WMF 1500S

Ontvang binnen 2 uur een scherp geprijsde offerte op maat

WMF 1500S voorkant
Start WMF 1500S foto Gallery

Meer foto's

Scherp geprijsde offerte ontvangen?

Vul het formulier in en ontvang de WMF 1500S prijs.

Ontvang geheel vrijblijvend een offerte
 • Leaseprijs vanaf €127 per maand.
 • Aanschafprijs met korting op aanvraag.
 • Vaak demo modellen beschikbaar.
 • Proefplaatsing is mogelijk op aanvraag.

Onze WMF expert Janneke is te bereiken op onderstaand nummer.

Janneke WMF Expert Janneke WMF Expert

Belangrijke aspecten

 • Geschikt tot 60 gebruikers
 • Watertank of vast water
 • In lease beschikbaar vanaf €104 per maand
 • De perfecte volautomaat voor grotere kantoren of horeca

Koffievariaties

 • Espresso
 • Ristretto
 • Espresso macchiato
 • Koffie
 • Koffie verkeerd
 • Cappuccino
 • Café au Lait
 • Latte macchiato
 • Warme melk
 • Melkschuim
 • Choco
 • Heet water

Benieuwd naar de WMF 1500S?
Kom langs in onze showroom.

Zij starten onder andere hun dag met Aroma Club koffie

Maak kennis met onze koffiebonen

Wij branden onze bonen volgens de slow-roast methode. Waarom wij dat doen? Om de smaken en aroma's van de koffiebonen optimaal te benutten. En dat proef je. Daarbij hechten wij grote waarde aan duurzaamheid. Niet voor niets worden al onze koffiebonen dan ook CO2 neutraal gebrand en zijn ze fairtrade, organic & UTZ gecertificeerd.

Aroma Club koffiebonen

WMF 1500S feitjes die je moet weten

Handige feitjes voor WMF 1500S van Aroma Club.

1De WMF 1500S heeft een capaciteit van 180 koppen per dag. Ideaal voor kantoren tot 60 medewerkers.
2Zowel watertank als vaste wateraansluiting mogelijk. Super flexibel dus!
3Standaard bonenreservoirs van 650 gram.
4De cappuccino's en latte macchiato's mogelijk met verse melk of topping.
5Cacao reservoir voor het maken van choco koffieproducten of chocolademelk mogelijk.
6In combinatie met de WMF app via mobiel aan te sturen. Creëer zo je persoonlijke koffierecept!

Deze WMF 1500S is de langverwachte opvolger van de vaak geprezen WMF 1400. Deze koffiemachine is geschikt voor het bedienen van kantoren of afdelingen van tussen de 25 & 50 personen. De komst van deze WMF 1500S zorgt er voor dat de unieke mogelijkheden en voordelen die zijn verbonden aan volautomatische koffiespecialiteiten nu binnen ieders handbereik komen te liggen. Ben jij op zoek naar een professionele koffiemachine die voor jou moeiteloos tot wel 180 kopjes koffie per uur weet te zetten? In dat geval is het absoluut de moeite waard om even uitgebreid kennis te maken met de mogelijkheden die zijn verbonden aan deze uitstekende en veelzijdige WMF 1500S!

 

Een prima koffiemachine voor in elke omgeving

Het oog wil uiteraard ook wat wanneer je er voor kiest om over te gaan tot het aanschaffen van een professionele koffiemachine. Deze WMF 1500 beschikt op visueel vlak dan ook in ieder geval over een aantal sterke troeven. In eerste instantie is het bijvoorbeeld zo dat er alles aan is gedaan om de omvang van dit toestel zo beperkt mogelijk te houden. Ook wanneer je slechts over een beperkte hoeveelheid aan beschikbare ruimte beschikt zal je dan ook kunnen vaststellen dat deze WMF 1500S daar moeiteloos een plaatsje in kan opeisen. Een extra belangrijke troef is terug te vinden in de eerder beperkte geluidsproductie welke deze machine realiseert. Het spreekt namelijk voor zich dat je medewerkers tijdens het werken niet graag continue worden gestoord door een luid brommende koffiemachine. Wel, ook dat is met deze WMF 1500S geen enkel probleem. Het beperkte geluidsniveau zorgt er namelijk voor dat de overlast tot een absoluut minimum kan worden ingeperkt.

Geschikt voor op kantoor of in een horeca setting

Een professionele koffiemachine zoals deze WMF 1500S komt uitstekend tot haar recht in de meest uiteenlopende omgevingen. Ben je bijvoorbeeld nog op zoek naar een efficiënte, professionele koffiemachine voor bij jou op kantoor of ben je van plan om een horeca setting te creëren? In beide gevallen zal je kunnen vaststellen dat de WMF 1500 koffiemachine alles in huis heeft om niet alleen jou, maar ook je medewerkers of klanten op hun wenken te bedienen. Gecombineerd met de betaalbare WMF 1500S prijs is dit dan ook absoluut een machine die het waard is om even van naderbij te bekijken.

