WMF 1100S

Ontvang binnen 2 uur een scherp geprijsde offerte op maat

Start WMF 1100S foto Gallery

Meer foto's

Scherp geprijsde offerte ontvangen?

Vul het formulier in en ontvang de WMF 1100S prijs.

Ontvang geheel vrijblijvend een offerte
 • Leaseprijs vanaf €59 per maand.
 • Aanschafprijs met korting op aanvraag.
 • Vaak demo modellen beschikbaar.
 • Proefplaatsing is mogelijk op aanvraag.

Onze WMF expert Janneke is te bereiken op onderstaand nummer.

Janneke WMF Expert Janneke WMF Expert

Belangrijke aspecten

 • Geschikt tot 30 gebruikers
 • Watertank of vast water
 • In lease beschikbaar vanaf €61 per maand
 • De perfecte volautomaat voor kleine kantoren of horeca

Koffievariaties

 • Espresso
 • Ristretto
 • Espresso macchiato
 • Koffie
 • Koffie verkeerd
 • Cappuccino
 • Café au Lait
 • Latte macchiato
 • Warme melk
 • Melkschuim
 • Choco
 • Heet water

Benieuwd naar de WMF 1100S?
Kom langs in onze showroom.

Zij starten onder andere hun dag met Aroma Club koffie

Maak kennis met onze koffiebonen

Wij branden onze bonen volgens de slow-roast methode. Waarom wij dat doen? Om de smaken en aroma's van de koffiebonen optimaal te benutten. En dat proef je. Daarbij hechten wij grote waarde aan duurzaamheid. Niet voor niets worden al onze koffiebonen dan ook CO2 neutraal gebrand en zijn ze fairtrade, organic & UTZ gecertificeerd.

Aroma Club koffiebonen

WMF 1100S feitjes die je moet weten

Handige feitjes voor WMF 1100S van Aroma Club.

1De WMF 1100S heeft een capaciteit van 80 koppen per dag. Ideaal voor kantoren tot 25 medewerkers.
2Zowel watertank als vaste wateraansluiting mogelijk. Super flexibel dus!
3Standaard bonenreservoir van 550 gram (optioneel te verruimen naar 1,1 KG).
4De cappuccino's en latte macchiato's mogelijk met verse melk of topping.
5Cacao reservoir voor het maken van choco koffieproducten of chocolademelk mogelijk.
6In combinatie met de WMF app via mobiel aan te sturen. Creëer zo je persoonlijke koffierecept!

De WMF 1100S is een volautomatische koffiemachine welke in het bijzonder geschikt is voor MKB bedrijven of afdelingen bestaande uit tussen de 10 en 25 medewerkers. Elke dag opnieuw kan je met behulp van deze WMF 1100S dan ook rekenen op tal van verschillende koffievariaties die zich kenmerken door een absolute topkwaliteit. Wanneer je er voor kiest om deze volautomatische koffiemachine te kopen kan je bovendien rekenen op de aanwezigheid van een automatisch reinigingsprogramma. Tel daarbij op dat het toestel over een compacte omvang beschikt en daardoor perfect overal een plaatsje toebedeeld kan krijgen en het mag duidelijk zijn dat deze WMF 1100S volautomatische koffiemachine ook voor jou een absolute aanrader kan zijn!

Uitgerust met een 7-inch intuïtieve touchscreen

Wanneer je er voor kiest om deze WMF koffiemachine aan te schaffen kan je alvast rekenen op een uiterst intuïtieve bediening welke wordt gerealiseerd door middel van het aanwezige 7-inch touchscreen. De bediening waar deze WMF 1100S over beschikt zorgt er voor dat je op uiterst eenvoudige wijze jouw favoriete koffie samen weet te stellen. Bij het maken van elk kopje koffie is het dan ook mogelijk om zelf niet alleen het volume, maar tevens ook de sterkte aan te geven. Zelfs voor de meest veeleisende koffiedrinkers is het op deze manier mogelijk om precies dat kopje te kunnen zetten waar hij of zij naar verlangt. Eveneens een niet onbelangrijk voordeel welke is verbonden aan deze WMF 1100 heeft betrekking tot het feit dat je als gebruiker in combinatie met de WMF MyCoffee App altijd jouw persoonlijke koffierecept bij de hand hebt. Met één enkele druk op de knop van deze WMF koffiemachine wordt meteen jouw perfecte kopje koffie gerealiseerd.

Heerlijke koffie in slechts enkele seconden

Wanneer je druk aan het werk bent spreekt het voor zich dat je niet veel tijd te verliezen hebt. Toch is er altijd tijd voor een heerlijk kopje koffie! Indien je overgaat tot het aanschaffen van deze WMF 1100 zal je op elk gewenst ogenblik kunnen rekenen op een heerlijk kopje koffie. Deze kan reeds binnen enkele seconden en uiteraard op de juiste temperatuur gezet worden. Op deze manier kan je pas echt rekenen op een optimale koffiebeleving en dat op eender welk moment. Zo wordt jouw productiviteit alleen maar positief gestimuleerd!

Eenvoudige reiniging van jouw WMF 1100

Indien je er voor kiest om deze WMF 1100S volautomatische koffiemachine te kopen kies je duidelijk niet alleen voor een groot aanbod aan mogelijkheden, maar tegelijkertijd ook voor een (ongekend) gebruiksgemak. Dit gebruiksgemak wordt lang niet alleen gerealiseerd door de intuïtieve bediening middels het riante 7-inch grootte touchscreen, daarnaast is er ook nog eens het feit dat dit toestel over de Click & Clean functionaliteit beschikt. Dit zorgt er voor dat het toestel zichzelf op een efficiënte manier kan reinigen waardoor je hier zelf nauwelijks aan dient te spenderen. Dit is absoluut een groot voordeel ten opzichte van een riant aantal andere volautomatische koffiemachines welke op de markt zijn terug te vinden.

