Is jouw kop
koffie het delen
waard?

Dit is de vraag waar de broers Bart en Tim in 2015 mee aan de slag zijn gegaan. Lees het verhaal van Aroma Club.

Aroma Club koffiebonen

Zo zijn we begonnen

Een ongefilterde passie voor koffie, daar begon het eigenlijk. We dronken al koffie op jonge leeftijd. Op ons negende om precies te zijn. En ondernemen? Dat deden we ook al in onze studententijd. Best bijzonder. Zeker als je nagaat dat de gemiddelde Nederlander op z’n 35e begint met ondernemen en op z’n 15e begint met koffie drinken. Vroege vogels dus. Op een dag dachten we: hoe mooi is het om onze liefde voor koffie te combineren met onze drive om te ondernemen? Een goede kop koffie is immers de drijvende kracht achter elk goed idee. Niet alleen voor ons, maar voor vrijwel iedereen. Hoe beter de koffie, hoe beter het moment, hoe beter het idee en hoe meer dit gedeeld wordt.

De drive achter Aroma Club: een ongefilterde passie voor koffie

Een goede kop koffie hoort niet zeldzaam te zijn. En dat was het wel. In welke horecagelegenheden of kantoren we ook kwamen, een smaakvolle koffiebeleving kregen we zelden. En daar moest verandering in komen. Waarom? Omdat wij niet de enige koffieliefhebbers zijn. Er worden in Nederland maar liefst 44 miljoen koppen koffie per dag gedronken. Sterker nog: weinig mensen drinken echt helemaal geen koffie. Ja, koffie drinken is een serieuze aangelegenheid. En dus is het tijd Nederland eens van een echte goede kop koffie te voorzien. Eentje die het delen waard is. Daarom bieden wij koffie die past bij ieder z’n smaak. Of je nou van zachte, milde of sterke koffie houdt, wij hebben aan iedereen gedacht.

“We willen klanten die zo tevreden zijn 
dat ze hun ervaringen delen.”
“Ook in onze productieketen willen we alleen positieve ervaringen.”

Overal een smaakvolle koffiebeleving

De perfecte kop koffie krijg je niet zomaar. Het is een samenspel tussen machine, boon en service. En wij weten deze 3 elementen perfect met elkaar te combineren. Het resultaat? Een smaakvolle koffiebeleving waar we trots op zijn. Wij richten ons voornamelijk op kantoren en horecagelegenheden. Naar onze mening de plekken waar een goede kop koffie het belangrijkst is. Ons doel? Het creëren van positieve koffiebelevingen. Niet alleen thuis, in de horeca of op kantoor, maar ook in onze productieketen. Echt goede koffie wordt namelijk gemaakt van kwaliteitsbonen. Bonen die groeien op duurzame bodem. En die met liefde zijn bewerkt, met respect voor de producent en haar omgeving. En dat is waar wij voor gaan. Eerlijkheid smaakt tenslotte niet alleen het langst, maar ook het best.

Werken bij Aroma Club

Heb jij ook zo’n ongefilterde passie voor koffie? En wil je samen met ons heel Nederland voorzien van een smaakvolle koffiebeleving? Dan praten we graag met je. Neem gerust contact met ons op. Bel, mail of loop gewoon bij ons binnen, dan drinken we samen een lekkere kop koffie.

Aroma Club Logo