WMF 9000S

Ontvang binnen 2 uur een scherp geprijsde offerte op maat

WMF 9000S voorkant
Start WMF 9000S foto Gallery

Meer foto's

Scherp geprijsde offerte ontvangen?

Vul het formulier in en ontvang de WMF 9000S prijs.

Ontvang geheel vrijblijvend een offerte
 • Leaseprijs vanaf €269 per maand.
 • Aanschafprijs met korting op aanvraag.
 • Vaak demo modellen beschikbaar.
 • Proefplaatsing is mogelijk op aanvraag.

Onze WMF expert Janneke is te bereiken op onderstaand nummer.

Janneke WMF Expert Janneke WMF Expert

Belangrijke aspecten

 • 75+ gebruikers
 • Watertank of vast water
 • In lease beschikbaar vanaf €262 per maand
 • De perfecte volautomaat voor grote kantoren of horeca

Koffievariaties

 • Espresso
 • Ristretto
 • Espresso macchiato
 • Koffie
 • Koffie verkeerd
 • Cappuccino
 • Café au Lait
 • Latte macchiato
 • Warme melk
 • Melkschuim
 • Choco
 • Heet water

Benieuwd naar de WMF 9000S?
Kom langs in onze showroom.

Zij starten onder andere hun dag met Aroma Club koffie

Maak kennis met onze koffiebonen

Wij branden onze bonen volgens de slow-roast methode. Waarom wij dat doen? Om de smaken en aroma's van de koffiebonen optimaal te benutten. En dat proef je. Daarbij hechten wij grote waarde aan duurzaamheid. Niet voor niets worden al onze koffiebonen dan ook CO2 neutraal gebrand en zijn ze fairtrade, organic & UTZ gecertificeerd.

Aroma Club koffiebonen

WMF 9000S feitjes die je moet weten

Handige feitjes voor WMF 9000S van Aroma Club.

1De WMF 9000S is ideaal voor kantoren met meer dan 100 medewerkers.
2Zowel watertank als vaste wateraansluiting mogelijk. Super flexibel dus!
3Standaard bonenreservoirs van 1100 gram.
4De cappuccino's en latte macchiato's mogelijk met verse melk of topping.
5Cacao reservoir voor het maken van choco koffieproducten of chocolademelk mogelijk.
6In combinatie met de WMF app via mobiel aan te sturen. Creëer zo je persoonlijke koffierecept!

De WMF 9000S weet als geen andere professionele koffiemachine op de markt snelheid en capaciteit te combineren tot één geheel. Wanneer je er voor kiest om over te gaan tot het kopen van deze WMF 9000S zal je dan ook steeds kunnen vaststellen dat je in geen tijd de meest uiteenlopende koffievariaties kan realiseren. Bovendien gebeurt dit uiteraard altijd met oog voor de meest optimale kwaliteit. In de praktijk betekent dit dat deze WMF 9000S professionele koffiemachine niet alleen uitstekend tot haar recht kan komen in een hotel of bakkerij, maar ook in een restaurant of een druk station. Ongeacht de eisen die er aan deze WMF 9000S worden gesteld, ze gaat nooit ook maar één uitdaging uit de weg!

 

Uitgebreide instellingsmogelijkheden

Allereerst valt het op dat deze WMF 9000S over een enorme hoeveelheid aan instellingsmogelijkheden beschikt. Dit zou op het eerste zicht kunnen betekenen dat je rekening dient te houden met een vrij complexe bediening, maar gelukkig is dat absoluut niet het geval, in tegendeel. Niet alleen kan er met behulp van de 10-inch grootte touchscreen zeer eenvoudig een keuze worden gemaakt uit de verschillende variaties, daarnaast kan je ook in een handomdraai precies aangeven hoeveel of hoe weinig melk je nu precies wenst. Wil je graag precies kunnen bepalen hoe sterk jouw koffie moet zijn? Ook in dat geval is dat geen enkel probleem met deze WMF 9000S!

Duidelijke indicaties

Er is niets zo vervelend als op de meest ongewenste momenten geconfronteerd worden met een koffiemachine die bijvoorbeeld onderhoud nodig heeft of bijgevuld dient te worden. Wellicht ben jij ook niet de enige persoon die op een dergelijk moment een kopje koffie wil zetten waardoor de frustratie al snel hoog kan oplopen. Gelukkig wordt je daar bij deze WMF 9000S voor gewaarschuwd. De zijpanelen geven immers altijd door middel van duidelijke signalen aan wanneer de koffiemachine bijvoorbeeld dient te worden bijgevuld of wanneer er onderhoud gepleegd dient te worden. Zo kan je vervelende situaties ten allen tijde voorkomen.

 

Volautomatische reiniging

Het reinigen van een professionele koffiemachine is voor veel mensen steevast een doorn in het oog. Dat is begrijpelijk, want een grondige reiniging kan in de praktijk behoorlijk wat tijd in beslag nemen. Bovendien zijn er natuurlijk ook andere zaken die heel wat leuker zijn om in te plannen in je pauze(s). Door deze WMF 9000S koffiemachine aan te schaffen kan je echter op beide oren slapen. Dit systeem beschikt namelijk over de ‘Clean in Place’ optie waardoor er meteen een efficiënte, grondige en bovendien ook volledig geautomatiseerde reiniging plaats zal vinden van de melkschuimer. Dit zorgt er voor dat het onderhouden van een machine zoals deze WMF 9000S werkelijk kinderspel is.

