Niet zeker welke Kees van der Westen machine voor jou geschikt is?

Ontdek onze Kees van der Westen koffiemachines

Binnen 60 seconden vind je de geschikte koffiemachine
Janneke Kees van der Westen Expert Janneke Kees van der Westen Expert

Kees van der Westen koffiemachine kopen of leasen tegen aantrekkelijke tarieven?

Ben je opzoek naar een Kees van der Westen koffiemachine? Wij helpen je graag verder bij het seleteren van de juiste machine die past bij jouw dagelijkse behoefte. Wij geloven dat koffie maatwerk is. Nadat je een offerte hebt aangevraagd helpen wij bij het uitzoeken van het perfecte model.

Wij delen onze ervaring en deskundigheid graag om tot een perfect advies en koffieresultaat te komen.

Benieuwd naar de Kees van der Westen?
Kom langs in onze showroom.

Zij starten onder andere hun dag met Aroma Club koffie

Official dealer van Kees van der Westen.

Aroma Club is officieel dealer van Kees van der Westen. Dit houdt in dat je bij ons deskunding advies op maat krijgt van een Kees van der Westen expert. Wij zijn er voor al je vragen.

Ben je opzoek naar een Kees van der Westen koffiemachine? Wij helpen je graag verder bij het seleteren van de juiste machine die past bij jouw dagelijkse behoefte. Wij geloven dat koffie maatwerk is. Nadat je een offerte hebt aangevraagd helpen wij bij het uitzoeken van het perfecte model.

Direct in gesprek?
Bel Janneke de Kees van der Westen Expert.

Janneke Kees van der Westen Expert Janneke Kees van der Westen Expert

Kees van der Westen feitjes die je moet weten

Handige feitjes voor Kees van der Westen van Aroma Club.

1Kees van der Westen maakt alleen machines op ‘order’ basis. Oftewel, nagenoeg alle machines zijn op basis van specifieke klantwensen samengesteld
2De ‘custom’ benadering bij het maken van machines creëert een zeer unieke uitstraling.
3De Mirage, Speedster en Spirit zijn allen zeer populair onder barista’s en liefhebbers.
4Kees van der Westen koffiemachines worden handgemaakt in Nederland.

Het kopen van een Kees van der Westen koffiemachine betekent dat je kiest voor een merk die door de jaren heen een ongelofelijke evolutie heeft gekend. Sinds de lancering van haar eerste koffiemachine in 1984 werd er niet alleen ingezet op een continue verbetering van de kwaliteit, ook het exclusieve karakter welke Kees van der Westen graag wil uitdragen is nooit ver weg. Dit alles heeft er voor gezorgd dat menig aantal horecazaken of andere zakelijke omgevingen elke dag opnieuw trouw zweren aan een Kees van der Westen koffiemachine. Ben jij ook op zoek naar een professionele espressomachine die je over de hele lijn weet te voorzien van een optimale betrouwbaarheid en kwaliteit? Dan is een Kees van der Westen koffiemachine het ontdekken ongetwijfeld meer dan waard!

Kennismaking met het merk ‘Kees van der Westen’

De eerste espressomachine welke het merk Kees van der Westen op de markt heeft gebracht verscheen in het jaar 1984. Reeds vanaf het verschijnen van deze eerste koffiemachine was het duidelijk dat het merk de basis had gelegd voor een succesvolle toekomst. Inmiddels is het assortiment van Kees van der Westen dan ook een behoorlijk stuk uitgebreider geworden. Tegenwoordig doen namen zoals de ‘Kees van der Westen Spirit’ en de ‘Kees van der Westen Speedster’ dan ook absoluut een belletje rinkelen. Dat het merk ook een zekere exclusiviteit met zich meebrengt wordt bewezen en kracht bijgezet door het feit dat er van de Speedster telkens slechts een zeer beperkt aantal exemplaren worden gemaakt. Bij de lancering van deze bijzondere koffiemachine in het jaar 2001 waren er zelfs amper 6 exemplaren beschikbaar.

