Jura X8 (EA)

Ontvang binnen 2 uur een scherp geprijsde offerte op maat

Jura X8 voorkant
Start Jura X8 (EA) foto Gallery

Meer foto's

Scherp geprijsde offerte ontvangen?

Vul het formulier in en ontvang de Jura X8 (EA) prijs.

Ontvang geheel vrijblijvend een offerte
 • Leaseprijs vanaf €35 per maand.
 • Aanschafprijs met korting op aanvraag.
 • Vaak demo modellen beschikbaar.
 • Proefplaatsing is mogelijk op aanvraag.

Onze Jura expert Janneke is te bereiken op onderstaand nummer.

Janneke Jura Expert Janneke Jura Expert

Belangrijke aspecten

 • Geschikt tot 30 gebruikers
 • Watertank van 5 liter
 • In lease beschikbaar vanaf €35 per maand
 • De perfecte volautomaat voor middelgrote kantoren of horeca

Koffievariaties

 • Espresso
 • Espresso macchiato
 • Koffie
 • Koffie verkeerd
 • Cappuccino
 • Café au Lait
 • Latte macchiato
 • Warme melk
 • Melkschuim
 • Heet water

Benieuwd naar de Jura X8 (EA)?
Kom langs in onze showroom.

Zij starten onder andere hun dag met Aroma Club koffie

Maak kennis met onze koffiebonen

Wij branden onze bonen volgens de slow-roast methode. Waarom wij dat doen? Om de smaken en aroma's van de koffiebonen optimaal te benutten. En dat proef je. Daarbij hechten wij grote waarde aan duurzaamheid. Niet voor niets worden al onze koffiebonen dan ook CO2 neutraal gebrand en zijn ze fairtrade, organic & UTZ gecertificeerd.

Aroma Club koffiebonen

Jura X8 (EA) feitjes die je moet weten

Handige feitjes voor Jura X8 (EA) van Aroma Club.

1De Jura X8 heeft een capaciteit van 80 koppen per dag. Ideaal voor kantoren tot 25 medewerkers.
2De machine beschikt over een super groot waterreservoir van 5 liter.
3Standaard bonenreservoir van 500 gram (optioneel te verruimen naar 1 KG).
4De cappuccino's en latte macchiato's die de X8 maakt zijn horeca-waardig te noemen!

Ben jij op zoek naar een professionele volautomaat welke perfect in staat is om de lekkerste koffiespecialiteiten met melk voor jou te bereiden? In dat geval biedt deze Jura X8 ongetwijfeld de perfecte oplossing! Deze Jura X8 is dan ook uitgerust met een professionele cappuccinotoren welke als geen ander in staat is om het mooiste melkschuim te produceren. Daarnaast is het met één enkele druk op de knop mogelijk om één of twee verschillende melkspecialiteiten in één keer te maken. Klinkt dit alles voor jou reeds als muziek in de oren? Dat is mooi, want dit is nog maar het puntje van de ijsberg. Deze Jura X8 Professional heeft in de praktijk dan ook nog heel wat extra moois voor jou in petto!

Puls-Extractie-Proces

Veel mensen, in het bijzonder zij die houden van een heerlijke espresso of ristretto vinden het bij het uitkiezen van een koffiemachine vooral belangrijk om aandacht te besteden aan de zogenaamde extractietijd. Wanneer dat eveneens geldt voor jou zal deze Jura X8 alvast heel wat goede punten weten te verdienen. Deze professionele volautomaat kenmerkt zich namelijk door de aanwezigheid van het ‘Puls-Extractie-Proces’. Dit proces wordt in de praktijk ook wel P.E.P. genoemd en zorgt voor een optimalisatie van de extractietijd. In het bijzonder tijdens het zetten van een espresso of een ristretto zal dit altijd zorgen voor een vollere en bovendien rijkere smaak welke de unieke kwaliteit van een echte pistonmachine weet te benaderen

Jura X8 met Aroma G3 koffiemolen

Eveneens een belangrijk aandachtspunt heeft betrekking tot de versheid waar het kopje koffie dat wordt gezet met behulp van de Jura X8 over beschikt. Ook op dit vlak zit het echter helemaal goed. Jura heeft er namelijk voor gekozen om bij haar X8 gebruik te maken van de inmiddels vaak geprezen Aroma G3 koffiemolen. Deze bijzondere koffiemolen maakt het mogelijk om in amper 2,5 seconden de bonen voor het kopje koffie te malen. Dat is echter niet het enige voordeel, in tegendeel. Daarnaast is het namelijk ook nog eens zo dat de molen in de praktijk tot 70 procent minder voorraad zal creëren op vlak van gemalen koffie. Hierdoor zal het kopje koffie dat je zet met behulp van de Jura X8 Professional altijd zo vers mogelijk zijn!

Maximaal 80 koppen per dag

De Jura X8 is een uitermate geschikte volautomaat voor situaties waarin er tot 80 kopjes per dag worden gezet. Bovendien is het zo dat je door deze Jura X8 Professional in jouw werkomgeving te integreren de pauzes heel wat efficiënter zal kunnen doen verlopen. Hoe dat precies mogelijk is? Zeer eenvoudig. De Jura X8 zorgt er namelijk voor dat er tegelijkertijd twee verschillende kopjes koffie gezet kunnen worden. Bovendien kan je mede door de aanwezigheid van de royale watertank van 5 liter evenals de residubak met een capaciteit van 40 kopjes een behoorlijke poos vooruit.

