Jura GIGA X3 Alu (EB)

Ontvang binnen 2 uur een scherp geprijsde offerte op maat

Jura GIGA X3 voorkant
Start Jura GIGA X3 Alu (EB) foto Gallery

Meer foto's

Scherp geprijsde offerte ontvangen?

Vul het formulier in en ontvang de Jura GIGA X3 Alu (EB) prijs.

Ontvang geheel vrijblijvend een offerte
 • Leaseprijs vanaf €57 per maand.
 • Aanschafprijs met korting op aanvraag.
 • Vaak demo modellen beschikbaar.
 • Proefplaatsing is mogelijk op aanvraag.

Onze Jura expert Janneke is te bereiken op onderstaand nummer.

Janneke Jura Expert Janneke Jura Expert

Belangrijke aspecten

 • Geschikt tot 40 gebruikers
 • Watertank van 5 liter
 • In lease beschikbaar vanaf €58 per maand
 • De perfecte volautomaat voor middelgrote kantoren of horeca

Koffievariaties

 • Espresso
 • Espresso macchiato
 • Koffie
 • Koffie verkeerd
 • Cappuccino
 • Café au Lait
 • Latte macchiato
 • Warme melk
 • Melkschuim
 • Heet water

Benieuwd naar de Jura GIGA X3 Alu (EB)?
Kom langs in onze showroom.

Zij starten onder andere hun dag met Aroma Club koffie

Maak kennis met onze koffiebonen

Wij branden onze bonen volgens de slow-roast methode. Waarom wij dat doen? Om de smaken en aroma's van de koffiebonen optimaal te benutten. En dat proef je. Daarbij hechten wij grote waarde aan duurzaamheid. Niet voor niets worden al onze koffiebonen dan ook CO2 neutraal gebrand en zijn ze fairtrade, organic & UTZ gecertificeerd.

Aroma Club koffiebonen

Jura GIGA X3 Alu (EB) feitjes die je moet weten

Handige feitjes voor Jura GIGA X3 Alu (EB) van Aroma Club.

1De Jura Giga X3 Professional heeft een capaciteit van 120 koppen per dag. Ideaal voor kantoren tot 40 medewerkers.
2De machine beschikt over een super groot waterreservoir van 5 liter.
3Standaard bonenreservoir van 1000 gram, goed voor meer dan 120 koppen koffie.
4De cappuccino's en latte macchiato's zijn horeca-waardig te noemen!

De Jura X3 is ongetwijfeld één van de meest complete koffiemachines die er op de markt terug te vinden zijn. Deze fantastische Jura Giga X3 Professional voorziet dan ook in werkelijk alles waar jij en je medewerkers op kantoor ook maar enigszins nood aan kunnen hebben. Door deze koffiemachine in jouw bedrijfsruimte op te nemen beschik je dan ook over de mogelijkheid om een keuze te maken uit zomaar even 31 individueel programmeerbare koffiespecialiteiten. Bovendien wordt er ook nog eens ondersteuning geboden voor 12 extra barista-recepten en dat met één enkele druk op de knop. Wil jij ook alleen maar genoegen nemen met het neusje van de zalm op vlak van koffiemachine voor in jouw bedrijf? Dan is deze Jura X3 volautomaat het ontdekken meer dan waard!

Ruime keuze, maar zeer gebruiksvriendelijk

Het feit dat er zomaar even 31 specialiteiten door de Jura X3 worden ondersteund kan er voor zorgen dat veel mensen zich vragen gaan stellen bij de gebruiksvriendelijkheid van deze koffiemachine. Toch is dat eigenlijk nergens voor nodig, in tegendeel. Het is namelijk zo dat deze Jura X3 zich kenmerkt door een optimaal gebruiksgemak. Dit is niet in het minst het geval om dat de Jura X3 op verschillende manieren kan worden gepersonaliseerd en dus aangepast aan jouw persoonlijke voorkeur. Dit uit zich op meerdere vlakken. Zo kunnen de namen van de producten op het display naar wens worden aangepast en is het zelfs mogelijk om de rangschikking op de display te wijzigen. Dit alles zorgt er voor dat elke gebruiker met veel plezier deze Jura Giga X3 Professional zal bedienen.

Twee kopjes koffie in één keer zetten

Lange wachtrijen aan de koffiemachine tijdens de pauze op het werk zijn alles behalve interessant. Toch is dat precies waar je bij verschillende koffiemachines rekening mee dient te houden. Gelukkig geldt dit niet voor deze Jura Giga X3 Professional. Deze professionele koffiemachine maakt het namelijk mogelijk om tot twee kopjes koffie op hetzelfde ogenblik te zetten. Of je nu met andere woorden een espresso, een cappuccino of een macchiato of gewoon een ‘klassieke’ koffie wenst te zetten, in al deze gevallen staat de Jura X3 steeds voor je klaar. Bovendien volstaat één enkele druk op de knop reeds om jouw favoriete kopje koffie uit de machine te toveren. Heerlijk toch?

