San Remo Roma TCS

Ontvang binnen 2 uur een scherp geprijsde offerte op maat

San Remo Roma TCS voorkant
Start San Remo Roma TCS foto Gallery

Meer foto's

Scherp geprijsde offerte ontvangen?

Vul het formulier in en ontvang de San Remo Roma TCS prijs.

Ontvang geheel vrijblijvend een offerte
 • Leaseprijs vanaf €108 per maand.
 • Aanschafprijs met korting op aanvraag.
 • Vaak demo modellen beschikbaar.
 • Proefplaatsing is mogelijk op aanvraag.

Onze San Remo expert Janneke is te bereiken op onderstaand nummer.

Janneke San Remo Expert Janneke San Remo Expert

Belangrijke aspecten

 • Verkrijgbaar in 2-groeps en 3-groeps variant
 • Vaste wateraansluiting
 • In lease beschikbaar vanaf €104 per maand
 • Aroma Club is officieel San Remo Dealer en geeft deskundig advies

Koffievariaties

 • Espresso
 • Espresso macchiato
 • Koffie
 • Koffie verkeerd
 • Cappuccino
 • Café au Lait
 • Latte macchiato
 • Warme melk
 • Melkschuim
 • Heet water

Benieuwd naar de San Remo Roma TCS?
Kom langs in onze showroom.

Zij starten onder andere hun dag met Aroma Club koffie

Maak kennis met onze koffiebonen

Wij branden onze bonen volgens de slow-roast methode. Waarom wij dat doen? Om de smaken en aroma's van de koffiebonen optimaal te benutten. En dat proef je. Daarbij hechten wij grote waarde aan duurzaamheid. Niet voor niets worden al onze koffiebonen dan ook CO2 neutraal gebrand en zijn ze fairtrade, organic & UTZ gecertificeerd.

Aroma Club koffiebonen

San Remo Roma TCS feitjes die je moet weten

Handige feitjes voor San Remo Roma TCS van Aroma Club.

1Elegantie achter rigoureuze lijnen. Een nieuwe en presterende technologie met solide basis.
2De San Remo Roma pistonmachine beschikt over een multi-boiler systeem.
3De machine is doorgaans uit voorraad leverbaar.
4Goed in combinatie met San Remo SR70 EVO koffiemolens.

De San Remo Roma espressomachine is het absolute vlaggenschip van de San Remo familie. Niet alleen beschikt deze espressomachine over een toonaangevend design, daarnaast kenmerkt ze zich door een uiterst diverse functionaliteit. Eveneens kenmerkend voor de San Remo Roma espressomachine is dat ze is voorzien van het zogenaamde ‘Temprature Stability Control’. Deze zorgt er voor dat je tijdens het zetten van een kopje koffie altijd bent verzekerd van de meest optimale temperatuur. Wanneer jij op zoek bent naar een uitstekende espressomachine die ook nog eens over een prachtig design beschikt is het kopen van deze San Remo Roma mogelijks de moeite waard!

San Remo heeft alles in het werk gesteld om van haar San Remo Roma koffiemachine een zo compleet mogelijk toestel te maken. De waterniveau indicator waarmee het toestel is uitgerust geeft bijvoorbeeld steeds perfect aan wanneer het moment is aangebroken om water bij te vullen. Daarnaast zijn er ook nog de in hoogt verstelbare voetstukken die het bijvoorbeeld zeer eenvoudig mogelijk maken om onder de koffiemachine schoon te maken. Hoe ervaren een barista tot slot ook mag zijn, het is altijd mogelijk dat er tijdens het zetproces ergens iets fout loopt. Op het ogenblik dat dit het geval is volstaat een druk op de calamiteitenknop om het productieproces een halt toe te roepen.

De unieke voordelen van de San Remo Roma TCS
De San Remo Roma is uitgerust met TCS (Temperature Stability Control) technologie. Dit systeem kenmerkt zich door een aparte boiler voor elke groep. Dit betekent dat je per groep over de mogelijkheid beschikt om niet alleen specifieke, maar ook stabiele temperaturen te hanteren. Het gevolg hiervan is dat er optimale en consistente resultaten mee gerealiseerd kunnen worden. Ben je op zoek naar een mogelijkheid om op maat te kunnen werken met diverse koffiemelanges? In dat geval is dat perfect mogelijk door gebruik te maken van de San Remo Roma TCS functionaliteit.

Door gebruik te maken van de San Remo Roma TCS functionaliteit krijg je eveneens de beschikking over een omvangrijke boiler welke is gewijd aan de productie van stoom. Op deze manier kan er een intensief gebruik van stoom worden gerealiseerd zonder dat dit invloed heeft op de kwaliteit van de koffie extractie. Dit is in het bijzonder interessant om te weten wanneer er een grote hoeveelheid cappuccino moet worden geproduceerd. De San Remo Roma maakt bovendien gebruik van vers water welke direct afkomstig is van de watertoevoer voor theewater. Het mag in ieder geval duidelijk zijn, met de San Remo Roma TCS kies je voor een uitstekende espressomachine waarmee een zeer kwalitatief kopje koffie kan worden gerealiseerd.

Een San Remo Roma espressomachine kopen
De unieke veelzijdigheid van de San Remo Roma zorgt er voor dat menig aantal mensen en horecazaken er door de jaren heen voor hebben gekozen om te investeren in deze professionele espressomachine. Wanneer ook jij dit van plan bent heb je de mogelijkheid om de aankoopprijs in één keer te betalen of om deze te spreiden over een langere periode. Bij ons is het namelijk ook mogelijk om een leasingovereenkomst af te sluiten. Op deze manier kan je direct rekenen op de unieke functionaliteit waar de San Remo Roma en de San Remo Roma TCS over beschikken zonder dat je jouw liquiditeit in gevaar moet brengen. Eén ding staat in ieder geval vast, met deze professionele koffiemachine van San Remo is een vliegende start voor jouw horecazaak nagenoeg gegarandeerd!

De San Remo Roma, een bijzondere koffiemachine
De San Remo espressomachines staan er om bekend het absolute neusje van de zalm te zijn. Dat bewijst ook deze San Remo Roma. In eerste instantie zal je meteen kunnen vaststellen dat deze koffiemachine over een ingebouwde volumepomp beschikt en er een elektronische regulering van warm water plaatsvindt. Het waterreservoir evenals het buizenstelsel is gemaakt van koper waardoor je altijd kan rekenen op een optimale kwaliteit en duurzaamheid. De dubbelschalige drukmeter zorgt er bovendien voor dat je tijdens het volledige zetproces uitermate precies de gewenste druk kan bepalen. Op het ogenblik dat deze espressomachine in werking treedt zal je bovendien kunnen vaststellen dat de knop ‘in werking’ oplicht. Zo voorkom je vervelende verrassingen.

San Remo Roma, verkrijgbaar in 2 verschillende uitvoeringen
De San Remo Roma espressomachine kan worden aangekocht in twee verschillende versies. Er wordt op dit vlak een onderscheid gemaakt tussen een 2 groeps en een 3 groeps versie. De 3 groeps uitvoering beschikt in vergelijking met de 2 groeps TCS niet over twee, maar wel over drie koffiehouders voor 2 kopjes. De grootte van de koffie boiler varieert van 3,4 tot 5 liter en de omvang van de water boiler bedraagt respectievelijk 7 en 11 liter. Indien je beslist om over te gaan tot het kopen van een San Remo Roma espressomachine is het tot slot mogelijk om een keuze te maken uit drie verschillende kleuren. Het gaat hierbij om wit-helderbruin, wit-zwart satin en zwart.