San Remo Café Racer

Ontvang binnen 2 uur een scherp geprijsde offerte op maat

San Remo Café Racer voorkant
Start San Remo Café Racer foto Gallery

Meer foto's

Scherp geprijsde offerte ontvangen?

Vul het formulier in en ontvang de San Remo Café Racer prijs.

Ontvang geheel vrijblijvend een offerte
 • Leaseprijs vanaf €173 per maand.
 • Aanschafprijs met korting op aanvraag.
 • Vaak demo modellen beschikbaar.
 • Proefplaatsing is mogelijk op aanvraag.

Onze San Remo expert Janneke is te bereiken op onderstaand nummer.

Janneke San Remo Expert Janneke San Remo Expert

Belangrijke aspecten

 • Verkrijgbaar in 2-groeps en 3-groeps variant
 • Vaste wateraansluiting
 • In lease beschikbaar vanaf €148 per maand
 • Aroma Club is officieel San Remo Dealer en geeft deskundig advies

Koffievariaties

 • Espresso
 • Espresso macchiato
 • Koffie
 • Koffie verkeerd
 • Cappuccino
 • Café au Lait
 • Latte macchiato
 • Warme melk
 • Melkschuim
 • Heet water

Benieuwd naar de San Remo Café Racer?
Kom langs in onze showroom.

Zij starten onder andere hun dag met Aroma Club koffie

Maak kennis met onze koffiebonen

Wij branden onze bonen volgens de slow-roast methode. Waarom wij dat doen? Om de smaken en aroma's van de koffiebonen optimaal te benutten. En dat proef je. Daarbij hechten wij grote waarde aan duurzaamheid. Niet voor niets worden al onze koffiebonen dan ook CO2 neutraal gebrand en zijn ze fairtrade, organic & UTZ gecertificeerd.

Aroma Club koffiebonen

San Remo Café Racer feitjes die je moet weten

Handige feitjes voor San Remo Café Racer van Aroma Club.

1Geïnspireerd door motorfietsen, vernieuwd door kampioenen, gebouwd door San Remo. Geavanceerde espressotechnologie, ontworpen voor snelheid, precisie, gebruiksgemak en maatwerk.
2De San Remo Café Racer beschikt over een multi-boiler systeem, PID control en pre-infusie. Download de brochure voor alle overige technische aspecten.
3De temperatuur stabiel en zeer precies in te stellen dankzij gebruik van de meest geavanceerde systemen.
4Goed in combinatie met San Remo SR70 EVO koffiemolens.

De inspiratie voor de San Remo Café Racer espressomachine moet worden gezocht in de motoren welke rond de jaren 50 symbool stonden voor een vrije geest, authenticiteit, kracht en karakter. Niet in het minst de opvallende frame-stangen evenals de motorachtige bedieningsklokken en poten zorgen er voor dat de vergelijking met een motorstandaard nooit ver weg is. Bovendien beschikt de San Remo Café Racer espressomachine niet alleen maar over een blinkend en in het oog springend design, daarnaast staat ze ook garant voor de meest innovatieve techniek. Al deze verschillende factoren samen zorgen er voor dat de San Remo Café Racer een koffiemachine is die je absoluut moet ontdekken!

Uitgerust met verschillende boilers
In eerste instantie moet het gezegd dat de San Remo Café Racer is uitgerust met verschillende boilers. Zo wordt er niet alleen gebruik gemaakt van aparte koffieboilers voor elke koffiegroep, daarnaast is er ook een preheatboiler beschikbaar voor alle koffieboilertjes. Als klap op de vuurpijl werd er door San Remo uiteraard ook voor gekozen om een aparte stoom- & theeboiler te voorzien waardoor ook de liefhebbers van een lekker kopje thee niet op hun honger (of beter gezegd dorst?) blijven zitten. Dit alles gecombineerd met een uitstekende temperatuurbeheersing van de koffieboilers (tot wel 0,5 graden nauwkeurig) zorgt er voor dat het perfecte kopje koffie telkens opnieuw is gegarandeerd.

San Remo Café Racer Naked
Met de San Remo Café Racer Naked kies je voor een espressomachine die over onmiskenbare, transparante zijden beschikt. Deze zorgen er voor dat het krachtige hart van zuiver roestvrij staal aan de wereld kan worden getoond. Het chassis uit zich onder de vorm van een stevig kader welke beschikt over een functioneel ontwerp. Op deze manier wordt de essentie van de espressomachine niet alleen ondersteund, maar ook verbeterd. Ben je van plan om over te gaan tot het kopen van de San Remo Café Racer Naked? In dat geval heb je de mogelijkheid om een keuze te maken uit twee verschillende afwerkingen, namelijk zwart en staal. Beide versies bovendien worden aangekocht met verschillende details in rood of zwart.

Een San Remo Café Racer kopen?
Zoals je ondertussen weet is het mogelijk om een San Remo Café Racer te kopen in tal van verschillende versies. Enkele mogelijkheden waarover je beschikt is het kopen van een San Remo Café Racer Naked, een San Remo Café Racer Dolomiti evenals een San Remo Café Racer Renegate. Voor welke van deze verschillende uitvoeringen je uiteindelijk ook mag kiezen, het spreekt voor zich dat je altijd stil zal moeten blijven staan bij de aankoopprijs die er aan verbonden is. De San Remo Café Racer kenmerkt zich door een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, maar bevindt zich in de hogere prijsklasse. Is het voor jou niet mogelijk om het volledige aankoopbedrag in één keer te betalen? In dat geval is het altijd mogelijk om te kiezen voor een leasingovereenkomst. Zo kan je het aankoopbedrag van je San Remo Café Racer op uitstekende wijze spreiden over een langere periode.

De San Remo Café Racer Dolomiti & Renegate uitvoeringen
Van de San Remo Café Racer zijn inmiddels tal van verschillende versies op de markt verschenen. Met de San Remo Café Racer Naked hebben we je eerder op deze pagina reeds kennis laten maken, maar ook de San Remo Café Racer Dolomiti en de San Remo Café Racer Renegate zijn twee uitvoeringen die je absoluut even moet ontdekken. Voor de San Remo Café Racer Dolomiti geldt dat het hierbij gaat om een volledig zwarte editie welke beschikt over zwarte leerzijden. De San Remo Café Racer Renegate is op haar beurt voorzien van leren kanten, heeft een groen chassis en kenmerkt zich door een bronsafwerking en olijfhout portfilter handgrepen. In ieder geval mag het duidelijk zijn, welke eisen jij ook mag verbinden aan het kopen van jouw San Remo Café Racer, het behoort allemaal tot de mogelijkheden.

Een espressomachine met oog voor innovatie
De San Remo Café Racer espressomachine mag zich met recht en rede één van de betere toestellen op de markt noemen. Dit heeft alles te maken met de bijzondere functionaliteiten waarover ze beschikt. Denk op dit vlak niet alleen aan de aanwezige smart-touch instelling van de afzonderlijke groepen, maar wat ook te denken van het multiboiler systeem, het soft pre-infusion flow actief systeem evenals de volumetric pump performance? Deze laatste garandeert een hoge en constante druk in alle omstandigheden. Tot slot zorgt het aanwezige energie beschermingssysteem er voor dat er tot wel 30 procent minder energie wordt verbruikt. Zo wordt ook de energiefactuur aan het einde van het jaar zoveel mogelijk binnen de perken gehouden en ook dat is uiteraard steeds mooi meegenomen.