Krachtige keramische schijfmolen

De Jura X3 Professional is uitgerust met een zeer krachtige, keramische schijfmolen. Dat is een belangrijk detail om rekening mee te houden. Door deze aanwezigheid van deze keramische schijfmolen kan er namelijk worden gesteld dat het maalproces gedurende vele jaren kan worden gegarandeerd. Dit geldt niet alleen voor de snelheid van het maalproces, maar ook voor bijvoorbeeld de nauwkeurigheid waarmee ze gebeurt. Een extra opvallend gegeven is terug te vinden in het feit dat er bij deze Jura X3 een via een stappenmotor elektrisch verstelbare luchttoevoer in de combi-uitloop is terug te vinden. Op het ogenblik dat je er voor kiest om een latte macchiato te maken stroomt hierdoor automatisch in eerste instantie de warme melk waarna daarna het melkschuim volgt. Dit gebeurt zonder dat er tussen beide processen sprake is van een bepaalde pauze. Hierdoor kan er in de praktijk heel wat kostbare tijd worden uitgespaard.

Het onderhoud van de Jura Giga X3 Professional

Niet alleen kan je als gebruiker bij de Jura X3 genieten van een zeer aanzienlijke bedieningsgemak, hetzelfde geldt ook voor de manier waarop het onderhoud dient te gebeuren. De Jura X3 is zeer onderhoudsvriendelijk, mede door de aanwezigheid van verschillende, geïntegreerde spoelings-, reinigings- en ontkalkingsprogramma’s. Deze zorgen er niet alleen voor dat de hygiëne kan worden gegarandeerd, daarnaast gebeurt dit zonder dat je er zelf veel omkijken naar hebt. Als klap op de vuurpijl zorgt het uitstekende onderhoud van de Jura Giga X3 Professional in de praktijk ook altijd voor een uitmuntende levensduur. Hierdoor ben je bij het aanschaffen van deze professionele koffiemachine altijd verzekerd van de meest optimale prijs-kwaliteitverhouding.

Flexibiliteit en mobiliteit

De Jura X3 beschikt over geïntegreerde, met één druk op de knop te bedienen spoel- en reinigingsprogramma’s. Dit zorgt er voor dat je op vlak van onderhoud eigenlijk nauwelijks omkijken hebt naar deze krachtpatser. Dat is echter nog niet alles. Het valt bovendien namelijk ook op dat deze Jura X3 Professional is uitgerust met een aanzienlijk waterreservoir evenals een grote koffieresidubak. Op deze manier is het niet alleen mogelijk om een uitstekende flexibiliteit, maar ook mobiliteit te garanderen. Ben je dus met andere woorden niet uitsluitend op zoek naar een eenvoudig te bedienen, kwalitatieve koffiemachine, maar wil je ook graag kunnen rekenen op onderhoudsvriendelijke en flexibele eigenschappen? In dat geval zal je al snel kunnen vaststellen dat deze Jura Giga X3 Professional al jouw verwachtingen weet in te lossen.

Tot 120 kopjes per dag zetten

In verschillende kantoorruimtes wordt er dagelijks heel wat koffie gedronken. Wanneer dat ook bij jou het geval is zal je kunnen vaststellen dat deze Jura X3 al jouw kopjes zonder moeite kan realiseren en dat uiteraard steeds met de meest optimale kwaliteit. Of je nu graag een gewone koffie, een ristretto of een latte macchiato wenst te zetten, het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Wist je bovendien ook dat de Jura Giga X3 Professional de mogelijkheid heeft om gewoon heet water te zetten? Dit betekent dat niet alleen de fervente koffiedrinkers, maar ook de mensen die houden van een heerlijk kopje thee absoluut tevreden zullen zijn met deze Jura X3. In totaal is deze professionele koffiemachine in ieder geval goed voor een maximum van 120 kopjes koffie per dag.

De Jura X3 prijs

De Jura X3 kopen betekent dat je kiest voor een uiterst professionele koffiemachine die beschikt over een zeer lange levensduur. Dit betekent automatisch dat de Jura X3 prijs wat aan de hoge(re) kant ligt. Het rechtstreekse gevolg hiervan is uiteraard dat niet elk bedrijf zomaar in staat zal zijn om de Jura X3 prijs in één keer te betalen. Betekent dit dat jij nooit in jouw kantoorgebouw zal kunnen genieten van de bijzondere kwaliteit die door deze Jura X3 kan worden gerealiseerd? Absoluut niet. Je kan er namelijk ook perfect voor kiezen om de Jura X3 prijs in verschillende delen te betalen. Dit wordt mogelijk gemaakt door het afsluiten van een lease-overeenkomst. Ben jij dus ook wel geïnteresseerd in de vele fantastische voordelen die de Jura X3 met zich meebrengt, maar wil je liever niet de volledige kostprijs in één keer betalen? Dan is het altijd een interessante mogelijkheid om te kijken in de richting van een leasing oplossing voor deze professionele koffiemachine.

Verkrijgbare opties voor de Jura X3 Professional

Het spreekt voor zich dat je bij het kopen van de Jura Giga X3 Professional meteen kan rekenen op een zeer compleet systeem boordevol met interessante features. Anderzijds moet het gezegd dat er op de markt ook nog heel wat interessante accessoires voor deze koffiemachine verkrijgbaar zijn. Je kan op dit vlak niet alleen denken aan een kopjeswarmer, maar ook aan bijvoorbeeld een melkkoeler en een set afvoer restwater. Zou je er graag voor willen zorgen dat deze koffiemachine als self service systeem kan worden ingezet? Ook dat is perfect mogelijk. Hiervoor is er een interface voor afrekeningssystemen beschikbaar. Het mag in ieder geval duidelijk zijn, de Jura X3 Professional is zoals de naam reeds laat vermoeden een professionele koffiemachine die in een groot aantal verschillende situaties perfect haar mannetje zal weten te staan.