Yunio X90

Ontvang binnen 2 uur een scherp geprijsde offerte op maat

Scherp geprijsde offerte ontvangen?

Vul het formulier in en ontvang de Yunio X90 prijs.

Ontvang geheel vrijblijvend een offerte
 • Leaseprijs vanaf €117 per maand.
 • Aanschafprijs met korting op aanvraag.
 • Vaak demo modellen beschikbaar.
 • Proefplaatsing is mogelijk op aanvraag.

Onze Yunio expert Janneke is te bereiken op onderstaand nummer.

Janneke Yunio Expert Janneke Yunio Expert

Belangrijke aspecten

 • Geschikt tot 20 gebruikers
 • Watertank of vast water
 • In lease beschikbaar vanaf €117 per maand
 • De perfecte volautomaat voor kleine kantoren of horeca

Koffievariaties

 • Espresso
 • Ristretto
 • Espresso macchiato
 • Koffie
 • Koffie verkeerd
 • Cappuccino
 • Café au Lait
 • Latte macchiato
 • Warme melk
 • Melkschuim
 • Choco
 • Heet water

Benieuwd naar de Yunio X90?
Kom langs in onze showroom.

Zij starten onder andere hun dag met Aroma Club koffie

Maak kennis met onze koffiebonen

Wij branden onze bonen volgens de slow-roast methode. Waarom wij dat doen? Om de smaken en aroma's van de koffiebonen optimaal te benutten. En dat proef je. Daarbij hechten wij grote waarde aan duurzaamheid. Niet voor niets worden al onze koffiebonen dan ook CO2 neutraal gebrand en zijn ze fairtrade, organic & UTZ gecertificeerd.

Aroma Club koffiebonen

Yunio X90 feitjes die je moet weten

Handige feitjes voor Yunio X90 van Aroma Club.

1De Yunio X90 heeft een capaciteit van 50 koppen per dag. Ideaal voor kantoren tot 20 medewerkers.
2Watertank of vaste wateraansluiting.
3Standaard bonenreservoir van 1500 gram.
4De cappuccino's en latte macchiato's mogelijk met verse melk of melkpoeder.
5Cacao zetwijze ook mogelijk.

Yunio X90

De Yunio X90 staat voor geavanceerde koffietechnologie en is ontworpen om aan de hoogste verwachtingen van zowel thuisgebruikers als professionals te voldoen. Deze koffiemachine belichaamt de samensmelting van kwaliteit en efficiëntie en stelt gebruikers in staat om met gemak een barista-waardig kopje koffie te creëren. De X90 maakt indruk met zijn snelle prestaties, in staat om binnen een minuut een aromatisch en volmondig kopje koffie te bereiden. Met een nog uitgebreidere selectie dan zijn voorganger, biedt de Yunio X90 tot 20 verschillende koffievariaties aan, klaar om elke koffieliefhebber tevreden te stellen. Voor de onderneming die geen genoegen neemt met minder dan uitmuntendheid, is de Yunio X90 de superieure keuze.

Verken de Mogelijkheden van de Yunio X90

Een investering in de Yunio X90 garandeert een koffiemachine met nog meer geavanceerde specificaties dan de reeds indrukwekkende X20. Dit model komt met een uitgebreid waterreservoir van 4 liter en een bonencontainer die tot 700 gram verse koffiebonen kan houden, wat zorgt voor voldoende capaciteit zelfs tijdens de piekuren. De koffiediklade is ruim genoeg ontworpen om de residuen van wel 40 kopjes koffie te bevatten, wat het legen tot een zeldzame noodzaak maakt. Perfect voor omgevingen waar er dagelijks meer dan 50 kopjes koffie worden genuttigd, staat de Yunio X90 garant voor een soepele en superieure koffie-ervaring.

Vooruitstrevende Technologieën

De Yunio X90 zet een nieuwe maatstaf voor koffiemachines met zijn innovatieve technologieën die een revolutie teweegbrengen in de koffie-ervaring. Met de ‘Smart-Select’ interface kies je moeiteloos jouw ideale koffievariant met slechts een subtiele aanraking. Van een rijke espresso tot een romige latte macchiato, en van een zachte flat white tot een volle cappuccino, de ‘One-Touch’ bediening van de Yunio X90 maakt koffiebereiding verrassend eenvoudig. Elke koffiespecialiteit wordt met precisie en zorg bereid, waardoor je verzekerd bent van een perfecte kop koffie die elke keer weer aan de verwachtingen voldoet, ongeacht individuele voorkeuren.

Esthetiek die de Zintuigen Prikkel

Kiezen voor de Yunio X90 is een keuze voor superieure esthetiek. Deze machine is meer dan een koffiemachine; het is een stukje kunst dat functionaliteit met design verweeft. Elk model ademt luxe en is ontworpen om niet alleen de smaak, maar ook het zicht te verrijken. Ongeacht welke uitvoering je voorkeur heeft, de Yunio X90 is een toonbeeld van klasse dat de omgeving waarin het staat naar een hoger niveau tilt.

De Yunio X90 Prijs

Een investering in een vooraanstaande koffiemachine zoals de Yunio X90 is een teken van toewijding aan kwaliteit en duurzaamheid. Het is van essentieel belang om te begrijpen dat een toestel van dit kaliber in een premium prijscategorie valt. Dit kan voor sommige bedrijven betekenen dat een eenmalige investering niet haalbaar is. Echter, de Yunio X90 komt met flexibele financierings- en leaseopties. Door deze alternatieve betalingsregelingen kun je de kosten van deze luxe koffiemachine spreiden en past het binnen een financieel plan dat aansluit bij de mogelijkheden van je bedrijf, terwijl je onmiddellijk kunt genieten van de sublieme koffie die het produceert.

Leasen biedt een praktische oplossing om de Yunio X90 toegankelijk te maken voor je team en klanten, zonder een onmiddellijke aanzienlijke investering te hoeven doen. Dit helpt om de cashflow in evenwicht te houden, terwijl je toch de meerwaarde van de Yunio X90 ervaart. Of je nu niet bereid of in staat bent om de volle prijs direct te betalen, met de leaseopties kan de Yunio X90 een verstandige en bereikbare keuze zijn.