Jura GIGA X3C Alu (EB)

Ontvang binnen 2 uur een scherp geprijsde offerte op maat

Jura GIGA X3C voorkant
Start Jura GIGA X3C Alu (EB) foto Gallery

Meer foto's

Scherp geprijsde offerte ontvangen?

Vul het formulier in en ontvang de Jura GIGA X3C Alu (EB) prijs.

Ontvang geheel vrijblijvend een offerte
 • Leaseprijs vanaf €59 per maand.
 • Aanschafprijs met korting op aanvraag.
 • Vaak demo modellen beschikbaar.
 • Proefplaatsing is mogelijk op aanvraag.

Onze Jura expert Janneke is te bereiken op onderstaand nummer.

Janneke Jura Expert Janneke Jura Expert

Belangrijke aspecten

 • Geschikt tot 40 gebruikers
 • Vaste wateraansluiting
 • In lease beschikbaar vanaf €61 per maand
 • De perfecte volautomaat voor grote kantoren of horeca

Koffievariaties

 • Espresso
 • Espresso macchiato
 • Koffie
 • Koffie verkeerd
 • Cappuccino
 • Café au Lait
 • Latte macchiato
 • Warme melk
 • Melkschuim
 • Heet water

Benieuwd naar de Jura GIGA X3C Alu (EB)?
Kom langs in onze showroom.

Zij starten onder andere hun dag met Aroma Club koffie

Maak kennis met onze koffiebonen

Wij branden onze bonen volgens de slow-roast methode. Waarom wij dat doen? Om de smaken en aroma's van de koffiebonen optimaal te benutten. En dat proef je. Daarbij hechten wij grote waarde aan duurzaamheid. Niet voor niets worden al onze koffiebonen dan ook CO2 neutraal gebrand en zijn ze fairtrade, organic & UTZ gecertificeerd.

Aroma Club koffiebonen

Jura GIGA X3C Alu (EB) feitjes die je moet weten

Handige feitjes voor Jura GIGA X3C Alu (EB) van Aroma Club.

1De Jura Giga X3 Professional heeft een capaciteit van 120 koppen per dag. Ideaal voor kantoren tot 40 medewerkers.
2De machine wordt aangesloten op het vaste water. Super handig, nooit meer een watertank vullen!
3Standaard bonenreservoir van 1000 gram, goed voor meer dan 120 koppen koffie.
4De cappuccino's en latte macchiato's zijn horeca-waardig te noemen!

Er gaat niets boven een heerlijk kopje koffie tijdens de pauze op het werk. Indien jij deze mening eveneens bent toegedaan kan het de moeite waard zijn om er voor te kiezen om met name deze Jura X3C professionele koffiemachine te kopen. Op deze manier ben je niet alleen verzekerd van een heerlijk smaakvol kopje koffie, daarnaast wordt deze ook nog eens in een mum van tijd gezet waardoor lange wachttijden kunnen worden voorkomen. Met een aanbevolen hoeveelheid van maximum 120 kopjes koffie per dag is dit bovendien een zeer geschikte volautomaat om in te zetten in de meest uiteenlopende situaties en omgevingen.

Een heerlijke koffie op maat van ieders wensen

In eerste instantie is het zo dat meteen duidelijk wordt dat deze Jura X3C Professional alles in huis heeft om elke gebruiker op zijn of haar wenken te bedienen. Dit blijkt niet in het minst uit het feit dat er zomaar even 31 verschillende, individueel programmeerbare koffiespecialiteiten en zomaar even 120 barista-recepten voor handen zijn. Bovendien kunnen deze gemaakt worden met één enkele druk op de knop. Dit gezegd zijnde hebben we meteen twee uitermate sterke troeven van de Jura X3C aan het licht gebracht. Niet alleen is het dan ook zo dat ze ongelofelijk veelzijdig en divers is, daarnaast is ook de bediening bijzonder toegankelijk.