De Kees van der Westen prijs waar je rekening mee dient te houden wordt bepaald aan de hand van verschillende factoren. In eerste instantie is er natuurlijk het feit dat deze toestellen in Nederland met de hand worden gemaakt. Dit betekent dat er behoorlijk wat arbeidsuren in het produceren van een dergelijke espressomachine komen te zitten. Echter biedt dit wel meteen ook de garantie dat je kan rekenen op een hoogwaardige espressomachine die zelfs op de belangrijkste piekmomenten het hoofd koel weet te houden. De Kees van der Westen prijs mag dan wel in het hogere prijssegment zijn gelegen, dit neemt niet weg dat je telkens opnieuw bent verzekerd van een uitmuntende prijs-kwaliteitverhouding.

Los van bovenstaande spreekt het voor zich dat de niet onaanzienlijke Kees van der Westen prijs welke dient te worden betaald er voor kan zorgen dat een dergelijke koffiemachine op financieel vlak voor jou net wat minder toegankelijk is. Toch hoeft dit geen probleem te zijn. Het is namelijk mogelijk om de Kees van der Westen prijs af te betalen over een langere periode. Hoe dan? Door het afsluiten van een leasingovereenkomst! Zo wordt de aankoopprijs van je Kees van der Westen koffiemachine gespreid over een lange(re) periode terwijl je toch vanaf dag één reeds kan genieten van de unieke kwaliteit waar deze espressomachines zo bekend om zijn geworden. Zo sla je twee vliegen in één klap!

Het kopen van een Kees van der Westen espressomachine zorgt er voor dat je steeds bent verzekerd van een aantal interessante voordelen. Een belangrijke troef is bijvoorbeeld terug te vinden onder de vorm van de rotatiepomp waar espressomachines van Kees van der Westen mee zijn uitgerust. Deze rotatiepomp is verantwoordelijk voor een geleidelijke en tevens ook nauwkeurige opbouw van de druk. Het gevolg hiervan is dat ze slechts een beperkt geluidsniveau weet te produceren. Dit is een belangrijke troef op het ogenblik dat de Kees van der Westen espressomachine bijvoorbeeld in een gemeenschappelijke ruimte wordt geplaatst.

Kees van der Westen koffie staat er steevast om bekend over een bijzondere kwaliteit te beschikken. Dat is onder meer het gevolg van de uniforme extractie die wordt gerealiseerd. Een soepele start van de espressomachine ligt wat dit betreft ongetwijfeld aan de basis. Deze soepele start heeft namelijk als gevolg dat de koffiedeeltjes welke zich in de filterdrager bevinden alle tijd krijgen om te wellen. Het resultaat hiervan is dat er een gelijke weerstand over het volledige oppervlak kan worden gerealiseerd.

Een Kees van der Westen espressomachine bestellen betekent niet alleen dat je bent verzekerd van een optimale kwaliteit en efficiëntie, daarnaast is er ook nog het aansprekende, vaak futuristische design. Een mooi voorbeeld op dit vlak is de Kees van der Westen Mirage. Het betreft hier namelijk een espressomachine welke in de basis reeds over een prachtige vormgeving beschikt, maar die daarnaast ook nog eens geheel aan de hand van je persoonlijke wensen kan worden aangepast. Wil je graag het logo van je onderneming toevoegen aan de espressomachine? Dan is dat geen enkel probleem! Deze kan perfect in de van glas gemaakte zijpanelen worden geïntegreerd. Hoe dan ook, ben je op zoek naar een (semi)professionele espressomachine die je als gebruiker een uitmuntende kwaliteit en uitstraling weet te garanderen? Dan is kiezen voor een Kees van der Westen espressomachine de moeite waard!

