WMF 5000S

Ontvang binnen 2 uur een scherp geprijsde offerte op maat

WMF 5000S voorkant
Start WMF 5000S foto Gallery

Meer foto's

Scherp geprijsde offerte ontvangen?

Vul het formulier in en ontvang de WMF 5000S prijs.

Ontvang geheel vrijblijvend een offerte
 • Leaseprijs vanaf €127 per maand.
 • Aanschafprijs met korting op aanvraag.
 • Vaak demo modellen beschikbaar.
 • Proefplaatsing is mogelijk op aanvraag.

Onze WMF expert Janneke is te bereiken op onderstaand nummer.

Janneke WMF Expert Janneke WMF Expert

Belangrijke aspecten

 • Geschikt tot 80 gebruikers
 • Watertank of vast water
 • In lease beschikbaar vanaf €155 per maand
 • De perfecte volautomaat voor grote kantoren of horeca

Koffievariaties

 • Espresso
 • Ristretto
 • Espresso macchiato
 • Koffie
 • Koffie verkeerd
 • Cappuccino
 • Café au Lait
 • Latte macchiato
 • Warme melk
 • Melkschuim
 • Choco
 • Heet water

Benieuwd naar de WMF 5000S?
Kom langs in onze showroom.

Zij starten onder andere hun dag met Aroma Club koffie

Maak kennis met onze koffiebonen

Wij branden onze bonen volgens de slow-roast methode. Waarom wij dat doen? Om de smaken en aroma's van de koffiebonen optimaal te benutten. En dat proef je. Daarbij hechten wij grote waarde aan duurzaamheid. Niet voor niets worden al onze koffiebonen dan ook CO2 neutraal gebrand en zijn ze fairtrade, organic & UTZ gecertificeerd.

Aroma Club koffiebonen

WMF 5000S feitjes die je moet weten

Handige feitjes voor WMF 5000S van Aroma Club.

1De WMF 5000S heeft een capaciteit van 250 koppen per dag. Ideaal voor kantoren tot 80 medewerkers.
2Zowel watertank als vaste wateraansluiting mogelijk. Super flexibel dus!
3Standaard bonenreservoirs van 1100 gram.
4De cappuccino's en latte macchiato's mogelijk met verse melk of topping.
5Cacao reservoir voor het maken van choco koffieproducten of chocolademelk mogelijk.
6In combinatie met de WMF app via mobiel aan te sturen. Creëer zo je persoonlijke koffierecept!

Veel professionele koffiemachines die er op de markt zijn terug te vinden gaan hopeloos uit de bocht tijdens de piekmomenten. Dat geldt niet voor deze WMF 500S. Deze machine is perfect opgewassen tegen de stress van de piekmomenten waardoor ze zelfs in de meest hectische omstandigheden het hoofd koel weet te houden. Is het voor jou dus met andere woorden erg belangrijk om bij elk kopje koffie dat wordt gezet te kunnen rekenen op de meest optimale kwaliteit? In dat geval is kennismaken met deze WMF 5000S voor jou een absolute must!

 

Kennismaking met de WMF 5000S

Deze WMF 5000S koffiemachine is de trotse opvolger van de algemeen gewaardeerde WMF Bistro. Deze koffiemachine doet uitstekend haar werk in kantoren of afdelingen waarbij er sprake is van tussen de 50 en zomaar even 100 gebruikers. Ook wanneer er regelmatig gasten in het jouw bedrijf worden ontvangen zal deze professionele koffiemachine dus nooit bezwijken onder de werkdruk. De aanbevolen maximale hoeveelheid aan kopjes koffie per uur bedraagt 250 stuks waardoor er meer dan voldoende beschikbaarheid is voor al die koffieliefhebbers.

Eenvoudige bediening en dosering

Sommige professionele koffiemachines die op de markt verkrijgbaar zijn beschikken over een dermate complexe besturing dat je er haast voor gestudeerd moet hebben om er wijs van te worden. Dat geldt gelukkig niet voor deze veelzijdige WMF 5000S koffiemachine. Door te kiezen voor deze koffiemachine kan je dan ook steeds rekenen op een eenvoudige wisseling tussen de verschillende variaties. Bovendien valt het zeer eenvoudig in te stellen of je weinig of net veel melk wenst toe te voegen aan jouw kopje koffie. Ben je eerder een liefhebber van een sterke kop koffie of mag het voor jou allemaal wat milder zijn? Ook dat is met een druk op de knop zo geregeld! Merk bovendien tijdens het gebruik van de WMF 5000S op dat de zijpanelen van het toestel duidelijke signalen afgeven. Deze signalen geven niet alleen de momenten aan waarop het toestel moet worden bijgevuld, daarnaast kan je op deze manier eveneens achterhalen wanneer er onderhoud dient te worden uitgevoerd.

 

Dynamic Milk Systeem

Perfecte melkschuimspecialiteiten? Die worden met behulp van deze WMF 5000 gerealiseerd door middel van het aanwezige ‘Dynamic Milk Systeem’. Door gewoon eenvoudig in te stellen over welke voorkeur jij beschikt op vlak van melk specialiteiten zal je kunnen vaststellen dat de WMF 5000S deze in een handomdraai voor jou weet te realiseren. Ben je verder toch een beetje bang dat deze functie er voor zorgt dat je rekening zal moeten houden met een doorgedreven onderhoud voor deze professionele koffiemachine? Absoluut niet! De WMF 5000 is namelijk uitgerust met het zogenaamde ‘Clean in Place’ systeem wat er voor zorgt dat ze zichzelf niet alleen zeer eenvoudig, maar ook razend efficiënt kan reinigen. Zo kan je tijdens jouw pauze terug weer wat leukere dingen doen dan de koffiemachine te reinigen!

