Niet zeker welke San Remo machine voor jou geschikt is?

Ontdek onze San Remo koffiemachines

Binnen 60 seconden vind je de geschikte koffiemachine
Janneke San Remo Expert Janneke San Remo Expert

San Remo koffiemachine kopen of leasen tegen aantrekkelijke tarieven?

Ben je opzoek naar een San Remo koffiemachine? Wij helpen je graag verder bij het seleteren van de juiste machine die past bij jouw dagelijkse behoefte. Wij geloven dat koffie maatwerk is. Nadat je een offerte hebt aangevraagd helpen wij bij het uitzoeken van het perfecte model.

Wij delen onze ervaring en deskundigheid graag om tot een perfect advies en koffieresultaat te komen.

Benieuwd naar de San Remo?
Kom langs in onze showroom.

Zij starten onder andere hun dag met Aroma Club koffie

Official dealer van San Remo.

Aroma Club is officieel dealer van San Remo. Dit houdt in dat je bij ons deskunding advies op maat krijgt van een San Remo expert. Wij zijn er voor al je vragen.

Ben je opzoek naar een San Remo koffiemachine? Wij helpen je graag verder bij het seleteren van de juiste machine die past bij jouw dagelijkse behoefte. Wij geloven dat koffie maatwerk is. Nadat je een offerte hebt aangevraagd helpen wij bij het uitzoeken van het perfecte model.

Direct in gesprek?
Bel Janneke de San Remo Expert.

Janneke San Remo Expert Janneke San Remo Expert

San Remo feitjes die je moet weten

Handige feitjes voor San Remo van Aroma Club.

1San Remo staat voor een perfecte prijs/kwaliteit verhouding, waarbij de verschillende modellen voorzien in allerlei soorten uitstraling.
2Naast Koffiemachines maakt San Remo eveneens koffiemolens. Samen vormen ze een goede combinatie.
3De Opera en Café Racer modellen zijn beide zeer geliefd onder barista’s vanwege de hoogstaande kwaliteit en technische innovaties.
4San Remo koffiemachines worden handgemaakt nabij Treviso, Italië.

Wanneer we het hebben over ‘San Remo’ kan je aan verschillende zaken denken. Allereerst is er natuurlijk de prachtige stad die deze naam draagt in het wondermooie Italië. Echter is dat niet waar het hier allemaal om draait. Buiten de naam van een stad is San Remo namelijk ook het merk van één van de meest gerenommeerde (semi)professionele espressomachines die er op de markt zijn terug te vinden. Deze reputatie heeft het merk vooral verkregen door de continue innovatie die ze door blijft voeren bij al haar verschillende koffiemachines. Niet alleen deze innovaties, maar ook de telkens weer oogverblindende designs zorgen er voor dat de San Remon koffiemachine door de jaren heen is uitgegroeid tot een waar begrip binnen de sector. Alle unieke eigenschappen en voordelen die er aan dit merk verbonden zijn maken het meer dan de moeite waard om kennis te maken met al het moois dat een San Remo koffiemachine ook voor jou in petto heeft.

Op het ogenblik dat je de keuze maakt om over te gaan tot het aanschaffen van een San Remo espressomachine kan je rekenen op een reeks van interessante voordelen. Het eerste voordeel heeft betrekking tot de uitstraling waar de espressomachines van dit merk over beschikken. Een mooi toonbeeld van deze uitstraling is de San Remo Café Racer. Het is duidelijk dat het design van deze San Remo espressomachine grotendeels werd geïnspireerd op de motoren die in het bijzonder rond de jaren 50 een belangrijk symbool waren. Ze stonden dan ook symbool voor niet alleen een vrije geest, maar ook voor authenticiteit, kracht en karakter. Hoe dan ook, wanneer je kiest voor een San Remo espressomachine kan je ten allen tijde rekenen op een design die je met terechte trots een prominente plaats in jouw horecazaak zal geven.

