Kees van der Westen Spirit

Ontvang binnen 2 uur een scherp geprijsde offerte op maat

Kees van der Westen spirit voorkant
Start Kees van der Westen Spirit foto Gallery

Meer foto's

Scherp geprijsde offerte ontvangen?

Vul het formulier in en ontvang de Kees van der Westen Spirit prijs.

Ontvang geheel vrijblijvend een offerte
 • Leaseprijs vanaf €201 per maand.
 • Aanschafprijs met korting op aanvraag.
 • Vaak demo modellen beschikbaar.
 • Proefplaatsing is mogelijk op aanvraag.

Onze Kees van der Westen expert Janneke is te bereiken op onderstaand nummer.

Janneke Kees van der Westen Expert Janneke Kees van der Westen Expert

Belangrijke aspecten

 • Verkrijgbaar in Duette (2-groeps) enTriplette (3-groeps) variant
 • Vaste wateraansluiting
 • In lease beschikbaar vanaf €208 per maand
 • Aroma Club is officieel Kees van der Westen Dealer en geeft deskundig advies

Koffievariaties

 • Espresso
 • Espresso macchiato
 • Koffie
 • Koffie verkeerd
 • Cappuccino
 • Café au Lait
 • Latte macchiato
 • Warme melk
 • Melkschuim
 • Heet water

Benieuwd naar de Kees van der Westen Spirit?
Kom langs in onze showroom.

Zij starten onder andere hun dag met Aroma Club koffie

Maak kennis met onze koffiebonen

Wij branden onze bonen volgens de slow-roast methode. Waarom wij dat doen? Om de smaken en aroma's van de koffiebonen optimaal te benutten. En dat proef je. Daarbij hechten wij grote waarde aan duurzaamheid. Niet voor niets worden al onze koffiebonen dan ook CO2 neutraal gebrand en zijn ze fairtrade, organic & UTZ gecertificeerd.

Aroma Club koffiebonen

Kees van der Westen Spirit feitjes die je moet weten

Handige feitjes voor Kees van der Westen Spirit van Aroma Club.

1Standaard uitgerust met 2 externe pompen. Eén om koffie te onttrekken, één om de stoomboiler opnieuw te vullen en wat koud water toe te voegen aan de heetwateruitloop. Dit om te zorgen dat de stoomboiler opnieuw wordt gevuld zonder de koffieafvoer te beïnvloeden, zelfs tijdens zeer drukke tijden wanneer uren achter elkaar een of meer groepen in gebruik zijn.
2Intuïtieve bediening door hendels. Groepshendels bieden 2 automatische opnamevolumes per groep. Deze kunnen ook eindeloos worden geprogrammeerd om aan-uit-bediening aan te bieden.
3Een afzonderlijke PID-temperatuurregelaar voor elke boiler.
4Levering op aanvraag. Doorgaans 8 tot 12 weken levertijd.

In het jaar 2012 werd voor het eerst de Kees van der Westen Spirit op de markt geïntroduceerd. Ze werd voorgesteld de grote, commerciële uitvoering van de Speedster en garandeert uiterst kwalitatieve en gebruiksvriendelijke werking gecombineerd met uitstekende duurzaamheid. De Spirit koffiemachine is verkrijgbaar als twee of drie groep machine en beschikt over een koffieboiler per groep met een capaciteit van 2,1 liter. De capaciteit van de stoomboiler waar de machine mee is uitgerust bedraagt 11 liter (bij een 3 groeps uitvoering is er sprake van 19,5 liter). Ben jij ook van plan om te investeren in een espressomachine welke het absolute neusje van de zalm is op de markt? In dat geval is de Kees van der Westen Spirit ontdekken de moeite absoluut meer dan waard!

