Jura WE6 Piano Black (EA)

Ontvang binnen 2 uur een scherp geprijsde offerte op maat

Jura WE6 Voorkant
Start Jura WE6 Piano Black (EA) foto Gallery

Meer foto's

Scherp geprijsde offerte ontvangen?

Vul het formulier in en ontvang de Jura WE6 Piano Black (EA) prijs.

Ontvang geheel vrijblijvend een offerte
 • Leaseprijs vanaf €18 per maand.
 • Aanschafprijs met korting op aanvraag.
 • Vaak demo modellen beschikbaar.
 • Proefplaatsing is mogelijk op aanvraag.

Onze Jura expert Janneke is te bereiken op onderstaand nummer.

Janneke Jura Expert Janneke Jura Expert

Belangrijke aspecten

 • Geschikt tot 15 gebruikers
 • Watertank van 3 liter
 • In lease beschikbaar vanaf €17 per maand
 • De perfecte volautomaat voor kleine kantoren of horeca

Koffievariaties

 • Espresso
 • Koffie
 • Heet water

Benieuwd naar de Jura WE6 Piano Black (EA)?
Kom langs in onze showroom.

Zij starten onder andere hun dag met Aroma Club koffie

Maak kennis met onze koffiebonen

Wij branden onze bonen volgens de slow-roast methode. Waarom wij dat doen? Om de smaken en aroma's van de koffiebonen optimaal te benutten. En dat proef je. Daarbij hechten wij grote waarde aan duurzaamheid. Niet voor niets worden al onze koffiebonen dan ook CO2 neutraal gebrand en zijn ze fairtrade, organic & UTZ gecertificeerd.

Aroma Club koffiebonen

Jura WE6 Piano Black (EA) feitjes die je moet weten

Handige feitjes voor Jura WE6 Piano Black (EA) van Aroma Club.

1Niet opzoek naar melkproducten (cappuccino / latte macchiato) dan biedt de WE6 de perfecte oplossing.
2Deze espressomachine is de meest eenvoudige Jura wat betreft dagelijks onderhoud
3De Jura WE6 beschikt over een 3 liter watertank en is daarmee mobiel en flexibel inzetbaar.
4Is voorzien van een 500 gram bonenreservoir met aromadeksel voor behoud van versheid.

De Jura WE6 is de trotse opvolger van de Jura Impressa XF50. Deze professionele volautomaat espressomachine is onder meer uitgerust met het Puls-Extractie-Proces. Deze is verantwoordelijk voor het optimaliseren van de extractietijd bij het koffiezetten. Niet in het minst bij het maken van een espresso of een zogenaamde ristretto zal dit bijdragen om tot een nog vollere en bovendien ook rijkere smaak te komen. Op deze manier kan uiteindelijk de smaak van een echte pistonmachine steeds beter worden geëvenaard.

Goed voor ongeveer 30 koffiespecialiteiten per dag

Indien je er voor kiest om over te gaan tot het aanschaffen van deze Jura WE6 krijg je de beschikking over een koffiemachine die is uitgerust met een waterreservoir met een inhoud van drie liter. Het bonenreservoir heeft een opslagcapaciteit van 500 gram koffiebonen en daarnaast is er de koffieresidubak welke een capaciteit heeft van 25 porties. Een bijkomstig voordeel van deze Jura WE6 volautomaat espressomachine is bovendien terug te vinden in het feit dat ze over een elegante en stijlvolle uitstraling beschikt. Op een locatie waar er nood is aan ongeveer 30 koffiespecialiteiten komt ze dan ook ongetwijfeld perfect tot haar recht.

Keuze uit acht verschillende specialiteiten

De Jura WE6 Professional presenteert je in totaal acht verschillende specialiteiten. Bovendien werd er door het merk Jura voor gekozen om het bereidingsproces voor korte koffiespecialiteiten op optimale wijze te perfectionaliseren. Omwille van deze reden kan je bij het koffie zetten met niet alleen deze Jura WE6, maar eigenlijk met de volledige WE-serie steeds rekenen op koffiebar kwaliteit. De aanwezige, zestraps Aroma G3-molen zorgt in ieder geval voor de optimale maalgraad. Ze zorgt er voor dat de koffiebonen ten allen tijde niet alleen snel, maar bovendien ook nog eens volledig vers worden gemaald. Bovendien wordt het volledige aroma uiteraard ten allen tijde behouden. De Jura WE6 Professional beschikt daarenboven eveneens over een variabele zetgroep welke goed is voor een inhoud van tussen de 5 & 16 gram. Op deze manier ben je steeds verzekerd van de meest optimale bereidingsomstandigheden. Dit is absoluut een uitstekende reden om er voor te kiezen om deze fantastische Jura WE6 volautomatische espressomachine in huis te halen!

Eenvoudige bediening door TFT-kleurendisplay

De bediening van een volautomatische espressomachine is vaak een heikel punt. Meerdere van deze machines die op de markt zijn terug te vinden blijken in de praktijk dan ook bijzonder complex in elkaar te steken. Hierdoor wordt de bediening alles behalve een pretje. Het kan gelukkig ook anders. Neem nu bijvoorbeeld deze Jura WE6. Indien je er voor kiest om deze volautomatische espressomachine in huis te halen krijg je namelijk de beschikking over een uitermate gebruiksvriendelijke TFT-kleurendisplay. Deze maakt het mogelijk om zeer eenvoudig te schakelen tussen de verschillende variaties en zorgt er voor dat iedereen in een handomdraai het lekkerste kopje koffie zal weten te realiseren.

