der Westen Mirage?
Kom langs in onze showroom.

Zij starten onder andere hun dag met Aroma Club koffie

Maak kennis met onze koffiebonen

Wij branden onze bonen volgens de slow-roast methode. Waarom wij dat doen? Om de smaken en aroma's van de koffiebonen optimaal te benutten. En dat proef je. Daarbij hechten wij grote waarde aan duurzaamheid. Niet voor niets worden al onze koffiebonen dan ook CO2 neutraal gebrand en zijn ze fairtrade, organic & UTZ gecertificeerd.

Aroma Club koffiebonen

Kees van der Westen Mirage feitjes die je moet weten

Handige feitjes voor Kees van der Westen Mirage van Aroma Club.

1Het verwarmingssysteem van de Mirage is gebaseerd op het zogenaamde thermosifonsysteem. Het bestaat uit een grote koperen boiler (13ltr voor de Duette, 19ltr voor de Triplette), uitgerust met een warmtewisselaar voor elke groep, die verticaal over de boiler loopt.
2Keuze uit touchpad om de groep te activeren, met 4 automatische volumes plus continu, of de Bastone-hendel, biedt 2 automatische volumes plus continu. Het touchpad kan eenvoudig worden verwisseld voor een Bastone-beugel of omgekeerd.
3PID-gestuurde temperatuur, met energiebesparende Eco-modus voor nachten en / of weekends.
4Levering op aanvraag. Doorgaans 8 tot 12 weken levertijd.

Het merk Kees van der Westen staat er om bekend één van de beste espressomachines op de markt voort te brengen. Dit geldt misschien wel in het bijzonder voor de Kees van der Westen Mirage. Deze machine weet zonder probleem een mooie uitstraling te combineren met veelzijdige mogelijkheden en een optimaal gebruiksgemak. Dit gecombineerd met de bijzondere duurzaamheid waar het merk Kees van der Westen voor staat zorgt er voor dat de Mirage koffiemachine een absolute topper is die het overwegen meer dan waard is.

Oog voor detail
Elke Kees van der Westen Mirage die wordt geproduceerd wordt met de hand gebouwd. Dit gebeurt in het Nederlandse Waalre. Hier wordt bijzondere aandacht besteed aan niet alleen ambacht, maar ook kwaliteit en vakmanschap. Dit is ook terug te zien in de uiteindelijke ontwerpen van het merk Kees van der Westen. Op het ogenblik dat je er voor kiest om over te gaan tot het kopen van de Mirage Espresso zal je dan ook kunnen vaststellen dat je de beschikking krijgt over een systeem welke tot in de kleinste details is afgewerkt. Zelfs de binnenkant van het systeem is ronduit indrukwekkend om te zien. Dit alles maakt nu reeds duidelijk dat de Kees van der Westen Mirage voor de meest veeleisende gebruikers een aanrader van formaat kan zijn.

Indrukwekkende prestaties
Er voor kiezen om de Kees van der Westen Mirage te kopen betekent niet alleen maar dat je komt te beschikken over een toestel dat er goed uitziet, in tegendeel. Wat pas echt indrukwekkend is zijn de unieke prestaties die door dit systeem geleverd kunnen worden. Veel espressoshots, veel melk en veel stoom, dat is precies wat je van deze Mirage koffiemachine mag verwachten! Ook op dit vlak valt bovendien meteen op dat er bijzondere aandacht werd geschonken aan de details tijdens het productieproces. Op het ogenblik dat de boiler na het stomen terug dient te worden bijgevuld wordt het water langs het geactiveerde verwarmingselement gestuurd. Dit zorgt er voor dat er moeiteloos een stabiele temperatuur en druk kan worden gecreëerd.

Een uiterst gebruiksvriendelijke koffiemachine
De Mirage koffiemachine is een uitermate gebruiksvriendelijk systeem welke eveneens beschikt over voetbediening. De aanwezigheid van dit pedaal maakt een bijzonder snelle schakeling mogelijk van de stoomkraan. Bovendien is het op deze manier mogelijk om de handen vrij te houden om de melkkan stabieler te houden. Bovendien spreekt het voor zich dat er op deze manier ook een beter temperatuurgevoel ontstaat in de hand van de barista. Hierdoor kan er pas echt sprake zijn van een optimale controle over het schuimproces. Ben je dus met andere woorden niet alleen op zoek naar een mooi en kwaliteitsvol toestel, maar ook naar één die zich kenmerkt door een bijzondere gebruiksvriendelijkheid? Dan zal je alleen maar kunnen vaststellen dat de Kees van der Westen Mirage alle vooropgestelde verwachtingen perfect zal weten in te lossen!

Filterdragers voorzien van een laagje teflon
Een Mirage Espresso kenmerkt zich eveneens door filterdragers welke beschikken over een laagje teflon aan de binnenzijde. Dit mag allereerst misschien slechts een detail lijken, maar dat is het niet. Op deze manier kan er namelijk voor worden gezorgd dat de tocht die de espresso moet afleggen naar het kopje een aanzienlijk stuk soepeler kan verlopen. De afstotende werking waar teflon over beschikt zorgt er voor dat ze niet houdt van water en espresso. Dit detail zorgt er voor dat de espresso tot en met de laatste druppel in het kopje zal glijden. Bovendien wordt er tegelijkertijd voor gezorgd dat de filterdrager tussen de extracties door nog schoner blijft. Hierdoor wordt ook het onderhouden van de Kees van der Westen Mirage telkens opnieuw een waar plezier.

De Kees van der Westen Mirage prijs
De zeer hoogwaardige afwerking en kwaliteit waar deze Mirage koffiemachine over beschikt zorgt er voor dat je rekening zal moeten houden met een iets hogere Kees van der Westen Mirage prijs. Dit prijskaartje kan op het eerste zicht misschien een beetje afschrikken, maar dat is eigenlijk nergens voor nodig. Niet alleen krijg je er namelijk een Mirage Espresso voor in de plaats die over een uitstekende levensduur beschikt, daarnaast beschik je ook over de mogelijkheid om deze machine te leasen. Op deze manier kan de Kees van der Westen prijs worden gespreid over meerdere termijnen waardoor ze ook voor jou opeens een flink stuk betaalbaarder wordt. Wil jij ook graag kunnen genieten van alle voordelen die deze fantastische espressomachine voor jou in petto heeft, maar ligt de Kees van der Westen prijs een beetje aan de hoge kant? Dan biedt een leasing voor jou de perfecte oplossing!