San Remo Zoe

Ontvang binnen 2 uur een scherp geprijsde offerte op maat

San Remo Zoe voorkant
Start San Remo Zoe foto Gallery

Meer foto's

Scherp geprijsde offerte ontvangen?

Vul het formulier in en ontvang de San Remo Zoe prijs.

Ontvang geheel vrijblijvend een offerte
 • Leaseprijs vanaf €61 per maand.
 • Aanschafprijs met korting op aanvraag.
 • Vaak demo modellen beschikbaar.
 • Proefplaatsing is mogelijk op aanvraag.

Onze San Remo expert Janneke is te bereiken op onderstaand nummer.

Janneke San Remo Expert Janneke San Remo Expert

Belangrijke aspecten

 • Verkrijgbaar in 1, 2-groeps en 3-groeps variant
 • Vaste wateraansluiting
 • In lease beschikbaar vanaf €51 per maand
 • Aroma Club is officieel San Remo Dealer en geeft deskundig advies

Koffievariaties

 • Espresso
 • Espresso macchiato
 • Koffie
 • Koffie verkeerd
 • Cappuccino
 • Café au Lait
 • Latte macchiato
 • Warme melk
 • Melkschuim
 • Heet water

Benieuwd naar de San Remo Zoe?
Kom langs in onze showroom.

Zij starten onder andere hun dag met Aroma Club koffie

Maak kennis met onze koffiebonen

Wij branden onze bonen volgens de slow-roast methode. Waarom wij dat doen? Om de smaken en aroma's van de koffiebonen optimaal te benutten. En dat proef je. Daarbij hechten wij grote waarde aan duurzaamheid. Niet voor niets worden al onze koffiebonen dan ook CO2 neutraal gebrand en zijn ze fairtrade, organic & UTZ gecertificeerd.

Aroma Club koffiebonen

San Remo Zoe feitjes die je moet weten

Handige feitjes voor San Remo Zoe van Aroma Club.

1De Zoe is een kleurrijk, op maat te maken koffieapparaat, aantrekkelijk modern ontwerp, uitzonderlijke waarde en innovatief frame dat een opvallende buitenkant vormt.
2De San Remo Zoe is ook leverbaar in compact versie, waardoor de machine geplaatst kan worden in horeca gelegenheden met beperkte ruimte.
3De machine is doorgaans uit voorraad leverbaar.
4Goed in combinatie met San Remo SR70 EVO koffiemolens.

De San Remo Zoe beschikt over een innovatief monocoque ontwerp. Het innovatieve karakter van dit ontwerp uit zich onder meer onder de vorm van het feit dat het frame voor het eerst in de wereld van de koffiemachines ook de buitenkant vormt van het toestel. Deze slanke, moderne espressomachine realiseert een uitzonderlijke visuele en kwalitatieve meerwaarde waardoor ze ideaal is voor de stijlbewuste barista. Is het voor jou belangrijk dat jouw espressomachine niet alleen over een veelzijdig aanbod aan mogelijkheden beschikt, maar zich bovendien ook kenmerkt door een compacte vormgeving? In dat geval kan het altijd een aanrader zijn om even te kijken in de richting van de San Remo Zoe!

Maak kennis met de eigenschappen van de San Remo Zoe SED DLX
Op het ogenblik dat je er voor kiest om over te gaan tot het kopen van een San Remo Zoe SED DLX zal het vanaf de start duidelijk worden dat je hier te maken hebt met een fantastisch toestel welke perfect aan de verwachtingen van de meeste barista’s zal weten te voldoen. Ondanks haar toegankelijke prijskaartje ben je toch verzekerd van een professionele espressomachine welke zich kenmerkt door een werkelijk ongelofelijke prijs-kwaliteitverhouding. Bij de San Remo Zoe SED DLX kan je niet alleen rekenen op een ingebouwde volumepomp evenals een waterreservoir en buizenstelsel van koper, daarnaast is er ook een dubbelschalige drukmeter aanwezig. De waterniveau indicator maakt bovendien feilloos duidelijk wanneer het moment is aangebroken om deze bij te vullen.

