Zin in een kop koffie?
Bezoek onze showroom.

Op slechts 2 minuten afstand van de Ring-Amsterdam. Gratis parkeren voor de deur.

We ontvangen je graag in onze showroom.

Laat je gegevens achter en we plannen zo snel mogelijk een afspraak met je in.


Aroma Club Showroom op kaart

Een selectie van de merken in onze showroom

Maak kennis met onze koffiebonen

Wij branden onze bonen volgens de slow-roast methode. Waarom wij dat doen? Om de smaken en aroma's van de koffiebonen optimaal te benutten. En dat proef je. Daarbij hechten wij grote waarde aan duurzaamheid. Niet voor niets worden al onze koffiebonen dan ook CO2 neutraal gebrand en zijn ze fairtrade, organic & UTZ gecertificeerd.

Aroma Club koffiebonen

Koffie op het werk
van Aroma Club

Iedereen wilt genieten van een goede kop koffie tijdens werk. Daarom bieden wij de perfecte kantooroplossing voor zowel kleine als grote kantoren. Wij geven invulling aan alle soorten koffiebehoefte. Hoe wij dat doen? Door deskundig advies en maatwerk te bieden voor koffie op het werk. Een ding is zeker: bij Aroma Club ben je verzekerd van een passende machine en een smaakvol koffieresultaat.

Koffie in de horeca
van Aroma Club

Verse bonen, de juiste machine en goede baristavaardigheden: het zijn de 3 basiselementen voor smaakvolle koffie in de horeca. Dat weten wij als geen ander. Met ons uitgebreide assortiment pistonmachines en volautomaten bieden wij een sublieme koffiepresentatie voor alle horecagelegenheden. Aroma club verzekert je niet alleen van goede koffie, maar ook van een goede uitstraling. Heb je specifieke wensen? Geen probleem, wij denken graag met je mee.

Duurzaamheid
smaakt het langst.

Iedere kop koffie van Aroma Club
maakt de wereld iets beter.

Zij starten onder andere hun dag met Aroma Club koffie