Jura GIGA X8 (EB)

Ontvang binnen 2 uur een scherp geprijsde offerte op maat

Jura GIGA X8 voorkant
Start Jura GIGA X8 (EB) foto Gallery

Meer foto's

Scherp geprijsde offerte ontvangen?

Vul het formulier in en ontvang de Jura GIGA X8 (EB) prijs.

Ontvang geheel vrijblijvend een offerte
 • Leaseprijs vanaf €79 per maand.
 • Aanschafprijs met korting op aanvraag.
 • Vaak demo modellen beschikbaar.
 • Proefplaatsing is mogelijk op aanvraag.

Onze Jura expert Janneke is te bereiken op onderstaand nummer.

Janneke Jura Expert Janneke Jura Expert

Belangrijke aspecten

 • Geschikt tot 70 gebruikers
 • Watertank van 5 liter
 • In lease beschikbaar vanaf €80 per maand
 • De perfecte volautomaat voor grote kantoren of horeca

Koffievariaties

 • Espresso
 • Espresso macchiato
 • Koffie
 • Koffie verkeerd
 • Cappuccino
 • Café au Lait
 • Latte macchiato
 • Warme melk
 • Melkschuim
 • Heet water

Benieuwd naar de Jura GIGA X8 (EB)?
Kom langs in onze showroom.

Zij starten onder andere hun dag met Aroma Club koffie

Maak kennis met onze koffiebonen

Wij branden onze bonen volgens de slow-roast methode. Waarom wij dat doen? Om de smaken en aroma's van de koffiebonen optimaal te benutten. En dat proef je. Daarbij hechten wij grote waarde aan duurzaamheid. Niet voor niets worden al onze koffiebonen dan ook CO2 neutraal gebrand en zijn ze fairtrade, organic & UTZ gecertificeerd.

Aroma Club koffiebonen

Jura GIGA X8 (EB) feitjes die je moet weten

Handige feitjes voor Jura GIGA X8 (EB) van Aroma Club.

1De Jura Giga X8 Professional heeft een capaciteit van 200 koppen per dag. Ideaal voor kantoren tot 70 medewerkers.
2De machine beschikt over een super groot waterreservoir van 5 liter.
32 bonenreservoirs van 650 gram, ideaal voor de perfecte espresso- en koffieboon.
4De cappuccino's en latte macchiato's zijn horeca-waardig te noemen!

Optimaal genieten van een heerlijk, professioneel gezet kopje koffie op kantoor? Dat kan pas echt door gebruik te maken van de Jura Giga X8 Professional! Deze fantastische, professionele koffiemachine staat er om bekend de meest uiteenlopende koffiespecialiteiten in een handomdraai te kunnen realiseren. In het bijzonder wanneer in jouw werkomgeving een duidelijke voorkeur bestaat voor koffiespecialiteiten met melk kan het een absolute aanrader zijn om deze Jura Giga X8 Professional te ontdekken.

De Giga X8, een fantastische volautomaat

Jura staat er om bekend een merk te zijn welke door de jaren heen enkele werkelijk fantastische volautomaten op de markt heeft gebracht. Deze Jura Giga X8 Professional is wat dat betreft waarschijnlijk het absolute neusje van de zalm. Deze prachtige, professionele koffiemachine heeft dan ook werkelijk alles in huis om er voor te zorgen dat jij in staat bent om het perfecte kopje koffie te zetten. Denk hierbij niet alleen aan de innovatieve Aroma G3-molen, maar wat ook te denken van het pulserend extractieproces evenals een in hoogte verstelbare combi-uitloop? Dit zijn stuk voor stuk interessante eigenschappen die er voor zorgen dat deze Giga X8 zich in de praktijk perfect kan meten met de beste volautomaten die er op de markt zijn terug te vinden.

Twee kopjes koffie met één druk op de knop

Eén van de belangrijkste eigenschappen van deze Jura Giga X8 Professional is terug te vinden in de aanwezigheid van de in hoogte verstelbare combi-uitloop. Deze zorgt er voor dat er met één enkele druk op de knop niet één, maar wel twee smaakvolle kopjes koffie gerealiseerd kunnen worden. Bovendien is het ook nog eens zo dat deze Giga X8 is uitgerust met een praktische hulp voor wat de plaatsing van de kopjes betreft. De aanwezigheid van een dergelijke hulp zorgt er voor dat deze professionele koffiemachine uitstekend tot haar recht komt in een zelfbedieningsruimte. Ook de duidelijk ingedeelde bereidingstoetsen maken van dit apparaat een bijzonder fijn systeem om te gebruiken. Het is bovendien onnodig om te zeggen dat de mogelijkheid om twee kopjes koffie in één keer te zetten er in de praktijk voor zorgt dat ook de wachttijden aan deze Giga X8 aanzienlijk binnen de perken kunnen worden gehouden.

Verschillende temperatuurniveaus voor heet water

Het kopen van de Jura Giga X8 Professional zorgt er niet alleen voor dat je over de mogelijkheid beschikt om de meest overheerlijke kopjes koffie te zetten. Wat bovendien ook te denken van het feit dat er verschillende temperatuurniveaus ingesteld kunnen worden voor heet water? Deze functie zorgt er voor dat ook de theedrinkers binnen je bedrijf op hun wenken bediend kunnen worden. Ook voor hen brengt de aanwezigheid van deze Giga X8 dan ook een zeer interessante meerwaarde met zich mee.