Enkele van de meest belangrijke eigenschappen van een professionele espressomachine hebben betrekking tot niet alleen de veiligheid, maar ook het onderhoudsvriendelijke aspect waar het toestel over beschikt. Op vlak van veiligheid werd er voor gekozen om de San Remo Zoe SED DLX uit te rusten met een speciale calamiteitenknop. Op het ogenblik dat deze wordt ingeschakeld wordt het productieproces een halt toegeroepen waardoor er geen schade aan de machine kan ontstaan. Het onderhoud van de San Remo Zoe SED DLX kan bovendien zeer eenvoudig worden uitgevoerd, zowel in als rondom het toestel. De in hoogte verstelbare voetstukken zorgen er namelijk voor dat er geen vuiltje onder de koffiemachine blijft liggen.

De San Remo Zoe kopen
Deze San Remo Zoe espressomachine kenmerkt zich door een gevoelig lager prijskaartje in vergelijking met andere leden van de San Remo familie. Dit betekent dat ze ook voor bijvoorbeeld startende horecazaken financieel perfect tot de mogelijkheden kan behoren. Dit neemt echter niet weg dat het aankoopbedrag voor jou eventueel nog net wat te hoog kan liggen. Dat hoeft echter niet meteen te betekenen dat je deze fantastische koffiemachine niet in je horecazaak kan opnemen, in tegendeel. Wanner het éénmalige aankoopbedrag voor jou te hoog ligt is het altijd nog een mogelijkheid om er voor te kiezen om deze te leasen. Ondanks het feit dat je in dit geval meteen kan genieten van alle unieke voordelen die er verbonden zijn aan de San Remo Zoe is het zo dat het aankoopbedrag over een langere periode kan worden gespreid. Zo kan je de optimale controle over jouw financiële situatie ten allen tijde blijven behouden. Ook een San Remo Zoe espressomachine kopen zonder het volledige aankoopbedrag in één keer te moeten betalen? In dat geval is er voor kiezen om een leasingovereenkomst af te sluiten altijd een absolute aanrader!

Uiterst geschikt voor moderne coffeeshops
Bij het aanschouwen van de San Remo Zoe wordt meteen duidelijk dat deze over een essentiële structuur en beperkte afmetingen beschikt. Als eigenaar van een strakke en moderne coffeeshop waarbij er sprake is van een beperkte, beschikbare ruimte kan het de moeite waard zijn om even een blik te werpen op deze prachtige espressomachine. De oorsprong van de naam van de San Remo Zoe moeten we bovendien gaan zoeken bij de Italiaanse schrijver Italo Calvino. Hij vernoemde ZOE in één van zijn onzichtbare steden. Eén ding staat in ieder geval vast, de bijzondere stijl en uitstraling waar deze koffiemachine van San Remo over beschikt zorgt er voor dat ze overal een ware blikvanger zal vormen!

Maak ook kennis met de San Remo Zoe Compact SED!
Het spreekt voor zich dat er lang niet in elke horecazaak even veel plaats ter beschikking is voor wat het plaatsen van een espressomachine betreft. Dat hoeft ook helemaal niet. Indien je er voor kiest om de San Remo Zoe Compact SED te kopen beschik je namelijk over een uiterst kwalitatieve koffiemachine die zich toch kenmerkt door een bijzonder compacte vormgeving. Bovendien hoeft er ook op vlak van design niet te worden ingeboet waardoor ook jouw San Remo Zoe Compact SED nog steeds een fantastische blikvanger zal vormen in jouw zaak. Deze espressomachine van San Remo is verkrijgbaar als 2 groeps versie en kenmerkt zich door een boiler inhoud van 7 liter.