Jura GIGA X7C

Ontvang binnen 2 uur een scherp geprijsde offerte op maat

Jura GIGA X7C voorkant
Start Jura GIGA X7C foto Gallery

Meer foto's

Scherp geprijsde offerte ontvangen?

Vul het formulier in en ontvang de Jura GIGA X7C prijs.

Ontvang geheel vrijblijvend een offerte
 • Leaseprijs vanaf €71 per maand.
 • Aanschafprijs met korting op aanvraag.
 • Vaak demo modellen beschikbaar.
 • Proefplaatsing is mogelijk op aanvraag.

Onze Jura expert Janneke is te bereiken op onderstaand nummer.

Janneke Jura Expert Janneke Jura Expert

Belangrijke aspecten

 • Geschikt tot 60 gebruikers
 • Vaste wateraansluiting
 • In lease beschikbaar vanaf €72 per maand
 • De perfecte volautomaat voor grote kantoren of horeca

Koffievariaties

 • Espresso
 • Espresso macchiato
 • Koffie
 • Koffie verkeerd
 • Cappuccino
 • Café au Lait
 • Latte macchiato
 • Warme melk
 • Melkschuim
 • Heet water

Benieuwd naar de Jura GIGA X7C?
Kom langs in onze showroom.

Zij starten onder andere hun dag met Aroma Club koffie

Maak kennis met onze koffiebonen

Wij branden onze bonen volgens de slow-roast methode. Waarom wij dat doen? Om de smaken en aroma's van de koffiebonen optimaal te benutten. En dat proef je. Daarbij hechten wij grote waarde aan duurzaamheid. Niet voor niets worden al onze koffiebonen dan ook CO2 neutraal gebrand en zijn ze fairtrade, organic & UTZ gecertificeerd.

Aroma Club koffiebonen

Jura GIGA X7C feitjes die je moet weten

Handige feitjes voor Jura GIGA X7C van Aroma Club.

1De Jura Giga X7C Professional heeft een capaciteit van 150 koppen per dag. Ideaal voor kantoren tot 50 medewerkers.
2De machine wordt aangesloten op het vaste water. Super handig, nooit meer een watertank vullen!
32 bonenreservoirs van 650 gram, ideaal voor de perfecte espresso- en koffieboon.
4De cappuccino's en latte macchiato's zijn horeca-waardig te noemen!

De Jura X7C is een professionele koffiemachine die er voor zorgt dat iedereen op kantoor kan genieten van een heerlijk kwalitatief kopje koffie. Dit wordt gerealiseerd door de aanwezigheid van verschillende sublieme features waaronder twee molens en verwarmingssystemen, maar ook twee pompen en twee doorloopsystemen. Dit alles gecombineerd met een eenvoudige bediening zorgt er voor dat iedereen met deze volautomaat in staat is om het perfecte kopje koffie te zetten. Ben jij ook van plan om voor jouw kantoor te investeren in een bijzonder kwalitatieve, professionele koffiemachine? In dat geval is deze Jura X7C het bekijken absoluut meer dan waard.

Bereidt jouw koffie op het hoogste niveau

Alle verschillende voorzieningen die aanwezig zijn bij deze Jura X7C zorgen er voor dat het altijd mogelijk is om het perfecte kopje koffie te realiseren. Of je nu een voorkeur hebt voor een ristretto, een espresso of een café crème, het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Dit is echter lang niet de enige reden om er voor te kiezen om te investeren in deze koffiemachine. De Jura X7C blinkt namelijk ook uit op vlak van vormgeving. Niet alleen heeft ze een design om van te smullen, daarnaast werd duidelijk gekozen voor een ruimtebesparende oplossing. Dit zorgt er voor dat ze in de wat kleinere ruimtes perfect kan worden geïntegreerd.

Maak tot 150 kopjes koffie per dag

Op het ogenblik dat je gaat investeren in het kopen van een professionele koffiemachine zoals deze Jura X7C is het vanzelfsprekend dat je graag rekening zal willen houden met het aantal kopjes koffie welke deze maximaal per dag kan zetten. Voor deze Jura X7C geldt dat deze hoeveelheid is gelegen op maximum 150 stuks. Het aanschaffen van deze Jura X7C Professional maakt dan ook dat je steeds de beschikking hebt over een grote capaciteit bonenhouder evenals residubak. Mede hierdoor kan je ten allen tijde en in alle comfort de meest uiteenlopende koffiesoorten zetten zonder dat je daarvoor rekening dient te houden met bijvoorbeeld het continue aanvullen of legen van het apparaat.

Eenvoudige bediening door TFT-display

De Jura X7C Professional is uitgerust met een TFT-display welke het bedieningsgemak van de machine uiteraard alleen maar ten goede komt. De aanwezigheid van deze display zorgt er voor dat je onder meer als gebruiker zeer eenvoudig een keuze kan selecteren uit de lijst met beschikbare variaties. Op het ogenblik dat je de door jou gewenste keuze hebt geselecteerd zal je bovendien kunnen vaststellen dat het door jou gewenste kopje koffie in geen tijd kan worden gezet. In principe neemt dit tussen de 15 & 30 seconden tijd in beslag per kopje. Zelfs in de meest hectische omstandigheden kan jij dus met andere woorden altijd genieten van een perfect gezet en bijgevolg zeer kwalitatief kopje koffie.