12 verschillende koffierecepten

Wanneer er voor wordt gekozen om te investeren in met name de WMF 1100S zal je kunnen vaststellen dat er standaard 12 verschillende koffierecepten gemaakt kunnen worden met deze koffiemachine. Dit betekent dat je niet alleen een heerlijke macchiatto kan maken, maar ook een fijne cafe creme, een sterke espresso of uiteraard de razend populaire cappuccino. De mogelijkheid om zelf verschillende aspecten van een kopje koffie te bepalen zoals het volume en de sterkte zorgt er voor dat je in de praktijk altijd de mogelijkheid hebt om een kopje koffie te maken die al je stoutste verwachtingen zal weten in te lossen.

12 verschillende koffierecepten

Wanneer er voor wordt gekozen om te investeren in met name de WMF 1100S zal je kunnen vaststellen dat er standaard 12 verschillende koffierecepten gemaakt kunnen worden met deze koffiemachine. Dit betekent dat je niet alleen een heerlijke macchiatto kan maken, maar ook een fijne cafe creme, een sterke espresso of uiteraard de razend populaire cappuccino. De mogelijkheid om zelf verschillende aspecten van een kopje koffie te bepalen zoals het volume en de sterkte zorgt er voor dat je in de praktijk altijd de mogelijkheid hebt om een kopje koffie te maken die al je stoutste verwachtingen zal weten in te lossen.

Koffie bereiden met verse melk

Dat de WMF 1100 volautomatische koffiemachine de kwaliteit van jouw kopje koffie hoog in het vaandel draagt mag ondertussen wel duidelijk zijn. Er is echter meer. Naast de standaard melktopping beschikt de WMF 1100S namelijk eveneens over de mogelijkheid om jouw kopje koffie te bereiden met behulp van verse melk. Het spreekt voor zich dat de kwaliteit van jouw kopje koffie op deze manier zomaar even nog beter wordt.

Ultramoderne uitstraling in diverse kleuren

Op het ogenblik dat je er voor kiest om een volautomatische koffiemachine zoals de WMF 1100S aan te schaffen spreekt het voor zich dat je ook rekening zal willen houden met de uitstraling waar het toestel over beschikt. Wat dat betreft zit het met dit toestel werkelijk helemaal goed. In eerste instantie valt bijvoorbeeld meteen haar verrassend compacte uiterlijk op. Deze zorgt er niet alleen voor dat deze moderne volautomaat perfect tot haar recht komt in kleinere (bedrijfs)ruimtes, maar ook in bijvoorbeeld koffiecorners of kapsalons. Eveneens interessant om te weten is dat dit systeem verkrijgbaar is in verschillende kleuren. Op deze manier sluit ze nog beter aan bij de stijl van de ruimte waarin ze dient te worden geïntegreerd.

Voorzien van het A+ energielabel

De WMF 1100S volautomatische koffiemachine is groots in kwaliteit en comfort, maar gelukkig niet in verbruik. Er werd door de fabrikant dan ook alles in het werk gesteld om er voor te zorgen dat het energieverbruik bij dit toestel zoveel mogelijk kon worden ingeperkt. Dat gebeurt onder meer door de aanwezigheid van een speciale eco-mode. Deze mode is verantwoordelijk voor het verlagen van het stroomverbruik op het ogenblik dat er sprake is van een beperkte belasting van de machine. Mede door de aanwezigheid van deze mode heeft de WMFS 1100S het A+ energielabel toegekend gekregen. Je hoeft er dan ook absoluut niet voor te vrezen dat het kopen van deze volautomatische koffiemachine een grote impact zal hebben op de kostprijs van jouw energiefactuur. Alweer een extra interessant voordeel welke aan deze WMS 1100S is verbonden!

WMF 1100S prijs

Heb je na het lezen van de informatie over deze WMF 1100S eveneens interesse in het kopen van deze fantastische volautomatische koffiemachine? In dat geval zal je uiteraard ook nog even willen kijken in de richting van de WMF 1100S prijs. Ondanks het feit dat de kostprijs van dit toestel zich ergens in de gulden middenweg bevindt spreekt het voor zich dat er nog steeds een aardig bedrag gepaard gaat met je investering. Dat kan gelukkig eenvoudig worden opgelost. Wat zou je er namelijk van denken mochten we je vertellen dat je de WMF 1100S prijs niet zomaar in één keer hoeft te betalen? Het is namelijk perfect mogelijk om dit toestel te leasen. Op deze manier kan je de hoogte van je investering spreiden over een langere periode en bovendien is het ook nog eens zo dat je in tussentijd toch reeds kan genieten van de meest overheerlijke kopjes koffie. Laat de WMF 1100S prijs je dus zeker en vast niet in de weg staan en bestel deze topper vandaag nog!

Maak tot 80 kopjes koffie per uur!

Voor de WMF 1100S prijs die je betaalt krijg je werkelijk heel wat moois in de plaats. Dit toestel ziet er niet alleen goed uit, daarnaast heeft ze alles aan boord om in de meest veeleisende (zakelijke) omgeving het hoofd koel te houden. Wanneer je deze WMF 1100S gaat kopen heb je dan ook de mogelijkheid om tot wel 80 kopjes koffie per uur te zetten en dat zonder dat je er verder veel omkijken naar hebt. Dit zorgt er voor dat deze volautomatische koffiemachine in een zeer groot aantal zakelijke omgevingen uitstekend tot haar recht komt.