 

Efficiënte verwarming door Steam Jet systeem

Echt genieten van een lekker kopje koffie kan uiteraard pas op het ogenblik dat deze voldoende warm heeft. Wel, ook dat is bij deze WMF 5000S geen enkel probleem. Deze professionele koffiemachine is namelijk uitgerust met een zogenaamd ‘Steam Jet Systeem’. Dit systeem zorgt er voor dat je kopje koffie reeds binnen enkele seconden de gewenste temperatuur heeft bereikt. Op deze manier wordt je koffie-ervaring niet alleen nog intenser en kwalitatiever, daarnaast hoeft je ook nooit geen seconde tijd meer te verliezen!

Uitstekende, professionele koffiemachine voor grootgebruik

Net op de meest stresserende momenten laten heel wat professionele koffiemachines die op de markt zijn terug te vinden het helaas afweten. Dat is vervelend en kan in de praktijk tot behoorlijk wat frustraties op de werkvloer leiden. Gelukkig hoef je met dergelijke problemen geen rekening te houden wanneer je er voor kiest om deze WMF 5000 te kopen. Dit maakt dat ze dan ook uitstekend geschikt is voor zowel grote organisaties als afdelingen waar niet alleen veel koffie, maar bijvoorbeeld ook thee wordt gedronken. Eén van de belangrijkste uitdagingen waar professionele koffiemachines mee te maken krijgen is om flexibel te zijn net op de belangrijkste piekmomenten. Dat is precies wat je van deze WMF 5000 kan verwachten. Dit betekent dat deze koffiemachine niet alleen uitstekend tot haar recht kan komen in een kantoor, maar bijvoorbeeld ook horeca aangelegenheden. Zelfs tijdens de intense ochtenddrukte zal deze professionele koffiemachine je nooit in de steek laten!

 

Een uitstekende levensduur

De WMF 5000S prijs bevindt zich dan wel in het iets hogere segment, je krijgt er werkelijk een bijzonder kwalitatief en bovendien ook erg duurzaam systeem voor in de plaats. Het is dan ook in de praktijk altijd zo dat deze WMF 5000 zich kenmerkt door een uitstekende levensduur. Er werd bij het vervaardigen van deze koffiemachine dan ook steevast gebruik gemaakt van de meest hoogwaardige materiaalsoorten. Het gaat hierbij onder meer om roestvrijstalen zijwanden. Net het gebruik van deze uiterst kwalitatieve materialen zorgt er voor dat gebruikers van deze WMF 5000 steevast kunnen rekenen op langdurig koffiegenot waarbij er sprake is van een constante, optimale kwaliteit.

Ervaar nu zelf de voordelen van deze WMF 5000S!

Deze WMF 5000 professionele koffiemachine heeft heel wat sterke troeven in huis die er voor zorgen dat je, wanneer je er eenmaal kennis mee hebt gemaakt, ze nooit meer zal willen missen. Niet alleen weet ze probleemloos tot wel 250 kopjes per uur te zetten, daarnaast is ze ook nog eens uitgerust met een eenvoudig te bedienen touch display. Tel daar ook nog eens bij op dat er een timerfunctie aanwezig is en de plug & clean functionaliteit zorgt voor een uitstekende reiniging in slechts 2 minuten en het mag duidelijk zijn dat deze WMF 5000S koffiemachine er absoluut één is die ook al jouw verwachtingen perfect zal weten in te lossen!

De WMF 5000S prijs

Al het moois waar je bij deze WMF 5000S professionele koffiemachine op kan rekenen heeft natuurlijk een bepaald prijskaartje. Het is absoluut begrijpelijk dat niet zomaar elk bedrijf over de mogelijkheden beschikt om in één keer de WMF 5000S prijs te betalen. Anderzijds is het natuurlijk wel erg belangrijk dat je jouw medewerkers tevreden kan houden met een heerlijk kopje koffie. Er bestaat gelukkig een perfecte oplossing voor beide situaties. Wist je namelijk dat het perfect mogelijk is om jouw WMF 5000S te leasen? Door te kiezen voor leasing wordt er voor gezorgd dat de WMF 5000S prijs kan worden gespreid over een lange(re) periode wat ze uiteraard een flink stuk betaalbaarder maakt. Ben jij dus met andere woorden ook geïnteresseerd in het bestellen van deze professionele koffiemachine, maar gaat de WMF 5000S prijs je petje te boven? Dan kan leasing ook in jouw geval de perfecte oplossing betekenen!

Diverse WMF 5000S accessoires verkrijgbaar

Voor de WMF 5000S zijn er op de markt tal van verschillende accessoires terug te vinden. Ondanks het feit dat de WMF 5000S reeds in de basis een zeer complete, professionele koffiemachine is kunnen deze accessoires toch een belangrijke meerwaarde met zich meebrengen. Enkele accessoires die je bijvoorbeeld zou kunnen overwegen zijn het koppenreservoir met verwarmde plateaus en uitneembaar melkreservoir. Bovendien spreekt het voor zich dat er voor de WMF 5000 ook speciale afrekenapparatuur verkrijgbaar is waardoor je ook hier geen omkijken meer naar hebt. Het ontdekken van de verschillende, beschikbare accessoires voor de WMF 5000 is dan ook zeker en vast de moeite waard!