 

Meerdere kopjes koffie in één keer zetten

Het feit dat je met behulp van deze Jura Giga X7C Professional in amper 30 seconden tijd een kopje overheerlijke koffie kan zetten is natuurlijk mooi meegenomen, maar er is meer. Om er voor te zorgen dat de wachttijden gedurende de pauze op het werk niet nodeloos hoger oplopen is het namelijk met deze professionele koffiemachine mogelijk om twee kopjes koffie in één keer te zetten. Op deze manier kunnen zowel jij als je collega meteen samen genieten van de koffie die is gezet. Ook wanneer jullie niet over dezelfde voorkeur op vlak van koffie beschikken is dit overigens geen enkel probleem. Ook dit is een belangrijk voordeel waar je op kan rekenen wanneer je investeert in deze prachtige Jura X7C.

Maak de lekkerste latte macchiato

Het is met deze Jura Giga X7C Professional mogelijk om op meest kwalitatieve wijze elk gewenst kopje koffie te zetten. Toch moet er speciale aandacht uitgaan naar het zetten van een kopje heerlijke latte macchiato met behulp van deze Jura X7C. Dit heeft alles te maken met het feit dat deze volautomaat is uitgerust met een via een stappenmotor elektrisch verstelbare luchttoevoer welke zich in de combi-uitloop bevindt. Hier stroomt uiteraard in eerste instantie de hete melk door waarna vervolgens ook meteen het melkschuim in de glazen vloeit. Dit alles gebeurt zonder dat er sprake is van een pauze. Het is onnodig om te zeggen dat dit de efficiëntie van deze volautomaat alleen maar ten goede komt. Op deze manier kan er dan ook heel wat tijd worden uitgespaard.

Thee zetten met de Jura X7C

De Jura Giga X7C Professional beschikt over een aparte heet wateruitgifte. Dit is interessant om te weten omdat je op deze manier ook over de mogelijkheid beschikt om een heerlijk kopje thee te zetten. Het spreekt immers voor zich dat lang niet alle mensen die werkzaam zijn op jouw bedrijf automatisch een voorkeur hebben voor koffie. Geven zij toch eerder de voorkeur aan een fijne, smaakvolle thee? Dan is de aanwezigheid van de aparte heet wateruitgifte bij deze Jura X7C absoluut een extra troef.

 

Het beperkte onderhoud van de Jura X7C

Het laatste wat je wil is dat je heel wat onderhoud dient uit te voeren aan jouw volautomaat. Indien je er voor kiest om over te gaan tot het kopen van deze Jura Giga X7C Professional zal je, je hier gelukkig geen zorgen om hoeven te maken. Dat is zo omdat deze professionele koffiemachine is uitgerust met geïntegreerde spoelings-, reinigings- evenals ontkalkingsprogramma’s. Op deze manier wordt er op efficiënte wijze voor gezorgd dat de hoeveelheid aan onderhoud die is vereist tot een absoluut minimum kan worden teruggebracht. Een extra voordeel is dat je door de aanwezigheid van deze programma’s ook altijd kan rekenen op de meest optimale hygiëne. Wil je dus met andere woorden graag kiezen voor een volautomaat waarbij je niet hoeft te vrezen voor heel wat tijdsverlies door het onderhoud dat moet worden uitgevoerd? Ook in dat geval kunnen we alleen maar stellen dat het een absolute aanrader is om kennis te maken met deze Jura X7C Professional.

Toebehoren voor Jura X7C

Ga je de Jura Giga X7C Professional kopen? In dat geval doe je er ook altijd goed aan om even het aanbod met toebehoren grondig te bekijken. Wanneer je dat doet zal je onder meer kunnen vaststellen dat je niet alleen een kopjeswarmer kan kopen voor de Jura X7C, wat bovendien ook te denken van een melkkoeler evenals een interface voor afrekeningssystemen? Daarnaast zou je er zelfs voor kunnen kiezen om één van de verschillende meubelen die verkrijgbaar zijn voor deze volautomaat te kopen. Het mag in ieder geval duidelijk zijn, welke wensen jij ook verbindt aan de Jura X7C, de kans is groot dat ze deze stuk voor stuk zonder probleem zal weten in te lossen.

Jura X7C leasen

Op het ogenblik dat jij ook geïnteresseerd bent in het aanschaffen van de Jura X7C volautomaat dien je eigenlijk een keuze te maken tussen twee verschillende aankoopmogelijkheden. In eerste instantie kan je er namelijk voor kiezen om deze Jura Giga X7C Professional in één keer te kopen, maar daarnaast is het ook mogelijk om ze te leasen. Het leasen van de Jura X7C brengt uiteraard heel wat interessante voordelen met zich mee. Het belangrijkste voordeel is echter ongetwijfeld terug te vinden in het feit dat je op deze manier de Jura X7C prijs kan spreiden over een langere periode. Zo beschikken nog meer bedrijven over de mogelijkheid om deze fantastische volautomaat te kopen.