Jura GIGA X8C (EB)

Ontvang binnen 2 uur een scherp geprijsde offerte op maat

Jura GIGA X8C voorkant
Start Jura GIGA X8C (EB) foto Gallery

Meer foto's

Scherp geprijsde offerte ontvangen?

Vul het formulier in en ontvang de Jura GIGA X8C (EB) prijs.

Ontvang geheel vrijblijvend een offerte
 • Leaseprijs vanaf €82 per maand.
 • Aanschafprijs met korting op aanvraag.
 • Vaak demo modellen beschikbaar.
 • Proefplaatsing is mogelijk op aanvraag.

Onze Jura expert Janneke is te bereiken op onderstaand nummer.

Janneke Jura Expert Janneke Jura Expert

Belangrijke aspecten

 • Geschikt tot 70 gebruikers
 • Vaste wateraansluiting
 • In lease beschikbaar vanaf €83 per maand
 • De perfecte volautomaat voor grote kantoren of horeca

Koffievariaties

 • Espresso
 • Espresso macchiato
 • Koffie
 • Koffie verkeerd
 • Cappuccino
 • Café au Lait
 • Latte macchiato
 • Warme melk
 • Melkschuim
 • Heet water

Benieuwd naar de Jura GIGA X8C (EB)?
Kom langs in onze showroom.

Zij starten onder andere hun dag met Aroma Club koffie

Maak kennis met onze koffiebonen

Wij branden onze bonen volgens de slow-roast methode. Waarom wij dat doen? Om de smaken en aroma's van de koffiebonen optimaal te benutten. En dat proef je. Daarbij hechten wij grote waarde aan duurzaamheid. Niet voor niets worden al onze koffiebonen dan ook CO2 neutraal gebrand en zijn ze fairtrade, organic & UTZ gecertificeerd.

Aroma Club koffiebonen

Jura GIGA X8C (EB) feitjes die je moet weten

Handige feitjes voor Jura GIGA X8C (EB) van Aroma Club.

1De Jura Giga X8C Professional heeft een capaciteit van 200 koppen per dag. Ideaal voor kantoren tot 70 medewerkers.
2De machine wordt aangesloten op het vaste water. Super handig, nooit meer een watertank vullen!
32 bonenreservoirs van 650 gram, ideaal voor de perfecte espresso- en koffieboon.
4De cappuccino's en latte macchiato's zijn horeca-waardig te noemen!

Ben je op zoek naar een prachtige volautomaat die kan worden ingezet voor professioneel gebruik? In dat geval kan het een absolute aanrader zijn om daarvoor in de richting te kijken van deze Jura Giga X8C Professional. In vergelijking met haar voorgangers beschikt ze dan ook over heel wat nieuwe troeven. Volgens Jura zelf is ze tot wel 4 keer professioneler in vergelijking met andere, soortgelijke professionele koffiemachines die op de markt zijn terug te vinden. Wil jij ook graag investeren in een professionele volautomaat en wil je bovendien alleen maar genoegen nemen met het absolute neusje van de zalm? In dat geval laten we je graag kennismaken met alle voordelen die deze Giga X8C voor jou in petto heeft!

 

Compleet nieuw binnenwerk

In vergelijking met de andere volautomaten die deel uitmaken van het aanbod van Jura beschikt deze Jura Giga X8C Professional over een compleet nieuw binnenwerk. Dit zorgt er niet alleen voor dat het systeem in de praktijk nog robuuster is geworden, daarnaast werd de efficiëntie verhoogd en is ze nog intelligenter. Bovendien zorgt het aangepaste binnenwerk er eveneens voor dat deze Giga X8C in vergelijking met haar reeds zeer onderhoudsvriendelijke voorgangers zomaar even nog minder onderhoud vereist. Voor de echt veeleisende gebruiker lijkt deze volautomaat van Jura dan ook werkelijk het perfecte speeltje voor in de bedrijfsruimte te zijn.

De Jura Giga X8 Professional kopen

Ben jij na het lezen van alle verschillende voordelen ook overtuigd om deze Jura Giga X8C Professional te kopen? In dat geval heb je daarvoor twee verschillende mogelijkheden. In eerste instantie zou je er bijvoorbeeld voor kunnen kiezen om gewoon het apparaat in één keer te kopen. Echter is het mogelijk dat jouw bedrijf liever niet het volledige prijskaartje in één keer wil of kan betalen. Betekent dit meteen dat je deze fantastische Jura X8C nooit een plaatsje zal kunnen geven in je bedrijf? Absoluut niet! Het is namelijk ook mogelijk om de Jura Giga X8C Professional prijs te spreiden over een langere periode. Zo kan je alsnog genieten van alle interessante voordelen die zijn verbonden aan deze professionele koffiemachine en dat zonder dat het volledige prijskaartje in één keer dient te worden betaald. Ook een Jura X8C kopen? In dat geval kan de keuze voor een leasing-oplossing ook voor jou zeker en vast de moeite meer dan waard zijn!

Perfecte creaties met melkschuim

De Jura Giga X8C Professional heeft een uitgekiend geconstrueerde en in hoogte verstelbare combi-uitloop aan boord. De aanwezigheid van deze combi-uitloop zorgt er voor dat trendspecialiteiten die worden verfijnd met melk of melkschuim altijd tot in de puntjes gezet kunnen worden. Bovendien zal je eveneens kunnen vaststellen dat deze Jura X8C is uitgerust met een speciale ‘Speed-functie’. Is het voor jou van belang dat het door jou gewenste kopje koffie zo snel mogelijk kan worden gezet? Activeer dan deze functie en laat je verbazen over de snelheid waarmee de door jou gewenste koffie het kopje in vloeit.

