Koffie op kantoor

Ontvang binnen 2 uur een scherp geprijsde offerte op maat

Kantoor koffiemachines vergelijken, bespaar tot 40%.

1-3 personen
4-10 personen
11-25 personen
26-50 personen
50+ personen

Binnen 60 seconden 4 offertes vergelijken

Zij starten onder andere hun dag met Aroma Club koffie

Voordelen koffie op kantoor van Aroma Club?

  • Breed assortiment topkwaliteit koffiemachines.
  • Uitstekende onderhoud & service mogelijkheden.
  • Alles bij 1 leverancier indien gewenst, van suikersticks tot to-go bekers.
  • Aantrekkelijke lease tarieven beschikbaar.

Direct hulp nodig?

Bel Janneke onze koffie expert.
Janneke koffie Expert

Wat maakt Aroma Club bijzonder ...

De 3 elementen waar wij in geloven

1. Slow Roast koffiebonen
Met de 5 slow-roast blends biedt Aroma Club koffie’s met verschillende smaken en sterktes. Voor iedere klant wat wils, van een kantoor, cafe tot restaurant.
2. Hoge kwaliteit koffiemachines
Aroma Club biedt hoogwaardige koffiemachines voor horeca en kantoor. We zijn officieel dealer van merken als Jura, WMF, Kees van der Westen, La Marzocco en San Remo.
3. Service
Full-service onderhoud, onderdelenvervanging, tijdelijke machinevervanging. Snelle responstijd, installatie op afspraak, et cetera
Aroma Club 3 elementen
Aroma Club Founders

Hoe het begon ...

Het verhaal achter Aroma Club

Lees meer

Een selectie van de merken in onze showroom

Proef onze lekkere koffie ...

Maak een afspraak in onze showroom

Afspraak maken
Aroma Club showroom

Koffie op kantoor feitjes die je moet weten

Handige feitjes voor Koffie op kantoor van Aroma Club.

1Bij het kiezen van de juiste koffiemachine voor op kantoor zijn een aantal variabelen van belang. Onder meer het aantal personen dat koffie drinkt en daarmee het aantal koppen per dag.
2Zorg ervoor dat je een toegankelijke koffieboon kiest zodat het personeel en klanten een goede koffie ervaring beleven.
3Kies voor een goed onderhoudscontract zodat je verzekerd bent van een goed onderhouden machine. Zodoende verlaag je de kans op storingen en verleng je de levensduur van de machine!
4Jura en WMF hebben een productassortiment waarmee alle kantoren perfect worden bediend. Oftewel, voor alle kantoren bieden we een maat oplossing.

Het belang van lekkere koffie op kantoor is wel bewezen. Op het moment dat het apparaat defect is, stromen de klachten binnen 10 minuten binnen. Vandaar is het essentieel dat een koffiemachine niet storingsgevoelig is en een hoge koffie kwaliteit levert. Een goed onderhoudscontract op de machine met spoedhulp is belangrijk. Je kan een kantoor koffiemachine op meerdere wijze in een onderhoudscontract onderbrengen. Dit kan in de vorm van een all-in of preventief onderhoudscontract. Het grootste verschil is dat in een all-in contract arbeid, voorrijkosten en onderdelen ingebrepen zijn. In een preventief onderhoudscontract, is het jaarlijkse contractbedrag aanzienlijk voordeliger, maar geldt dat een vooraf overeengekomen aantal onderhoudsbeurten worden ingekocht. Hierbij zullen eventueel te vervangen onderdelen los worden gerekend. Het heeft daarmee voornamelijk een preventief karakter.

Beide vormen kunnen echter zorgen voor een goede afhandeling in geval van storingen. Wij adviseren altijd een onderhoudscontract af te sluiten bij aanschaf van de koffiemachine op kantoor. De levensduur van de machine wordt aanzienlijk verlengd. Daarnaast komt het ten goede aan de koffiekwaliteit. De machine zal minder last hebben van kalkaanslag of versleten onderdelen. De machine zal dus optimaal in staat zijn en blijven om de perfecte koffie, espresso of cappuccino te maken. Zeker wanneer je werkt met verse melk is het van belang om in ieder geval goed dagelijks onderhoud uit te voeren. Uiteraard blijft de machine in betere staat, wanneer op structurele basis groot onderhoud wordt uitgevoegd. Met een onderhoudscontract op de kantoor koffiemachine wordt met 1, 2 of 3 onderhoudsbeurten de koffiekwaliteit gewaarborgd.

De keuze voor een koffiemachine op kantoor is om meerdere redenen van groot belang voor de goede ervaring van medewerkers binnen het kantoor. Zoals hiervoor gezegd, wil men per dag een aantal lekkere koppen koffie op kantoor drinken. Goede kwaliteitskoffie op kantoor zal de sfeer ten goede komen. Een kantoor doet er dan ook goed aan om een koffiemachine aan te schaffen of leasen welke voldoet aan alle wensen en behoefte. Daarbij dient rekening te worden gehouden met de capaciteit van de koffiemachine. Hebben jullie op kantoor te maken met pauzes waarbij medewerkers allen tegelijk koffie willen? Dan is het verstandig een koffiemachine op kantoor aan te schaffen of leasen welke met gemak deze vraag aankan. Niets is zo vervelend als lange rijen voor de koffiemachine. Koffie op kantoor moet een leuke ervaring zijn.

Naast capaciteit is het van belang om de behoefte wat betreft cappuccino goed in te vullen. Natuurlijk wil iedere medewerker in de ochtend een lekkere cappuccino kunnen drinken. Wil je daarbij gebruikmaken van verse melk of melkpoeder, ook wel topping genoemd. Beide mogelijkheden hebben voor- en nadelen. Indien je werkt met verse melk, moet vanuit hygienisch oogpunt dagelijks goed worden schoongemaakt. Uiteraard kennen de machines goede spoelprogramma’s wat het dagelijks onderhoud zeer gemakkelijk maakt. Toch blijft het onderhoud een dagelijks vereiste. Voornamelijk bij kleinere kantoren zonder concierge kan dit problemen geven. Voor kleine(r)e kantoren die voor gemak willen kiezen kan het verstandig zijn om met melkpoeder te werken. Vervolgens hoeft de machine niet dagelijks te worden gespoeld en kan men toch een goede cappuccino uit het apparaat verkrijgen. Hetzelfde geldt voor cacao in de koffiemachine. In hoeverre is het kunnen maken van chocolademelk een vereiste. Met name in de winter is dit een heerlijke toevoeging aan de mogelijkheden van de koffiemachine op kantoor.

Ben je opzoek naar lekkere koffie op kantoor, neem dan contact met ons op. We geven je advies over de juiste machine, koffiebonen en een goed onderhoudsplan. Wanneer deze elementen goed worden ingevuld ben je verzekerd van lekkere koffie en lange levensduur van de koffiemachine. Uiteindelijk is dat het meest belangrijk. Op deze manier zijn de medewerkers op kantoor het meest tevreden over de koffie. Met het Aroma Club kantoor concept kunnen we je voorzien van alle randzaken en geven we deskundig advies over de aanschaf of lease van de koffiemachine op kantoor. Ieder kantoor is uniek en heeft daarmee behoefte aan een koffie oplossing op maat.