 

Perfect individualiseerbaar

Het spreekt voor zich dat elke omgeving waar deze Jura Giga X8 in zal worden geplaatst over bepaalde, specifieke eisen beschikt. Om optimaal tegemoet te kunnen komen aan deze eisen werd er door de Jura voor gekozen om bij de ontwikkeling van dit systeem enkele personalisatiemogelijkheden te implementeren. Deze personalisatie-opties zorgen er onder meer voor dat je de mogelijkheid hebt om de positie van de verschillende koffiespecialiteiten op het display aan te passen. Je zou er zelfs voor kunnen kiezen om enkele koffievariaties te blokkeren waardoor de kans op fouten aanzienlijk kan worden ingeperkt.

 

De juiste fijnheid bij elke bereiding

De aanwezigheid van de innovatieve G3-molen bij de Giga X8 zorgt er voor dat je tijdens het zetten van een kopje koffie altijd bent verzekerd van de meest optimale fijnheid. Dit wordt voor een groot deel gerealiseerd door de bijzondere precisie waarmee dit systeem werkt. Niet alleen de precisie is een prestigieuze eigenschap van deze Giga X8, daarnaast is het ook nog eens zo dat ze in een handomdraai alle gewenste koffiespecialiteiten weet te realiseren. Hierdoor kan een volledig behoud van het aroma perfect worden gerealiseerd.

Optimale extractietijd bij korte specialiteiten

Het integreren van de Jura Giga X8 in je werkomgeving zorgt er voor dat je meteen ook kan rekenen op de uitstekende voordelen die verbonden zijn aan het pulserend extractieproces of zogenaamde P.E.P. Deze zorgt er namelijk voor dat de zogenaamde extractietijd bij korte specialiteiten wordt geoptimaliseerd. Bovendien wordt er op deze manier bij het zetten van een kopje ristretto en / of espresso een ware smaakexplosie gerealiseerd. Het spreekt voor zich dat ook de P.E.P. functionaliteit een absolute meerwaarde met zich meebrengt op vlak van niet alleen kwaliteit, maar ook smaakbeleving.

Een bijzonder praktische koffiemachine

Op het ogenblik dat er wordt geïnvesteerd in het aanschaffen van een nieuwe, professionele koffiemachine voor op kantoor moet er uiteraard ook worden gekeken in de richting van het bedieningsgemak welke het systeem weet te realiseren. Wat dat betreft kan er meteen worden vastgesteld dat alle bedieningselementen bij de Giga X8 zich vooraan het toestel bevinden. Bovendien zijn deze verschillende elementen duidelijk te herkennen en zeer gemakkelijk toegankelijk. Ook het bijvullen van het waterreservoir en bonenreservoir kan gewoon aan de voorkant van het apparaat gebeuren. Op deze manier wordt het werkelijk voor iedereen mogelijk om het beperkte onderhoud dat deze koffiemachine vereist zelf uit te voeren.

Eenvoudig uit te voeren onderhoud

Jura heeft er duidelijk alles aan gedaan om het noodzakelijke onderhoud bij haar Jura Giga X8 Professional tot een minimum te beperken. Dit is in eerste instantie terug te zien in het feit dat er verschillende geïntegreerde reinigings- en spoelprogramma’s deel uitmaken van dit systeem. Deze zorgen er niet alleen voor dat je ten allen tijde bent verzekerd van een optimale hygiëne en reinheid, daarnaast beperken ze het noodzakelijke, manuele onderhoud tot een absoluut minimum. Eveneens interessant om te weten is dat zowel de restwaterbak als de koffieresidubak over een ergonomische vormgeving beschikken wat er voor zorgt dat ze moeiteloos met één hand verwijderd kunnen worden. Het mag in ieder geval duidelijk zijn, het onderhouden van de Giga X8 van Jura is absoluut niet iets waar je, je zorgen om moet maken.

De Jura Giga X8 uitbreiden

Standaard is de Jura Giga X8 reeds een zeer complete volautomaat die zich perfect in elke situatie staande weet te houden. Dat neemt evenwel niet weg dat er op de markt verschillende toebehoren zijn verschenen die ook voor jouw toestel een absolute meerwaarde met zich mee kunnen brengen. Het gaat hierbij niet alleen om de optionele kopjeswarmer, wat bovendien ook te denken van de ‘Cool Control’ functionaliteit evenals een speciale kit voor verswateraansluiting? Zou je graag de Giga X8 willen inzetten in een zelfbedieningsruimte? In dat geval kan het eveneens een aanrader zijn om even te kijken in de richting van een speciaal afrekeningssysteem.

De Jura Giga X8 Professional kopen

De vele interessante voordelen waar je op kan rekenen bij het aanschaffen van deze Jura Giga X8 Professional zorgen er voor dat steeds meer bedrijven er aan denken om deze fantastische krachtpatser ook in hun kantooromgeving op te nemen. Dat is zeker interessant, niet in het minst omdat niet alleen de meest fervente koffiedrinkers hier mee gebaat zijn, maar ook omdat er een lekker kopje thee mee kan worden gerealiseerd. Ben jij ook geïnteresseerd in het bestellen van de Giga X8? Dan is het mogelijk om op twee verschillende manieren tot aankoop over te gaan. In eerste instantie kan je het apparaat gewoon in één keer kopen, maar daarnaast is het ook mogelijk om ze te leasen. Door deze laatste optie wordt de aankoopprijs over een langere periode verspreid waardoor ze ook voor jouw bedrijf zomaar even een flink stuk betaalbaarder kan worden gemaakt. Ook het afsluiten van een leasing-overeenkomst voor het kopen van een Jura Giga X8 Professional kan dus zeker en vast interessant zijn!