Hoe creëer je de beste koffiebeleving

Het begon allemaal in 2016 toen broers Bart & Tim een koffiebedrijf startten uit liefde voor het product.

Aroma Club
Aroma Club
Aroma Club Founders

2 broers met een liefde voor koffie.

Het begon met … Koffie. Nadat Bart & Tim, oprichters van Aroma Club, vele jaren espresso dronken in binnen- en buitenland herkenden zij de alsmaar groeiende vraag naar kwaliteitskoffie. Men was steeds vaker opzoek naar de perfecte koffie beleving. Daarnaast was een opwaartse trend zichtbaar in de keuze voor hoogwaardige koffiemachines en de ontwikkeling van barista-vaardigheden in horeca omgevingen. Oftewel, men begon de waarde van kwalitatief hoogstaande koffie te ontdekken. Dit was de perfecte timing om de wereld kennis te laten maken met Aroma Club.

Aroma Club Farm

Bart & Tim zijn enkel opzoek naar de hoogste kwaliteit koffiebonen.

Vanaf de eerste dag benaderen Bart en Tim de koffie industrie op unieke wijze. Dit betekent, geen ruimte voor compromissen bij Aroma Club. Echt goede koffie wordt immers gemaakt van pure kwaliteitsbonen. Na een maandenlange zoektocht in Zuid- en Midden-Amerika stuitten we op de koffiesmaken zoals wij die graag drinken. Dit leidde tot een 5-tal koffierecepten waarmee we iedere koffiedrinker een perfecte smaak bieden.

Aroma Club Bonen

Perfectie in een kop voor iedereen - op duurzame wijze.

Aroma Club brandt volgens de slow-roast methode waardoor de diepste smaken in iedere koffieboon tot hun recht komen. Alleen wanneer alle juiste keuzes worden gemaakt van koffieplantage tot branderij ben je in staat de perfecte kop koffie te creëren - daar geloven wij in. Daarnaast hebben wij duurzaamheid hoog in het vaandel. Daarom hanteren wij een volledig CO2 neutraal brandproces en zijn onze koffie’s gecertificeerd (UTZ, Fairtrade & 100% Organic). Eerlijkheid smaakt tenslotte niet alleen het langst, maar ook het best.

Verder realiseren wij ons dat het verkrijgen van de perfecte kop koffie een samenspel is tussen boon, machine en vaardigheid. De kunst van het verbinden van deze elementen is hetgeen wij dagelijks doen. Het resultaat? Een koffiebeleving waar wij heel trots op zijn!

Aroma Club Bonen