La Marzocco Linea PB

Ontvang binnen 2 uur een scherp geprijsde offerte op maat

La Marzocco Linea PB voorkant
Start La Marzocco Linea PB foto Gallery

Meer foto's

Scherp geprijsde offerte ontvangen?

Vul het formulier in en ontvang de La Marzocco Linea PB prijs.

Ontvang geheel vrijblijvend een offerte
 • Leaseprijs vanaf €140 per maand.
 • Aanschafprijs met korting op aanvraag.
 • Vaak demo modellen beschikbaar.
 • Proefplaatsing is mogelijk op aanvraag.

Onze La Marzocco expert Janneke is te bereiken op onderstaand nummer.

Janneke La Marzocco Expert Janneke La Marzocco Expert

Belangrijke aspecten

 • Verkrijgbaar in 2, 3-groeps en 4-groeps variant
 • Vaste wateraansluiting
 • In lease beschikbaar vanaf €137 per maand
 • Aroma Club is officieel La Marzocco Dealer en geeft deskundig advies

Koffievariaties

 • Espresso
 • Espresso macchiato
 • Koffie
 • Koffie verkeerd
 • Cappuccino
 • Café au Lait
 • Latte macchiato
 • Warme melk
 • Melkschuim
 • Heet water

Benieuwd naar de La Marzocco Linea PB?
Kom langs in onze showroom.

Zij starten onder andere hun dag met Aroma Club koffie

Maak kennis met onze koffiebonen

Wij branden onze bonen volgens de slow-roast methode. Waarom wij dat doen? Om de smaken en aroma's van de koffiebonen optimaal te benutten. En dat proef je. Daarbij hechten wij grote waarde aan duurzaamheid. Niet voor niets worden al onze koffiebonen dan ook CO2 neutraal gebrand en zijn ze fairtrade, organic & UTZ gecertificeerd.

Aroma Club koffiebonen

La Marzocco Linea PB feitjes die je moet weten

Handige feitjes voor La Marzocco Linea PB van Aroma Club.

1De La Marzocco Linea PB is voorzien van de iconische gepolijste roestvrijstalen behuizing van La Marzocco, geüpdate met vereenvoudigde lijnen en een lager profiel.
2Verder is deze uitgerust met exclusieve gebruiksvriendelijke software die de barista directe functionele controle geeft over de boilertemperatuur, het volume, waterdosering, auto -back flush evenals andere opties.
3De nieuwe conische klep regelt de pre-infusie terwijl de volumetrische pomp op volle druk werkt. Daarom kan de barista ook pre-infusie uitvoeren op de ene groep terwijl uit de andere groep koffie loopt. Dit dynamische systeem stelt de barista in staat om channeling te verminderen voor een meer gebalanceerde extractie.
4Dual Boiler-systeem: afzonderlijke boilers optimaliseren de productie van espresso en stoom. Dual PID (koffie en stoom): hiermee kunt u de temperatuur van koffie en stoomboiler elektronisch regelen.

Wanneer we het hebben over de espressomachines van het merk ‘La Marzocco’ denken we uiteraard aan de grote (semi)professionele machines die zijn terug te vinden in heel wat horecazaken. Echter is het ook mogelijk om een La Marzocco Linea Mini koffiemachine te kopen. Deze machine is speciaal op de markt gebracht om ook gewoon lekker gezellig bij je thuis te kunnen genieten van een heerlijk smaakvolle espresso. Het merk La Marzocco staat er om bekend reeds vanaf het jaar 1973 gebruik te maken van dubbele boilersystemen en het spreekt voor zich dat deze ook bij deze Mini versie nog mocht ontbreken. In ieder geval, wil jij graag een La Marzocco Linea Mini kopen, maar wil je eerst graag alles over dit bijzondere toestel te weten komen? Dat is mogelijk door het lezen van de informatie op deze pagina!