PID temperature controller garandeert beste temperatuur
Bij het zetten van het perfecte kopje espresso spreekt het voor zich dat de temperatuur een uitermate belangrijke rol speelt. De aanwezige PID temperature controller in de Kees van der Westen Spirit zorgt er voor dat de temperatuur per aanwezige waterboiler uitermate precies kan worden ingesteld. Op deze manier kan je er pas echt zeker van zijn dat je op het einde van de rit altijd kan rekenen op een optimaal kopje espresso. Eveneens interessant om te weten is dat elke koffie waterboiler voorverwarmd water ontvangt van diens eigen warmtewisselaar die zich in de stoomboiler bevindt.

Uitgerust met twee externe rotatiepompen
Deze Spirit koffiemachine beschikt over twee externe rotatiepompen. De eerste pomp zorgt er voor dat er bereidingskracht aan de groepen wordt gegeven terwijl één extra pomp verantwoordelijk is voor het vullen van de stoomboiler en het injecteren van koud water in het warme water. Het vullen van de stoomboiler waarmee de Spirit espresso machine is uitgerust gebeurt nooit op hetzelfde ogenblik als de levering van warm water. Op deze manier wordt er voor gezorgd dat schommelingen in de temperatuur kunnen worden voorkomen.

Energiebesparend warmwatersysteem
De Kees van der Westen Spirit maakt gebruik van een energiebesparend warmwatersysteem. Er wordt wat koud water aan het warme water toegevoegd waardoor er een minder grote hoeveelheid aan warm water is vereist. Deze unieke mix zorgt voor een stabiele stroom die steeds over de juiste temperatuur beschikt. Het warme water kan worden geregeld door de snel instelbare timer waarmee deze Spirit koffiemachine is uitgerust.

Kees van der Westen Spirit prijs
De unieke kwaliteit waar de Kees van der Westen Spirit over beschikt zorgt er voor dat je rekening dient te houden met een niet onaanzienlijk prijskaartje. Je bent echter niet verplicht om de Kees van der Westen Spirit prijs in één keer te betalen. Wist je bijvoorbeeld dat er ook een mogelijkheid bestaat om je Spirit espresso machine te leasen? Op deze manier is het mogelijk om de Kees van der Westen Spirit prijs te spreiden over een langere termijn waardoor ze voor jou meteen een flink stuk betaalbaarder wordt. Zo kan jij op een financieel nog interessantere wijze genieten van alle bijzondere voordelen die zijn verbonden aan het kopen van de Kees van der Westen Spirit!

Optioneel voetpedaal beschikt voor nog meer gebruiksgemak
Je kan er bij het kopen van een Spirit espresso machine voor kiezen om gebruik te maken van een optioneel voetpedaal. Deze zorgt er niet alleen voor dat de ergonomie, maar ook de efficiëntie van de machine aanzienlijk kan worden verbeterd. Ondanks het feit dat de Kees van der Westen Spirit standaard reeds alles in het werk stelt om de gebruiker een zo optimaal mogelijke gebruikservaring te kunnen garanderen moet het gezegd dat het voetpedaal toch een zeer waardevolle toevoeging kan zijn aan jouw systeem.

Een uitstekende espressomachine voor de meest veeleisende gebruiker
Kiezen voor de Kees van der Westen Spirit koffiemachine zorgt er voor dat je kan rekenen op alle vereiste functionaliteiten om tegemoet te kunnen komen aan de wensen van de meest veeleisende gebruikers. Zo is de Spirit koffiemachine naast bovenstaande voorzien van een barista instelbare stoomdruk aan de voorzijde van de machine. Bovendien heb je met deze Spirit espresso machine eveneens de beschikking over een automatische groep-terugspoelcyclus. Al deze verschillende zaken zorgen er voor dat de Kees van der Westen Spirit een uitstekende espressomachine is welke alle vooropgestelde verwachtingen zonder enig probleem kan inlossen. De uiterst duurzame kwaliteit zorgt er bovendien voor dat je gedurende een zeer lange tijd genot zal ondervinden van deze machine.