Accessoires van Aroma Club

Een overzicht van onze accessoires

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Kom langs in onze showroom.

Maak kennis met onze koffiebonen

Wij branden onze bonen volgens de slow-roast methode. Waarom wij dat doen? Om de smaken en aroma's van de koffiebonen optimaal te benutten. En dat proef je. Daarbij hechten wij grote waarde aan duurzaamheid. Niet voor niets worden al onze koffiebonen dan ook CO2 neutraal gebrand en zijn ze fairtrade, organic & UTZ gecertificeerd.

Aroma Club koffiebonen

Koffie op het werk
van Aroma Club

Iedereen wilt genieten van een goede kop koffie tijdens werk. Daarom bieden wij de perfecte kantooroplossing voor zowel kleine als grote kantoren. Wij geven invulling aan alle soorten koffiebehoefte. Hoe wij dat doen? Door deskundig advies en maatwerk te bieden voor koffie op het werk. Een ding is zeker: bij Aroma Club ben je verzekerd van een passende machine en een smaakvol koffieresultaat.

Koffie in de horeca
van Aroma Club

Verse bonen, de juiste machine en goede baristavaardigheden: het zijn de 3 basiselementen voor smaakvolle koffie in de horeca. Dat weten wij als geen ander. Met ons uitgebreide assortiment pistonmachines en volautomaten bieden wij een sublieme koffiepresentatie voor alle horecagelegenheden. Aroma club verzekert je niet alleen van goede koffie, maar ook van een goede uitstraling. Heb je specifieke wensen? Geen probleem, wij denken graag met je mee.

Dit zijn onze populaire koffiemachines

Aroma Club kantoor koffiemachine

De Jura X8 is de ideale machine voor kantoren tot 25 personen. Met een watertank van 5 liter en een groot bonenreservoir zet deze machine met gemak 80 koppen per dag. Daarbij heb je ruime keuze uit onder andere espresso's en cappuccino's als koffiespecialiteiten.

Aroma Club horeca koffiemachine

De La Marzocco Linea PB is een ware krachtpatser met een iconische & traditionele uitstraling. Onder het elegante RVS ligt een Dual Boiler systeem waarmee vele horecazaken de dagelijkse koffiebehoefte invullen. Beschikbaar in 2- en 3-groeps versie.

Duurzaamheid
smaakt het langst.

Iedere kop koffie van Aroma Club
maakt de wereld iets beter.

Zij starten onder andere hun dag met Aroma Club koffie