Exclusieve en gebruiksvriendelijke interface software
Wanneer je er voor kiest om de La Marzocco Linea PB te kopen kan je niet alleen rekenen op de aanwezigheid van de onderscheidende La Marzocco functies, wat bovendien ook te denken van de exclusieve en uiterst gebruiksvriendelijke interface software waarmee ze is uitgerust? Deze software moet er voor zorgen dat de barista pas echt de controle krijgt over de diverse aspecten van het kopje espresso welke moet worden gezet. Denk hierbij niet alleen aan de boilertemperatuur, maar ook aan de dosering evenals tal van andere opties. Deze zorgen er stuk voor stuk voor dat er een compleet nieuw niveau van niet alleen prestaties, maar ook van betrouwbaarheid ontstaat. Het lage profiel waar de La Marzocco Linea PB over beschikt zorgt er in combinatie met een groter werkblad voor dat er hier sprake is van een uitermate praktische machine welke ook nog eens over een prachtig Italiaans design beschikt.

Altijd de juiste temperatuur voor jouw espresso
Een uiterst belangrijk aspect van het perfecte kopje espresso is terug te vinden in de temperatuur waarover ze beschikt. Dit heeft het merk La Marzocco goed begrepen. Op het ogenblik dat je er voor kiest om over te gaan tot het kopen van een La Marzocco Linea PB krijg je dan ook de beschikking over een toestel welke niet alleen is uitgerust met een dual boiler systeem, maar ook met saturated groups en het zogenaamde P.I.D. Deze laatste biedt je volledige elektronische controle over de espressowatertemperatuur tot op 0,2 graden nauwkeurig. De aanwezige cup warmer zorgt er bovendien voor dat je espresso- en cappuccino kopjes steeds worden opgewarmd tot ze de juiste temperatuur hebben bereikt.

Eco-modus zorgt voor een lagere energiefactuur
De La Marzocco Linea PB is uitgerust met een speciale eco-modus. Deze modus kan (indien je dat wenst) op die manier worden ingesteld dat de machine in bepaalde situaties automatisch in de stand-by modus gaat. Dat lijkt op het eerste zicht misschien een beetje overbodig, maar het zorgt er aan het einde van het jaar wel ongetwijfeld voor dat je kan rekenen op een zeer aantrekkelijke besparing op de energiefactuur. Ook dat is natuurlijk mooi meegenomen.

Parameters aanpassen met de Digital Display
De Digital Display waar de La Marzocco Linea PB mee is uitgerust maakt het mogelijk om een uitermate intuïtieve programmering toe te passen. Met behulp van deze programmering is het dan ook mogelijk om alle gewenste machine parameters (uitsluitend de AV-versie) aan te passen. Zo krijg je pas echt een optimale controle over het kopje espresso dat je wil zetten.

Op het ogenblik dat je er voor kiest om voor het kopen van een (semi)professionele espressomachine te kijken in de richting van bijvoorbeeld deze La Marzocco Linea PB moet je, je er van bewust zijn dat een dergelijke machine zich in de hogere prijsklasse bevindt. Dit hoeft evenwel helemaal niet te betekenen dat ze voor jou financieel niet haalbaar is, in tegendeel. Het is namelijk zo dat je er op verschillende manieren voor kan kiezen om de La Marzocco Linea PB prijs te betalen. Je kan ze natuurlijk gewoon in één keer aanschaffen, maar het is ook mogelijk om er een leasingovereenkomst voor af te sluiten. Zo krijg je meteen de beschikking over deze prachtige espressomachine terwijl de aankoopprijs kan worden gespreid over een aanzienlijk langere periode. Zo sla je twee vliegen in één klap!

Beschikbare opties voor de La Marzocco Linea PB
Ondanks het feit dat deze (semi)professionele espressomachine standaard is uitgerust met alle functionaliteiten waar je als barista ook maar van durft te dromen moet het gezegd dat er ook nog enkele zeer interessante opties op de markt zijn terug te vinden. Zo is het mogelijk om het systeem te voorzien van speciale barista lights (LED verlichting boven het werkblad) en kan er gebruik worden gemaakt van high legs. Deze zorgen er voor dat het eenvoudiger mogelijk wordt om onder de machine te komen. Hierdoor kan niet alleen het toestel zelf, maar ook de omgeving er rond op meest optimale wijze worden schoongemaakt. Tot slot geldt dat er bij de La Marzocco Linea PB eveneens gebruik kan worden gemaakt van een zogenaamde ’tall-cup versie’. Deze is standaard 2,5 centimeter hoger in vergelijking met de standaard PB versie.