Yunio X80

Ontvang binnen 2 uur een scherp geprijsde offerte op maat

Scherp geprijsde offerte ontvangen?

Vul het formulier in en ontvang de Yunio X80 prijs.

Ontvang geheel vrijblijvend een offerte
 • Leaseprijs vanaf €99 per maand.
 • Aanschafprijs met korting op aanvraag.
 • Vaak demo modellen beschikbaar.
 • Proefplaatsing is mogelijk op aanvraag.

Onze Yunio expert Janneke is te bereiken op onderstaand nummer.

Janneke Yunio Expert Janneke Yunio Expert

Belangrijke aspecten

 • Geschikt tot 20 gebruikers
 • Watertank of vast water
 • In lease beschikbaar vanaf €99 per maand
 • De perfecte volautomaat voor kleine kantoren of horeca

Koffievariaties

 • Espresso
 • Ristretto
 • Espresso macchiato
 • Koffie
 • Koffie verkeerd
 • Cappuccino
 • Café au Lait
 • Latte macchiato
 • Warme melk
 • Melkschuim
 • Choco
 • Heet water

Benieuwd naar de Yunio X80?
Kom langs in onze showroom.

Zij starten onder andere hun dag met Aroma Club koffie

Maak kennis met onze koffiebonen

Wij branden onze bonen volgens de slow-roast methode. Waarom wij dat doen? Om de smaken en aroma's van de koffiebonen optimaal te benutten. En dat proef je. Daarbij hechten wij grote waarde aan duurzaamheid. Niet voor niets worden al onze koffiebonen dan ook CO2 neutraal gebrand en zijn ze fairtrade, organic & UTZ gecertificeerd.

Aroma Club koffiebonen

Yunio X80 feitjes die je moet weten

Handige feitjes voor Yunio X80 van Aroma Club.

1De Yunio X80 heeft een capaciteit van 50 koppen per dag. Ideaal voor kantoren tot 20 medewerkers.
2Watertank of vaste wateraansluiting.
3Standaard bonenreservoir van 1500 gram.
4De cappuccino's en latte macchiato's mogelijk met verse melk of melkpoeder.
5Cacao zetwijze ook mogelijk.

Yunio X80

De Yunio X80 belichaamt de toekomst van koffiezetapparatuur, een droom voor zowel de koffie-enthousiasteling thuis als de drukke horecagelegenheid. Deze machine verenigt hoogwaardige kwaliteit met ongeëvenaarde snelheid, en serveert binnen enkele seconden een kopje koffie dat niet onderdoet voor de creaties van een ervaren barista. Met een capaciteit om in minder dan 30 seconden tot 25 exclusieve koffievarianten te bereiden, voldoet de Yunio X80 niet alleen aan verwachtingen, het stelt nieuwe normen. Voor ondernemingen die streven naar perfectie en diversiteit in hun koffieaanbod, is de Yunio X80 de definitie van een slimme investering.

Ontdek de Yunio X80

Investeren in de Yunio X80 betekent kiezen voor superieure prestaties. Deze machine komt met een uitgebreid waterreservoir van 5 liter en een bonencontainer die tot 1 kilo verse koffiebonen kan huisvesten – ideaal voor tijden van hoge consumptie. De residubak heeft voldoende capaciteit voor de afval van 50 kopjes koffie, waarmee het ideaal is voor settings waar een hoog volume aan koffie wordt vereist, zonder in te boeten aan gemak en efficiëntie. De Yunio X80 is de uitblinker voor elke gelegenheid waar tot 100 kopjes koffie per dag de standaard is, en belooft een soepele en superieure koffiebeleving voor iedere gebruiker.

Toekomstgerichte Innovaties

De Yunio X80 zet een nieuwe maatstaf voor geavanceerde koffiemachines door zijn revolutionaire technologieën. Met een state-of-the-art ‘IntelliBrew’ systeem maakt de Yunio X80 elk gewenst koffie recept mogelijk met een simpele aanraking. Deze machine stelt gebruikers in staat om uit een spectrum van koffievariaties te kiezen, van een krachtige espresso tot een zachtere café crème, allemaal gerealiseerd met het gemak van de innovatieve ‘Touch-and-Brew’ technologie. Elke koffievariant wordt geperfectioneerd door de slimme technologie van de Yunio X80, die consistent de kwaliteit levert waar liefhebbers van goede koffie om vragen.

Design dat Inspireert

De Yunio X80 is meer dan een koffiemachine; het is een stukje moderne kunst dat tot de verbeelding spreekt. Wie kiest voor de Yunio X80, investeert in een meesterwerk dat technische excellentie koppelt aan visuele pracht.

De Yunio X80 Prijs

De keuze voor de Yunio X80 Titanium Silver weerspiegelt een ware toewijding aan voortreffelijkheid en technologische vooruitgang, en dit weerspiegelt zich ook in het prijsniveau. Het is van belang te onderkennen dat een investering in een premium koffiemachine zoals de Yunio X80 een substantieel budget vereist. Voor organisaties waarvoor een directe aankoop niet haalbaar is, biedt de financierings- of leaseoptie een uitkomst. Deze opties stellen je in staat om de kosten van de Yunio X80 uit te spreiden over een termijn die aansluit bij jouw financiële planning, zonder dat je hoeft te wachten om te genieten van de uitmuntende koffie die de machine biedt.

Financiering of leasing is dus een strategische keuze om de Yunio X80 beschikbaar te maken binnen jouw bedrijf zonder een onmiddellijke, omvangrijke financiële verplichting. Dit zorgt voor behoud van een gezonde cashflow terwijl je organisatie profiteert van alle voordelen die de Yunio X80 te bieden heeft. Het is een praktische en economisch verantwoorde benadering voor bedrijven die willen investeren in topkwaliteit zonder de financiële flexibiliteit te verliezen.