 

Ruime keuze aan koffievariaties

Elke mens is anders wanneer het aankomt op de voorkeur voor een bepaald kopje koffie. Dit gezegd zijnde is het zo dat je bij deze WMF 1500S steeds kan rekenen op een zeer ruim aanbod aan mogelijkheden voor wat het zetten van de meest heerlijke kopjes koffie betreft. Wil je bijvoorbeeld graag een enkel of een dubbel kopje koffie? Of ga je voor een standaard of toch maar eerder voor een eigen recept? En misschien wil je wel in alle precisie kunnen instellen of je een medium, groot of large kopje koffie wenst te zetten? Al deze verschillende zaken zijn zeer eenvoudig voor te programmeren. Deze unieke functionaliteit zorgt er niet alleen voor dat je met de WMF 1500S altijd erg snel, maar bovendien ook precies dat kopje koffie kan zetten die perfect alle vooropgestelde verwachtingen zal weten in te lossen.

 

Jouw kopje koffie binnen enkele seconden op temperatuur!

De Steam Jet of kopjesverwarmer waar deze WMF 1500S mee is uitgerust zorgt er voor dat jouw kopje koffie reeds binnen enkele seconden de gewenste temperatuur heeft bereikt. Het is onnodig om te zeggen dat dit er in combinatie met het grote aantal verschillende koffievariaties voor zorgt dat elke gebruiker van deze professionele koffiemachine ten allen tijde kan rekenen op de meest optimale koffiebeleving.

 

De toegankelijke bediening van de WMF 1500

Een professionele koffiemachine wil nog wel eens de reputatie hebben over een vaak vrij complexe bediening te beschikken. Niets hiervan bij deze WMF 1500S! In principe wijst de bediening van deze machine dan ook volledig zichzelf uit. Niet alleen kan je in alle eenvoud wisselen tussen de verschillende beschikbare variaties, daarnaast kan je bijvoorbeeld ook eenvoudig aangeven of je veel of eerder weinig melk wenst evenals hoeveel koffie je nu precies wil zetten. Op de zijpanelen van de WMF 1500S wordt bovendien ten allen tijde duidelijk aangegeven door middel van signalen of de machine bijgevuld dient te worden of er bijvoorbeeld onderhoud moet worden gepleegd.

 

Eenvoudig te onderhouden

Wil je graag een professionele koffiemachine zoals deze WMF 1500 kopen? In dat geval zal je altijd ook even stil willen blijven staan bij het vereiste onderhoud. Gelukkig is ook dat absoluut geen probleem. Deze krachtpatser is namelijk uitgerust met de zogenaamde ‘Plug & Clean’ functie. Deze zorgt voor een automatische reiniging van de melkschuimer waardoor je eigenlijk in de praktijk nauwelijks omkijken zal hebben naar jouw professionele koffiemachine.

 

Voorzien van een eco-mode

Het is algemeen bekend dat menig aantal professionele koffiemachines die er op de markt zijn terug te vinden een niet onaanzienlijk energieverbruik realiseren. Dat is vervelend, want bedrijven evenals horeca aangelegenheden trachten er tegenwoordig net alles aan te doen om het stroomverbruik van hun machines zoveel mogelijk te beperken. Wat dat betreft zal het bij jou dan ook als muziek in je oren klinken dat hier ook bij deze WMF 1500 de nodige aandacht aan werd geschonken. Niet alleen realiseert ze ten allen tijde een beperkt energieverbruik, daarnaast is er bij deze WMF 1500S ook nog eens een speciale eco-mode aanwezig. Bij lage belasting van de koffiemachine wordt er op deze manier voor gezorgd dat het energieverbruik zomaar even nog een flink stuk lager komt te liggen.

De WMF 1500S prijs

De bijzondere kwaliteit en duurzaamheid waar je op kan rekenen bij het aanschaffen van deze WMF 1500S zorgt er uiteraard voor dat je rekening zal moeten houden met een iets hoger prijskaartje. Net deze iets hogere WMF 1500S prijs zou er op het eerste zicht voor kunnen zorgen dat de machine net wat minder betaalbaar wordt voor beginnende of kleine bedrijven of horeca aangelegenheden. Gelukkig bestaat er daar een perfecte oplossing voor. Wist je bijvoorbeeld al dat je er ook perfect voor kan kiezen om een WMF 1500S te leasen? Op deze manier is het mogelijk om je investering te spreiden over een langere periode terwijl je in tussentijd gewoon het perfecte kopje koffie kan zetten. Zou jij ook graag de WMF 1500S prijs willen betalen over een wat langere periode? Dan is leasing ook voor jou de perfecte optie!

Accessoires voor de WMF 1500S

Er zijn op de markt verschillende, mogelijks interessante accessoires verkrijgbaar voor jouw WMF 1500S. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om over te gaan tot het kopen van een koppenreservoir met verwarmde plateaus evenals een uitneembaar melkreservoir. Bovendien heb je bij deze koffiemachine eveneens de mogelijkheid om afrekenapparatuur toe te voegen. Het hoeft eigenlijk niet te worden benadrukt dat de beschikbaarheid van dergelijke accessoires er zomaar voor kunnen zorgen dat deze WMF 1500S nog breder inzetbaar wordt!

 

Optionele Easy Milk systeem

Eén van de meest interessante opties die er beschikbaar zijn voor deze WMF 1500 koffiemachine is ongetwijfeld het zogenaamde ‘Easy Milk’ systeem. Het betreft hier een systeem die het mogelijk maakt om slechts met één enkele druk op de knop niet alleen warme, maar ook koude melkspecialiteiten te bereiden. Deze is dan ook absoluut het overwegen waard op het ogenblik dat je er aan denkt om deze WMF 1500S in huis te halen.