Het prachtige design waar een San Remo espressomachine steevast over beschikt is uiteraard niet het enige voordeel waar je op kan rekenen, in tegendeel. Een tweede belangrijke troef is dan ook terug te vinden in de innovatieve technieken waar San Remo espressomachines bekend om staan. Bovendien weet San Remo deze innovatieve technieken op een dergelijke manier te implementeren in haar machines zodat de gebruiksvriendelijkheid niet wordt aangetast. Dit geldt ook voor de complexere machines die zijn terug te vinden in het assortiment van dit merk zoals de San Remo Café Racer. De aanwezige stoompijpen bij deze San Remo espressomachine zijn dan ook op een uiterst gebruiksvriendelijke en toegankelijke wijze te bedienen met behulp van de aanwezige hendeltjes.

Een andere belangrijke functie welke aanwezig is bij een San Remo espressomachine is de zogenaamde ‘Pre-infusion’ functie. Eigenlijk is dit niet zomaar een belangrijk, maar wel een cruciaal element. Dit niet in het minst omdat deze functie betrekking heeft tot de eerste fase van het brouwen van een lekkere San Remo espresso. De aanwezigheid van de pre-infusie zorgt er in ieder geval voor dat er een uniforme afgifte plaats kan vinden. Daarnaast worden er ook nog eens diverse hulpmiddelen aangereikt om het zogenaamde ‘channeling’ te voorkomen. Deze uitstekende optie is helaas niet beschikbaar bij elke San Remo espressomachine. Dit is dus wel iets waar je bij het kopen van een koffiemachine rekening mee moet houden.

 

Vooraleer een San Remo espressomachine te kopen moet je altijd voor jezelf uitmaken over welke mogelijkheden deze dient te beschikken. Een belangrijke vraag welke je op dit vlak dient te stellen heeft betrekking tot het aantal kopjes koffie welke je dagelijks ongeveer moet kunnen zetten. Bovendien spelen ook de omgeving waarin de espressomachine wordt geïntegreerd evenals het prijskaartje een niet onbelangrijke rol. Wil je graag een voordelige San Remo espressomachine bestellen? Dan doe je er bijvoorbeeld goed aan om te kijken in de richting van een San Remo Capri of een San Remo Zoe (Compact). Wil je alleen maar genoegen nemen met het beste dat het merk San Remo te bieden heeft en heb je daar een stevig prijskaartje voor over? In dat geval is de San Remo Café Racer of San Remo Roma wellicht precies die espressomachine waar jij naar op zoek bent!

Wil je een koffiemachine van San Remo bestellen? In dat geval zal je in eerste instantie moeten vaststellen dat het assortiment aan koffiemachines van dit merk als bijzonder uitgebreid kan worden bestempeld. Bovendien is het zo dat San Remo zich als merk niet meer uitsluitend richt op de grote horecazaken of andere zakelijke omgevingen. Dit blijkt onder meer uit de lancering van de San Remo Capri. Dit type van koffiemachine van San Remo bestellen zorgt er namelijk voor dat je de beschikking krijgt over een toestel welke niet alleen over een compacte vormgeving, maar ook over een toegankelijk prijskaartje beschikt. Het gevolg hiervan is dat dit een uitstekende espressomachine kan zijn welke zelfs gewoon bij je thuis prima uit de verf kan komen. Heb je er altijd al van gedroomd om gewoon bij je thuis te kunnen genieten van het meest kwalitatieve kopje koffie? Dan biedt deze San Remo bestellen voor jou misschien wel de meest uitgelezen oplossing!

Ben je niet meteen op zoek naar een (semi)professionele espressomachine voor thuis, maar wel naar een koffiemachine die uitstekend het hoofd koel weet te houden in elke mogelijke situatie? In dat geval is het mogelijks interessant om kennis te maken met de San Remo Café Racer. Deze koffiemachine van San Remo bestellen zorgt er voor dat je de beschikking krijgt over een uiterst veelzijdige krachtpatser die geen uitdaging uit de weg gaat. Het mag in ieder geval duidelijk zijn, welke persoon wensen of eisen je ook mag hebben met betrekking tot jouw San Remo koffiemachine, er is altijd wel een exemplaar in het assortiment van dit uitstekende merk terug te vinden welke al je verwachtingen zal weten in te lossen.