 

Dynamic Milk systeem

Het spreekt voor zich dat je bij deze WMF 9000 koffiemachine eveneens kan rekenen op de aanwezigheid van het gepatenteerde melksysteem. Deze maakt het voor dit apparaat mogelijk om vier verschillende diktes van heet melk schuim te creëren. Bovendien kunnen er op deze manier ook nog eens drie variaties van koud melk schuim worden geproduceerd. Ben jij dus met andere woorden iemand die zeer specifieke eisen verbindt voor wat de hoeveelheid en het type melk betreft bij jouw kopje koffie? In dat geval zal je alleen maar kunnen vaststellen dat het Dynamic Milk systeem alle vooropgestelde verwachtingen perfect zal weten in te lossen.

Niet alleen voor koffie-, maar ook voor theedrinkers

Lang niet iedereen houdt er van om op de werkvloer koffie te drinken. Er zijn dan ook heel wat mensen die de voorkeur geven aan een lekkere thee of zelfs een ander drankje. Ook aan deze mensen werd er gedacht bij het produceren van deze WMF 9000. Of men nu graag een smaakvol kopje thee wenst te maken of een romige chocolademelk wenst te drinken, het behoort allemaal tot de mogelijkheden wanneer je er voor kiest om deze WMF 9000S te kopen!

 

Slimme timerfunctie

De WMF 9000S beschikt over een slimme timerfunctie waarmee je verschillende functies geheel naar wens kan in- of uitschakelen. Bovendien maakt deze timerfunctie het eveneens mogelijk om specifieke producten te activeren of op hun beurt weer te deactiveren. Wil je de machine op bepaalde tijdstippen laten omschakelen van bediening naar selfservice of omgekeerd? Het behoort allemaal tot de mogelijkheden indien je er voor kiest om over te gaan tot het kopen van de WMF 9000S!

 

Geluidsarme koffiemolens

Of er nu voor wordt gekozen om de WMF 9000 professionele koffiemachine te integreren in een horeca aangelegenheid of ze wordt geïntegreerd in een kantoorgebouw, in beide gevallen is het niet meer dan normaal dat je graag zal willen dat deze machine zo weinig mogelijk (geluids)overlast veroorzaakt. Daar werd speciale aandacht aan besteed bij de ontwikkeling van deze WMF 9000. Door gebruik te maken van geluidsarme koffiemolens kan er namelijk in elke situatie perfect verder geworden gewerkt zonder dat de machine je daarbij zal storen.

 

De WMF 9000S prijs

De wens hebben om te investeren in een professionele koffiemachine is natuurlijk slechts één ding. Wanneer je kiest voor het paradepaardje dat dat deze koffiemachine toch echt wel is zal je ook altijd de nodige aandacht willen schenken aan de WMF 9000S prijs die je zal moeten betalen. Wat dit betreft moet je er uiteraard rekening mee houden dat het prijskaartje van deze WMF 9000 net wat hoger ligt in vergelijking met beperktere, andere machines die op de markt zijn terug te vinden. Je krijgt er echter heel wat voor terug onder de vorm van een enorme capaciteit gecombineerd met een uitstekende kwaliteit en snelheid. Is de WMF 9000S prijs voor jou toch net wat te hoog om deze in één keer aan te kunnen kopen? Geen enkel probleem! Je kan er namelijk ook perfect voor kiezen om deze professionele koffiemachine te leasen. Op deze manier zal je de WMF 9000S prijs over een langere periode kunnen afbetalen waardoor jouw cashflow niet of nauwelijks zal worden beïnvloed. Alweer een extra goede reden om er vandaag nog voor te kiezen om deze WMF 9000 in huis te halen!

Uitgerust met eco-mode

Het is tegenwoordig niet meer uitsluitend van belang dat een professionele koffiemachine op efficiënte wijze de lekkerste koffie kan zetten, daarnaast wordt er door veel bedrijven en horeca aangelegenheden ook geheel terecht gekeken in de richting van het stroomverbruik dat wordt gerealiseerd. Ook op dit vlak weet de WMF 9000S de vooropgestelde verwachtingen zonder moeite in te lossen. De zogenaamde ‘eco-mode’ die aanwezig is bij deze koffiemachine zorgt er namelijk voor dat het stroomverbruik bij lage belasting automatisch sterk wordt verlaagd. Op deze manier zal de impact van deze WMF 9000S koffiemachine op je jaarlijkse energiefactuur sterk binnen de perken gehouden kunnen worden.

 

Interessante accessoires voor de WMF 9000S

Standaard heeft de WMF 9000S eigenlijk reeds alles in huis om in de meest veeleisende omstandigheden het hoofd boven water te houden. Dit neemt evenwel niet weg dat er ook nog verschillende accessoires op de markt zijn terug te vinden die de toepassingsmogelijkheden van deze koffiemachine naar een hoger niveau te tillen. Denk wat dit betreft niet alleen aan een koppenreservoir met verwarmde plateaus, maar tevens aan een uitneembaar melkreservoir. Bovendien is het voor mensen die deze mensen professionele koffiemachine graag in bijvoorbeeld een horeca aangelegenheid willen plaatsen de moeite waard om te weten dat deze ook over afrekenapparatuur kan komen te beschikken.