 

Optimale levensduur

Dat de Jura Giga X8C Professional een bijzonder hoogwaardige volautomaat is wordt onder meer duidelijk gemaakt door de kwaliteit waar de verschillende onderdelen over beschikken. Het is bijvoorbeeld zo dat deze volautomaat van Jura over twee krachtige, keramische schijfmolens beschikt. Niet alleen zorgen deze jarenlang voor een betrouwbare, precieze en constant gelijkmatige maalgraad, daarnaast kan je op deze manier ook steeds rekenen op een optimale levensduur. Jouw investering in een Giga X8C is er dan ook één waar je gegarandeerd vele jaren genot van zal ondervinden.

 

Innovatieve, toegankelijke bedieningsmogelijkheden

De Jura Giga X8C Professional is een volautomaat die niet alleen uitblinkt op vlak van kwaliteit. Ook wat de bediening betreft laat ze haar concurrenten immers heel ver achter zich. Dit heeft voor een groot deel te maken met het feit dat de bediening kan gebeuren door middel van een 4,3-inch grote touchscreen-kleurendisplay met hoge resolutie. Deze zorgt er voor dat het zeer eenvoudig mogelijk is om door de verschillende koffievariaties te scrollen en jouw favoriete kopje koffie (met één enkele druk op de knop) te zetten.

De Jura X8C is uitermate onderhoudsvriendelijk

Het onderhouden van een volautomaat zoals deze Jura X8C kan in de praktijk vaak een doorn in het oog zijn van de gebruikers. Gelukkig heeft Jura daar iets op gevonden. De restwaterbak kan bijvoorbeeld niet alleen in de vaatwasmachine worden gestopt, daarnaast is het ook nog eens mogelijk om deze gewoon met één hand weg te nemen en te ledigen. Er werd bij het produceren van de restwaterbak dan ook door Jura rekening gehouden met een optimale ergonomie. Doordat het zwaartepunt optimaal ligt wordt er tijdens het verwijderen haast niets meer gemorst. Bovendien spreekt het voor zich dat deze Jura Giga X8C Professional is uitgerust met verschillende spoelings- en reinigingsprogramma’s waardoor het vereiste, manuele onderhoud sowieso tot een minimum kan worden beperkt.

 

Bovenstaande geldt eveneens voor de melksysteemreiniging. Ook op dit vlak kunnen we stellen dat er door Jura bijzonder goed is nagedacht over een zo efficiënt mogelijke reiniging. Deze wordt niet alleen volautomatisch gestart met een enkele druk op het display, daarnaast ben je op deze manier altijd verzekerd van een optimale reinheid in de omgang met melk. De massieve combi-uitloop waar dit apparaat mee is uitgerust is bovendien in een handomdraai te verwijderen. De melkuitlopen die hierin terug te vinden zijn, zijn erg toegankelijk gemaakt en kunnen indien vereist dan ook in alle eenvoud vervangen worden. Het spreekt voor zich dat ook dit absoluut bijdraagt aan de onderhoudsvriendelijke eigenschappen waar je op kan rekenen bij het gebruik van de Jura Giga X8C Professional.

 

Voorzien van vaste wateraansluiting en Claris filterpatronen

De Jura X8C is uitgerust met een vaste wateraansluiting. Deze zorgt er voor dat je, je nooit zorgen hoeft te maken over het bijvullen van het reservoir. Dit is uiteraard ideaal voor grootverbruikers. Bovendien zorgen de zogenaamde ‘Claris filterpatronen’ van Jura er voor dat het water dat wordt gebruikt niet alleen ten allen tijde schoon, maar ook echt zuiver is. Op deze manier kan steeds een optimale smaakbeleving bij elk kopje koffie welke wordt gezet worden gerealiseerd. Ook dit is dan ook zeker en vast een belangrijke troef waar je op kan rekenen op het ogenblik dat je er voor kiest om deze Jura Giga X8C Professional te kopen.

Mogelijke uitbreidingen voor de Giga X8C

Het aanschaffen van de Giga X8C zorgt er voor dat je in de basis reeds de beschikking krijgt over een uiterst complete, professionele koffiemachine. Dit gezegd zijnde is het uiteraard mogelijk dat je er graag nog enkele extra functionaliteiten of mogelijkheden aan wenst toe te voegen. Dat kan. Jura heeft er namelijk voor gekozen om verschillende toebehoren op de markt te lanceren die eveneens perfect gebruikt kunnen worden bij deze Jura X8C. Denk hierbij niet alleen aan een kopjeswarmer voor nog meer comfort, maar ook aan een speciaal afrekeningssysteem. Indien je er voor kiest om deze laatste toe te voegen aan je Giga X8C zal je kunnen vaststellen dat deze voor de volle honderd procent in staat is om gebruik te worden in een zelfbedieningsruimte. Alle verschillende toebehoren die op de markt zijn terug te vinden voor deze Jura Giga X8C Professional kunnen er in ieder geval voor zorgen dat jouw koffiegenot zomaar naar een nog hoger niveau wordt getild.