Jura WE8 Dark Inox (EA)

Ontvang binnen 2 uur een scherp geprijsde offerte op maat

Jura WE8 Dark Inox voorkant
Start Jura WE8 Dark Inox (EA) foto Gallery

Meer foto's

Scherp geprijsde offerte ontvangen?

Vul het formulier in en ontvang de Jura WE8 Dark Inox (EA) prijs.

Ontvang geheel vrijblijvend een offerte
 • Leaseprijs vanaf €22 per maand.
 • Aanschafprijs met korting op aanvraag.
 • Vaak demo modellen beschikbaar.
 • Proefplaatsing is mogelijk op aanvraag.

Onze Jura expert Janneke is te bereiken op onderstaand nummer.

Janneke Jura Expert Janneke Jura Expert

Belangrijke aspecten

 • Geschikt tot 15 gebruikers
 • Watertank van 3 liter
 • In lease beschikbaar vanaf €22 per maand
 • De perfecte volautomaat voor kleine kantoren of horeca

Koffievariaties

 • Espresso
 • Espresso macchiato
 • Koffie
 • Koffie verkeerd
 • Cappuccino
 • Café au Lait
 • Latte macchiato
 • Warme melk
 • Melkschuim
 • Heet water

Benieuwd naar de Jura WE8 Dark Inox (EA)?
Kom langs in onze showroom.

Zij starten onder andere hun dag met Aroma Club koffie

Maak kennis met onze koffiebonen

Wij branden onze bonen volgens de slow-roast methode. Waarom wij dat doen? Om de smaken en aroma's van de koffiebonen optimaal te benutten. En dat proef je. Daarbij hechten wij grote waarde aan duurzaamheid. Niet voor niets worden al onze koffiebonen dan ook CO2 neutraal gebrand en zijn ze fairtrade, organic & UTZ gecertificeerd.

Aroma Club koffiebonen

Jura WE8 Dark Inox (EA) feitjes die je moet weten

Handige feitjes voor Jura WE8 Dark Inox (EA) van Aroma Club.

1Opzoek naar melkproducten (cappuccino / latte macchiato) dan biedt de Jura WE8 Dark Inox de perfecte oplossing.
2De WE8 Dark Inox beschikt over een 3 liter watertank en is daarmee mobiel en flexibel inzetbaar.
3Is voorzien van een 500 gram bonenreservoir met aromadeksel voor behoud van versheid.
4Zet je meer dan 40 koppen per dag, kijk dan naar de Jura X8 (tot 80 koppen per dag).

Jura WE8

De Jura WE8 is een hoogwaardige, professionele koffiemachine die er voor zorgt dat niet alleen jij, maar ook bijvoorbeeld je medewerkers en / of je gasten ten allen tijde kunnen rekenen op een heerlijk smaakvol kopje koffie. Niet alleen is het met deze Jura WE8 mogelijk om binnen slechts 30 seconden een lekker kopje koffie te zetten, daarnaast kan je een keuze maken uit zomaar even 12 verschillende specialiteiten. Het mag dan ook duidelijk zijn, ben jij op zoek naar een professionele koffiemachine die snel de lekkerste koffie maakt voor iedereen in jouw bedrijf? In dat geval is deze Jura WE8 het overwegen meer dan waard!

 

Kennismaking met de Jura WE8

Wanneer je de keuze maakt om deze Jura WE8 Professional te kopen kan je rekenen op een aantal concrete specificaties. In eerste instantie beschikt het waterreservoir van deze espressomachine over een inhoud van 3 liter. Het aanwezige bonenreservoir is op haar beurt dan weer goed voor een opslagcapaciteit van 500 gram aan koffiebonen en de koffieresidubak is goed voor maximaal 25 porties. In principe is deze professionele espressomachine zeer geschikt voor plaatsen waar dagelijks ongeveer 30 koffiespecialiteiten worden bereid.

Innovatieve technologieën

De Jura WE8 Professional staat er om bekend een systeem te zijn welke heel wat innovatieve technologieën aan boord heeft. Hierdoor heeft ze gezorgd voor een ware revolutie op vlak van koffiegenot. De zogenaamde ‘One-Touch-functie’ zorgt er bijvoorbeeld voor dat één enkele druk op de knop reeds voldoende is om diverse trendspecialiteiten zoals bijvoorbeeld een latte macchiato of een flat white of een cappuccino in je kopje te toveren. Ongeacht over welke persoonlijke voorkeur je op vlak van koffie dus met andere woorden ook mag beschikken, de innovatieve technologieën waar de Jura WE8 mee is uitgerust zorgen er voor dat altijd de vooropgestelde verwachtingen zonder enig probleem ingelost kunnen worden.

Een design om van te smullen

Wanneer je er aan denkt om de Jura WE8 te kopen zal je eveneens de nodige aandacht willen besteden aan de uitstraling waarover ze beschikt. Deze Jura WE8 is een professionele espressomachine die over een elegant design beschikt welke werkelijk overal tot haar recht kan komen. Bovendien is het ook nog eens zo dat ze verkrijgbaar is in twee verschillende varianten. Je kan er wat dat betreft voor kiezen om over te gaan tot het kopen van de Jura WE8 Dark Inox, maar ook de Jura WE8 Chroom behoort tot de mogelijkheden. Voor welke van beide opties jij uiteindelijk zal kiezen is volledig persoonlijk. Het moet namelijk gezegd dat allebei de uitvoeringen er in de praktijk werkelijk subliem uitzien.

De Jura WE8 Dark Inox prijs

Op het ogenblik dat je gaat investeren in een professionele espressomachine zoals deze Jura WE8 Professional (de naam zegt het eigenlijk al een beetje zelf) moet je er wel rekening mee houden dat je kiest voor een apparaat welke zich in het hogere prijssegment bevindt. Dit betekent concreet dat niet elk bedrijf wellicht zomaar in staat zal zijn om deze Jura WE8 prijs in één keer te betalen. Dat hoeft ook niet. Wist je bijvoorbeeld dat er eveneens een mogelijkheid bestaat om de Jura WE8 te leasen? Door het afsluiten van een lease-overeenkomst is het mogelijk om deze prachtige koffiemachine in maandelijkse termijnen af te betalen. Hierdoor kan je, je investering spreiden over een langere termijn terwijl je toch kan genieten van de heerlijke voordelen die koffiezetten met deze machine met zich meebrengt. In ieder geval, ook wanneer je de Jura WE8 prijs met andere woorden niet in één keer wenst te betalen kan deze koffiemachine leasen absoluut een interessante oplossing betekenen.