De intense, pure smaak van een lekker kopje San Remo koffie wordt veroorzaakt door verschillende factoren. In eerste instantie is er de temperatuur die is vereist om ten volle te kunnen genieten van een lekker kopje koffie. Dat heeft San Remo goed begrepen. Alle koffiemachines uit het assortiment van dit merk beschikken dan ook over een uitermate nauwkeurige temperatuurregeling. Afhankelijk van de precieze espressomachine die je hebt uitgekozen is het zelfs mogelijk om een nagenoeg perfecte temperatuurbeheersing te bekomen (tot op 0,5 graden nauwkeurig). De zeer precieze temperatuur is ongetwijfeld een belangrijke factor bij het zetten van een heerlijk smaakvol kopje San Remo koffie.

Uit bovenstaande blijkt reeds dat de barista door gebruik te maken van een San Remo espressomachine steeds een optimale controle kan uitoefenen op het eindresultaat. Uiteraard wordt hij of zij hierbij een handje geholpen door het toestel zelf. Neem nu bijvoorbeeld de aanwezigheid van een multiboiler systeem. Dit systeem maakt het mogelijk om een optimale thermische stabiliteit te kunnen bekomen. Dat er over de hele lijn een optimale controle over de uiteindelijke kwaliteit kan worden verkregen blijkt eveneens uit de aanwezigheid van het Soft Pre-Infusion Flow Actief systeem. Deze zorgt er namelijk voor dat er uiterst precies kan worden bepaald hoe de waterstroom en de pre-infusietijd precies moet zijn.

Een kopje San Remo koffie zetten betekent in de praktijk ook dat je stil blijft staan bij de energiefactuur waarmee je zal worden geconfronteerd. Het is namelijk zo dat een San Remo koffiemachine steeds over een speciaal energiebeschermingssysteem beschikt. Dit lijkt in eerste instantie misschien niet meer dan een detail te zijn, maar dat is het absoluut niet. Zeker bij frequent gebruik is het namelijk op deze manier mogelijk om een energiebesparing tot zomaar even 30 procent te realiseren. Het mag in ieder geval duidelijk zijn, het zetten van een echt kopje San Remo koffie brengt een groot aantal verschillende voordelen met zich mee!

San Remo espresso

Het mag ondertussen duidelijk zijn dat een San Remo espresso een bijzondere kwaliteit weet te waarborgen. Dit zorgt er uiteraard voor dat je voor wat het kopen van een San Remo espressomachine betreft rekening moet houden met een iets hoger gelegen prijskaartje. De San Remo koffiemachines bevinden zich dan ook in een iets hoger prijssegment. Dit zou er voor kunnen zorgen dat jij denkt dat het zetten van een echte San Remo espresso in jouw horecazaak niet tot de mogelijkheden behoort, maar dat hoeft gelukkig helemaal niet zo te zijn. Je kan er namelijk niet alleen voor kiezen om je San Remo espressomachine in één keer te kopen, daarnaast is het ook mogelijk om daarvoor een leasingovereenkomst af te sluiten. Zo geniet je vanaf de eerste dag van de meest optimale kwaliteit op vlak van espresso terwijl je niet in één keer het aankoopbedrag dient te betalen.

Het afsluiten van een San Remo espresso leasingovereenkomst brengt in de praktijk eigenlijk alleen maar voordelen met zich mee. Niet alleen kan je op deze manier meteen na aankoop genieten van alle voordelen die zijn verbonden aan een heerlijk kopje San Remo espresso, daarnaast hoef je jouw cashflow niet in het gedrang te brengen. Ben jij dus met andere woorden voor jouw horecazaak of andere zakelijke omgeving op zoek naar een bijzonder fijne, gebruiksvriendelijke en kwalitatieve espresso machine? In dat geval is een keuze maken uit het assortiment van het merk San Remo een absolute aanrader!