 

De premium look van de Jura X8 Professional

De Jura koffiemachines staan bekend om hun premium uitstraling. Dat is bij deze Jura X8 uiteraard niet anders. Deze schitterende Jura X8 koffiemachine beschikt dan ook over een mooie afwerking in platina kleur. Bovendien kan er worden vastgesteld dat het lekrooster mooi chroomkleurig is. De elegante, maar bijzonder stijlvolle uitstraling van deze koffiemachine zorgt er in de praktijk voor dat ze werkelijk in elke omgeving optimaal tot haar recht kan komen. Ook wanneer je met andere woorden gasten over de vloer krijgt die een lekker kopje koffie wensen te zetten zullen zij zich beslist laten verleiden door de aantrekkelijke uitstraling waar deze volautomaat over beschikt.

Geïntegreerde spoel- en reinigingsprogramma’s

Een Jura X8 kopen zorgt er altijd voor dat je de beschikking krijgt over een bijzonder onderhoudsvriendelijke koffiemachine. Dit is onder meer te wijten aan het feit dat ze is voorzien van geïntegreerde spoel- en reinigingsprogramma’s. Een extra interessant gegeven is terug te vinden in het feit dat zelfs de melksysteemreiniging op geheel automatische wijze kan gebeuren. Eén enkele druk op de knop is hiervoor voldoende. Bovendien is het ook nog eens mogelijk om de massieve combi-uitloop in een handomdraai te demonteren. Al deze verschillende zaken zorgen er voor dat de Jura X8 Professional met recht en rede kan worden bestempeld als een zeer onderhoudsvriendelijke volautomaat.

Eenvoudige bediening

De TFT-display waar deze Jura X8 mee is uitgerust zorgt er voor dat elke gebruiker van de machine kan rekenen op een optimale gebruiksvriendelijkheid. Door gebruik te maken van dit TFT-scherm wordt het dan ook mogelijk om zeer eenvoudig een keuze te maken tussen de verschillende variaties die middels deze koffiemachine gerealiseerd kunnen worden. Hoe dan ook kan er bij deze Jura X8 steeds worden gerekend op een ultiem gebruiksgemak. Dit geldt niet alleen voor de bediening van het TFT-display, maar ook voor wat bijvoorbeeld de plaatsing van de kopjes betreft. De praktische hulp die op dit vlak wordt geboden zorgt er namelijk voor dat deze Jura X8 Professional ook uitstekend tot haar recht zal komen in elke zelfbedieningsruimte. Indien je dat wenst is het bovendien ook altijd mogelijk om ze uit te rusten met een afrekeningssysteem. Ook dat draagt uiteraard bij aan ‘self serviced’ karakter waar deze fantastische Jura X8 Professional over beschikt.

 

Niet alleen koffie, maar ook thee zetten

Een Jura X8 kopen betekent in de praktijk altijd dat je kan rekenen op een uitstekende diversiteit aan mogelijkheden. Deze volautomaat is dan ook perfect in staat om de meest uiteenlopende koffiespecialiteiten te bereiden. Deze kunnen bovendien op uitstekende wijze worden verfijnd met melk en melkschuim. Eveneens bijzonder interessant om te weten is ook dat deze machine over diverse temperatuurniveaus beschikt voor heet water. Het spreekt voor zich dat dit in het bijzonder door de liefhebbers van thee absoluut op prijs wordt gesteld. Alweer een extra goede reden dus om er voor te kiezen om deze Jura X8 Professional ook in jouw zakelijke omgeving te integreren!

Mogelijke uitbreidingen voor de Jura X8

Een Jura X8 kopen betekent dat je standaard reeds kan rekenen op een zeer complete volautomaat. Dit neemt evenwel niet weg dat er op de markt tal van verschillende uitbreidingen zijn terug te vinden die aangekocht kunnen worden. Wat dit betreft kan je onder meer denken in de richting van een kopjeswarmer, maar ook aan bijvoorbeeld de Cool Control. Enkele andere opties zijn een kit voor verswateraansluiting evenals een afrekeningssysteem. Deze laatste optie voor de Jura X8 kopen zorgt er voor dat je komt te beschikken over een systeem welke volledig op zichzelf kan functioneren. Hierdoor wordt self service probleemloos mogelijk gemaakt. Het mag in ieder geval duidelijk zijn, wat je eisen ook mogen zijn, een Jura X8 kopen zal deze zonder twijfel allemaal probleemloos weten in te lossen.

De Jura X8 prijs

Een Jura X8 kopen doe je natuurlijk niet zonder even stil te blijven staan bij de Jura X8 prijs welke dient te worden betaald. Deze Jura X8 prijs kan op het eerste zicht mogelijks een beetje afschrikken, maar je krijgt er dan ook echt heel wat moois voor in de plaats. De vele innovatieve functies waar deze Jura X8 Professional over beschikt zorgen er voor dat de wat hogere aankoopprijs meer dan gerechtvaardigd wordt. Ben jij toch van mening dat de Jura X8 prijs net wat te hoog ligt om deze in één keer te betalen? Dat hoeft absoluut geen probleem te zijn, in tegendeel. Het is namelijk ook perfect mogelijk om deze volautomaat te leasen. Op deze manier kan je de Jura X8 prijs spreiden over een langere periode waardoor ze voor elke onderneming betaalbaar wordt. Ook een Jura X8 kopen? Dan kan kiezen voor een leasing oplossing ook voor jou absoluut de moeite waard zijn!