De meest optimale hygiëne is gegarandeerd

Het spreekt voor zich dat reinheid en hygiëne van cruciaal belang zijn in bedrijfsomgevingen. Ook wat dit betreft zal de Jura WE6 Professional al je vooropgestelde verwachtingen weten in te lossen. Deze koffiemachine is namelijk uitgerust met geïntegreerde spoel- en reinigingsprogramma’s. Deze zorgen er (al dan niet in combinatie met de speciaal voor Jura volautomaten ontwikkelde reinigingsproducten) voor dat je steeds bent verzekerd van een smetteloze hygiëne voor wat jouw koffiemachine betreft. Mede omwille van deze reden is de Jura WE6 uitgegroeid tot een koffiemachine welke een bijzondere populariteit geniet in bedrijfsomgevingen. Ben jij ook nog op zoek naar een geschikte volautomatische espressomachine voor in jouw kantoorgebouw? In dat geval zou deze Jura WE6 Professional zomaar eens een geschikte machine kunnen blijken te zijn.

Eenvoudig en geautomatiseerd onderhoud

Bovenstaande zegt het eigenlijk reeds, maar deze Jura WE6 Professional laat je niet zomaar genieten van een kopje heerlijke Jura koffie, in tegendeel. Veel mensen of bedrijven die willen investeren in een volautomatische espressomachine vinden het bijvoorbeeld van cruciaal belang dat het onderhoud op een zo efficiënt mogelijke wijze kan gebeuren. Wat dat betreft heeft deze Jura WE6 een flink stapje voor op de concurrentie. Dit heeft voor een groot deel te maken met de aanwezigheid van een automatisch spoel-, ontkalkings- en reinigingsprogramma. Niet alleen zorgt de aanwezigheid van deze programma’s er voor dat de Jura WE6 zichzelf ten allen tijde perfect weet te onderhouden, daarnaast is het ook nog eens zo dat dit ook de levensduur van het apparaat uiteraard alleen maar ten goede komt.

Jura WE6 prijs

De Jura WE6 kunnen we mede door de aanwezigheid van verschillende innovatieve functies perfect omschrijven als een uiterst interessante, volautomatische espressomachine die in menig aantal (bedrijfs)omgevingen uitstekend tot haar recht zou kunnen komen. Je moet er natuurlijk wel rekening mee houden dat er aan deze volautomaat een bepaald prijskaartje is verbonden. Zorgt deze Jura WE6 prijs er voor dat je twijfelt over de aankoop van dit prachtige apparaat? Dat zou toch erg jammer zijn? Gelukkig bestaat er een zeer interessant alternatief voor wat het meteen kopen betreft van deze Jura WE6. Het is namelijk ook perfect mogelijk om deze Jura WE6 Professional te leasen. Hierdoor wordt het mogelijk om de Jura WE6 prijs af te betalen over een langere termijn zonder dat je het ultieme genot van een heerlijk kopje Jura koffie dient te missen. Komt het water jou ook al in de mond? Laat de Jura WE6 prijs je dan absoluut niet in de weg staan en kies voor een leasing oplossing!

Een persoonlijk kopje Jura koffie

Het spreekt voor zich dat de eisen per toepassingsgebied aanzienlijke verschillen kunnen vertonen. Dat is geen probleem. Deze Jura WE6 beschikt namelijk over een groot aantal interessante mogelijkheden op vlak van programmering en individualisering. Het is door gebruik te maken van deze koffiemachine dan ook niet alleen mogelijk om bijvoorbeeld de poeder-, maar ook waterhoeveelheid volledig in te stellen op basis van jouw persoonlijke voorkeur. Daarnaast zou je er zelfs voor kunnen kiezen om de voorkeur voor een bepaalde koffiespecialiteit als standaard in te stellen. Dit betekent wel dat je de andere koffiespecialiteiten zal moeten blokkeren.

Indien de gebruiker van deze volautomatische espressomachine dat wenst is het bovendien perfect mogelijk om gebruik te maken van bepaalde modi waarmee vooraf ingestelde waarden of vulhoeveelheden voor de kopjes kunnen worden gewijzigd. Dit gebeurt op het ogenblik dat er een bepaalde toetsencombinatie wordt ingedrukt. Dat is interessant, want hierdoor wordt een per ongeluk verkeerde bediening volledig uitgesloten. Al deze verschillende mogelijkheden zorgen er in ieder geval voor dat de Jura WE6 perfect in staat is om voor iedereen het perfecte kopje koffie te realiseren geheel op maat van de vooropgestelde wensen of verwachtingen.

Ultiem gebruikscomfort door de Jura WE6

Op het ogenblik dat je er voor kiest om de Jura WE6 Professional in huis te halen geniet je steevast van een overheerlijke Jura koffie die wordt gemaakt van verse koffiebonen. Tijdens het bereiden van het door jou gewenste kopje koffie is het bovendien steeds mogelijk om te rekenen op het meest optimale gebruikscomfort. Deze wordt niet alleen gerealiseerd door de aanwezige TFT-kleurendisplay, wat bovendien ook te denken van het feit dat jouw koffiekopje verlicht kan worden (amber / white)? Tel daar ook nog eens de aanwezigheid van een efficiënt filtergebruik door automatische filterdetectie bij op en het mag duidelijk zijn dat deze Jura WE6 een absolute aanrader is om in huis (of in je bedrijf) te halen.