Geniet altijd van een perfecte kop koffie
met de all-in-service van Aroma Club.

Waar staat de koffiemachine?

Kantoor Horeca

De perfecte koffie is een samenspel tussen machine, boon en onderhoud. Met Aroma Club Care™ ben je verzekerd van een altijd goed werkende machine, door uitstekende service, onderdelenvervanging en responstijd binnen 24 uur.

Voorrijkosten & arbeidsuren

Met Aroma Club Care™ sta je niet voor verrassingen achteraf. De voorrijkosten en arbeidsuren zijn altijd inclusief.

Vervanging van onderdelen

Met Aroma Club Care™ sta je niet voor verrassingen achteraf. De voorrijkosten en arbeidsuren zijn altijd inclusief.

Binnen 24 uur hulp bij storingen

Met Aroma Club Care™ sta je niet voor verrassingen achteraf. De voorrijkosten en arbeidsuren zijn altijd inclusief.

Vervangende machine bij geen directe oplossing

Met Aroma Club Care™ sta je niet voor verrassingen achteraf. De voorrijkosten en arbeidsuren zijn altijd inclusief.

Gratis installatie van jouw koffiemachine met
Aroma Club Care™

Aroma Club service auto

De perfecte koffie is een samenspel
van boon, machine & onderhoud.

Machine

Goede koffie op kantoor of in horeca begint bij de machine. Welke is geschikt voor jouw afname? Welke koffiekeuzes zijn belangrijk? In wat voor omgeving komt deze te staan? En met welke aansluiting? Allemaal zaken waar je rekening mee moet houden bij de aanschaf van een koffiemachine. De ene machine is namelijk de andere niet.

De perfect match tussen koffieboon en machine is voor ieder bedrijf anders. Ontdekken wat jouw ideale machine is? Kom gerust langs in onze showroom. Wij helpen je graag!

Boon

Net zo belangrijk is de kwaliteit van de koffieboon – en de maalgraad. Het brandproces heeft een allesbepalende impact op de aroma en de smaak van de koffie. Ga je voor een boon met lichte branding of juist voor een donkere branding? En welke smaakaccenten zijn belangrijk? Een beetje zurig, of juist een vleug zoetigheid?

De koffiebonen van Aroma Club zijn van hoogwaardige kwaliteit en leveren uitgebalanceerde smaak en aroma. Door onze 3 ambachtelijk gebrande blends garanderen we een perfect match tussen de gekozen machine en koffieboon. Uiteraard is het afstellen van de machine hier onderdeel van.

Eerst proeven dan geloven? Dat snappen we wel. Kom daarom gerust langs voor een coffee tasting in onze showroom.

Onderhoud

Altijd een perfecte kop koffie, dat is waar Aroma Club zich voor inzet. Makkelijker gezegd dan gedaan. De crux zit 'm in "Altijd". Niemand heeft iets aan een kapotte machine. Daarom doen wij bij de meeste machines aan preventief onderhoud, vervangen we onderdelen wanneer nodig en zorgen we altijd voor een vervangende machine indien nodig is.

Constateren dat je machine niet werkt, op zoek naar een onderhoudsmonteur, afspraak maken, financieel onderhandelen, wachten op vervangende onderdelen en dan maar hopen dat je snel wordt geholpen. Het is allemaal verleden tijd dankzij Aroma Club Care™. Met Aroma Club Care™ bespaar je jezelf al deze moeite. Binnen 24 uur krijg jij hulp. En dat ook nog eens voor een vast bedrag per maand.

Aroma Club is officieel dealer van

Maak kennis met onze koffiebonen

Wij branden onze bonen volgens de slow-roast methode. Waarom wij dat doen? Om de smaken en aroma's van de koffiebonen optimaal te benutten. En dat proef je. Daarbij hechten wij grote waarde aan duurzaamheid. Niet voor niets worden al onze koffiebonen dan ook CO2 neutraal gebrand en zijn ze fairtrade, organic & UTZ gecertificeerd.

Aroma Club koffiebonen

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Kom langs in onze showroom.

Zij starten onder andere hun dag met Aroma Club koffie