Hoe belangrijk de kwaliteit en uitstraling van een Kees van der Westen espressomachine ook mag zijn, er dient bij het aanschaffen van een dergelijke machine ook altijd rekening te worden gehouden met de gebruiksvriendelijkheid waarover ze beschikt. Ook op dit vlak scoren de espressomachines van Kees van der Westen werkelijk prima punten. Standaard staan deze er reeds om bekend zeer toegankelijk en veelzijdig te zijn, maar daar blijft het niet bij. Je kan er namelijk voor kiezen om je Kees van der Westen espressomachine uit te rusten met een speciale voetbediening. Op deze manier wordt het mogelijk om een bijzonder snelle schakeling van de stoomkraan te realiseren. Deze uitbreiding brengt als extra voordeel met zich mee dat je bij het bedienen van de koffiemachine je handen vrij kan houden om bijvoorbeeld een veel stabielere melkkan te kunnen garanderen.

Bij het uitkiezen van een professionele koffiemachine wordt er door kopers niet alleen gekeken naar bijvoorbeeld de mogelijkheden, het onderhoudsvriendelijke karakter en de kwaliteit van de materialen, wat bovendien ook te denken van het design? Een professionele espressomachine krijgt in het merendeel van de gevallen een prominente plaats binnen de omgeving waarin ze wordt geïntegreerd. Dit betekent dat een in het oog springend, strak design als een absolute must wordt ervaren. Precies op dit vlak weet Kees van der Westen bij elke espressomachine die ze op de markt brengt te imponeren.

Kees van der Westen keuzehulp

De unieke kwaliteit en uitstraling van een Kees van der Westen koffiemachine wordt mede gerealiseerd door het feit dat elke machine met de hand wordt gemaakt in het Nederlandse Waalre. Dit zorgt er meteen ook voor dat Kees van der Westen echt een merk is van eigen bodem. Het handwerk blijkt in de praktijk altijd uit de bijzonder minutieuze details die steevast bij alle koffiemachines van dit merk zijn terug te vinden. Dit geldt bovendien zowel voor wat je als gebruiker kan zien als voor wat er schuil gaat aan de binnenkant van de toestellen. Een Kees van der Westen koffiemachine kan dan ook perfect worden bestempeld als een all-round bijzonder kwalitatief toestel welke aan de hoogste eisen tegemoet weet te komen.

De kwaliteit waar een kopje koffie over beschikt wordt bepaald door tal van verschillende factoren. Niet alleen is er het soort koffieboon waar gebruik van wordt gemaakt, ook de espressomachine die wordt gebruikt kan een structurele bijdrage leveren aan de kwaliteit. Kees van der Westen koffie staat er niet alleen om bekend over een intense en pure smaak te beschikken, daarnaast wordt de weg naar een smaakvol kopje Kees van der Westen koffie zoveel mogelijk binnen de perken gehouden. Dit zorgt voor een kwalitatieve meerwaarde.

Kenmerkend voor met name de Kees van der Westen Mirage is bijvoorbeeld dat er gebruik wordt gemaakt van een laag teflon. Deze laag wordt gebruikt ter afwerking van de filterdragers. Dit is zoveel meer dan zomaar een detail. Dit laagje teflon beschikt namelijk over een waterafstotende werking waardoor de zettijd zo kort mogelijk kan worden gehouden. Ook in situaties waarin het van belang is dat er zoveel mogelijk kwalitatieve koffie binnen een zo kort mogelijke tijd kan worden gezet is het dus een aanrader om over te gaan tot het kopen van een Kees van der Westen espressomachine.

Dat men steeds alles in het werk stelt om de kwaliteit van een kopje Kees van der Westen koffie zo optimaal mogelijk te houden blijkt eveneens uit de bijzondere aandacht die wordt besteed aan de temperatuur. Het laatste wat je namelijk wil is een kopje koffie opdienen welke niet over de gewenste temperatuur beschikt. Om dit te voorkomen heeft Kees van der Westen er onder meer bij haar ‘Speedster’ voor gekozen om gebruik te maken van een bakelieten deksel. Dit deksel zorgt voor een prima isolatie waardoor de warmte het toestel niet kan verlaten. Zo ben je ten allen tijde en over de hele lijn verzekerd van het lekkerste kopje Kees van der Westen koffie! Ook alle gasten die je over de vloer krijgt of medewerkers van je bedrijf zullen dit uiteraard meer dan weten te waarderen!