Koffiemachine zakelijk

Ontvang binnen 2 uur een scherp geprijsde offerte op maat

Koffiemachines vergelijken, bespaar tot 40% kosten.

1-3 personen
4-10 personen
11-25 personen
26-50 personen
50+ personen

Binnen 60 seconden 4 offertes vergelijken

Zij starten onder andere hun dag met Aroma Club koffie

Voordelen koffiemachine zakelijk van Aroma Club

  • Breed assortiment topkwaliteit koffiemachines.
  • Uitstekende onderhoud & service mogelijkheden.
  • Alles bij 1 leverancier indien gewenst, van suikersticks tot to-go bekers.
  • Aantrekkelijke lease tarieven beschikbaar.
  • Duurzaam geproduceerde koffiebonen.

Direct hulp nodig?

Bel Janneke onze koffie expert.
Janneke koffie Expert

Wat maakt Aroma Club bijzonder ...

De 3 elementen waar wij in geloven

1. Slow Roast koffiebonen
Met de 5 slow-roast blends biedt Aroma Club koffie’s met verschillende smaken en sterktes. Voor iedere klant wat wils, van een kantoor, cafe tot restaurant.
2. Hoge kwaliteit koffiemachines
Aroma Club biedt hoogwaardige koffiemachines voor horeca en kantoor. We zijn officieel dealer van merken als Jura, WMF, Kees van der Westen, La Marzocco en San Remo.
3. Service
Full-service onderhoud, onderdelenvervanging, tijdelijke machinevervanging. Snelle responstijd, installatie op afspraak, et cetera
Aroma Club 3 elementen
Aroma Club Founders

Hoe het begon ...

Het verhaal achter Aroma Club

Lees meer

Een selectie van de merken in onze showroom

Proef onze lekkere koffie ...

Maak een afspraak in onze showroom

Afspraak maken
Aroma Club showroom

Koffiemachine zakelijk feitjes die je moet weten

Handige feitjes voor Koffiemachine zakelijk van Aroma Club.

1Bij het kiezen van de juiste zakelijke koffiemachine spelen verschillende zaken een rol. Een van de meest belangrijk dingen is het kiezen van een koffiemachine met een goede capaciteit.
2De koffiemachine kan via de vaste wateraansluiting worden aangesloten of met een watertank werken. Kies voor de meest geschikte en handige oplossing!
3Goede kans dat je lekkere cappuccino's wil maken met de zakelijke koffiemachine. Je kunt met verse melk of toppingpoeder werken. Verse melk is smaakvoller maar vergt wat meer onderhoud.
4Zorg ervoor dat je bij de aanschaf van de koffiemachine een goed onderhoudscontract afsluit. Daarmee ben je verzekerd van een goed werkende machine.

Het belangrijkste aspect van zakelijke koffie is dat het grootste deel of alle medewerkers tevreden zijn over de smaak van de koffie. Dit kan enkel worden bereikt met een toegankelijke koffieboon, welke niet te expressief is in zijn smaakpallet. Verder is het essentieel de koffiemachine is afgesteld op de koffieboon. Alleen op deze manier kan je het gewenste koffieresultaat bereiken. De koffiebonen van Aroma Club bestaan uit 3 verschillende melanges, waarbij we voor ieder kantoor de ideale samenstelling hebben. Wij hechten grote waarde aan de koffiekwaliteit op kantoor. Met de vers gebrande bonen van Aroma Club, ben je hier in ieder geval van verzekerd.

De No. 2 Smooth James is de ideale koffieboon voor machines met 1 molen. De koffieboon is zeer evenwichtig en smaakt daarmee goed in de vorm van zowel espresso als koffie. Het hybride kantoor maakt dit de ideale boon voor zakelijke koffie. Voornamelijk geavanceerde machines maken gebruik van 2 molens. Hiervoor zijn de No. 1 Elegant Vesper en No. 3 Strong George perfect geschikt. De medium gebrande Elegant Vesper koffieboon is ideaal voor het maken van een gebalanceerde koffie. De dark gebrande Strong George bevat alle kenmerken voor een mooie espresso. De koffiebonen van Aroma Club zijn daarmee geschikt voor alle soorten machines en setups. Voorbeelden van machines (optioneel) met 2 koffiemolens zijn Melitta, WMF en Schaerer machines.

Goede koffie voor zakelijk gebruik hangt dus af van verschillende factoren. Deskundig advies is essentieel voor het samenstellen van de juiste combinatie van machine, koffiebonen en bijbehorende zaken. Alleen dan kun je een zakelijke koffie oplossing creëren welke op maat is gemaakt voor het bedrijf in kwestie. Uiteindelijk spelen elementen als aantal medewerkers, piekmomenten, aantal machines per verdieping en wensen met betrekking tot de wijze van cappuccino maken allemaal een rol.

Naast een geschikte zakelijke koffiemachine zijn zaken als koffiebonen en mooie presentatie benodigd. Aroma Club biedt een kantoor concept aan waarbij aan alles met betrekking tot koffie is gedacht. Van koffiemachine tot koffieboon en accesoires. Denk hierbij aan suikersticks, dispenserblikken, melkcups en roerstaafjes. Wij bieden alles voor de aankleding van een mooie koffiecorner. Medewerkers kunnen op deze manier iedere dag genieten van een goede kop koffie op kantoor met een goede presentatie. Handige bijkomstigheid is eveneens dat alle koffiebenodigdheden vanuit 1 leverancier worden geleverd. Mocht je echter enkel geinteresseerd zijn in een koffiemachine, kunnen we je uiteraard ook helpen. Het volledige concept is een keuze.

Bij Aroma Club kun je ervoor kiezen om een zakelijke koffiemachine aan te schaffen of te leasen. Afhankelijk van jullie wensen kunnen we de (af)betaling zodoende verspreiden over meerdere jaren. De looptijd van de lease kan worden aangepast naar de wens van het kantoor. Daarmee is Aroma Club een flexibele partner wanneer het gaat om zakelijke koffie. Uiteindelijk is het doel om de koffie kwaliteit op kantoor te laten stijgen. Op deze manier kunnen medewerkers dagelijks genieten van kwaliteitskoffie in de puurste vorm. Gevolg is dat medewerkers extra gemotiveerd zullen werken en de algehele werkervaring als fijner omschrijven. Dit is voor ieder kantoor een grote plus. Het belang van goede koffie op kantoor is daarmee aangetoond.

Je kan een koffiemachine voor op kantoor kiezen die gemakkelijk in dagelijks onderhoud is en toch een goede koffie kwaliteit levert. Aspecten als een mooi touchscreen en cappuccino’s op basis van verse melk maken de koffie ervaring nog completer. Afhankelijk van de specifieke wensen van jouw kantoor, kunnen we een zakelijke koffiemachine plaatsen welke voldoet aan alle eisen.

Wil je een koffiemachine zakelijk aanschaffen of leasen, neem dan vooral contact op. Wij voorzien je van deskundig advies waarbij we rekening houden met de wensen van jouw kantoor. Op deze manier kan de ideale combinatie van koffiemachine, koffieboon en accessoires worden samengesteld.