Een toegankelijke bediening

Het ziet er bij een professionele koffiemachine vaak naar uit dat je er als het ware voor gestudeerd moet hebben om er mee te kunnen werken. Gelukkig geldt dat absoluut niet voor deze Giga X3C Professional. Bij de realisatie van deze professionele koffiemachine werd er dan ook alles aan gedaan om ze zo gebruiksvriendelijk mogelijk te maken. Dat is onder meer terug te zien in de vele personalisatiemogelijkheden die er worden aangeboden door middel van de aanwezige display op de machine. Niet alleen is het namelijk voor jou als gebruiker mogelijk om de namen van de verschillende producten naar wens aan te passen, daarnaast kan ook de volgorde van de verschillende koffiespecialiteiten worden aangepast. Op deze manier komt er een systeem tot stand die perfect al jouw persoonlijke verwachtingen en verlangens zal weten in te lossen.

De uitstekende duurzaamheid van de Jura X3C

Wanneer je er voor kiest om een professionele koffiemachine zoals de Jura Giga X3C Professional te kopen spreekt het voor zich dat je graag zal willen dat deze beschikt over een zo optimaal mogelijke levensduur. Alleen op deze manier kan je namelijk echt zeker zijn van de ultieme prijs-kwaliteitgarantie. Dat is bij deze Jura X3C absoluut geen enkel probleem. Uit alles blijkt namelijk dat er tijdens de productie bijzonder veel aandacht werd besteed aan de kwaliteit van deze koffiemachine. Kijk bijvoorbeeld maar eens naar de krachtige, keramische schijfmolen waarmee ze is uitgerust. Deze garandeert dat het maalproces gedurende vele jaren niet alleen snel, maar ook homogeen en gelijkmatig blijft.

 

Warme melk en melkschuim zonder pauze

Een belangrijk aandachtspunt waar veel mensen die op het punt staan om te investeren in een professionele koffiemachine rekening mee houden heeft betrekking tot de productie van warme melk en melkschuim. Bij menig aantal koffiemachines op de markt is het zo dat er tussen de productie van beide zaken niet zelden een aanzienlijke pauze moet worden ingelast. Dat kost behoorlijk wat tijd waardoor de productiviteit zomaar verloren kan gaan. Dat is gelukkig niet het geval bij deze Jura X3C. Deze professionele koffiemachine is dan ook voorzien van een via een stappenmotor elektrisch verstelbare luchttoevoer welke zich in de combi-uitloop bevindt. Deze zorgt er voor dat je bijvoorbeeld tijdens de bereiding van een latte macchiato meteen kan rekenen op de toevoer van niet alleen warme melk, maar ook melkschuim. Dit gebeurt zonder pauze waardoor er behoorlijk wat tijd kan worden uitgespaard.

Snel lekkere koffie met de Jura Giga X3C Professional

Het feit dat warme melk en melkschuim kan worden toegevoegd zonder pauze zorgt er reeds voor dat een kopje koffie zetten met behulp van de Jura Giga X3C Professional op uiterst efficiënte wijze kan gebeuren. Deze stelling wordt echter in de praktijk nog extra kracht bijgezet door verschillende andere features die voor handen zijn bij deze professionele koffiemachine. Gemiddeld neemt het zetten van een kopje koffie met deze koffiemachine amper tussen de 15 & 30 seconden tijd in beslag. Kan je niet langer wachten op jouw kopje koffie, maar maakt er iemand anders al gebruik van dit apparaat? Ook dat is geen probleem! De Jura X3C heeft de mogelijkheid om meteen tot wel twee kopjes koffie tegelijkertijd te zetten. Op deze manier hoef je niet langer meer te vrezen voor lange wachtrijen aan de koffiemachine tijdens de pauze op je werk. Of je nu snel een cappuccino, een espresso of gewoon een klassieke koffie wenst te zetten, het is allemaal in een handomdraai mogelijk!

Jura Giga X3C Professional reinigen

Niet alleen het bedienen van deze Jura Giga X3 Professional is kinderspel. Wat bovendien ook te denken van het uitvoeren van het onderhoud van deze machine? Het is een vaak gehoorde frustratie bij mensen die investeren in een professionele koffiemachine dat deze helaas heel wat onderhoud vereist. Dat onderhoud uitvoeren is vaak niet zo complex, maar neemt wel behoorlijk wat tijd in beslag. Gelukkig kan het ook anders. Indien je overgaat tot het kopen van deze Jura X3C zal je namelijk kunnen vaststellen dat deze machine standaard over verschillende, geïntegreerde programma’s beschikt die het onderhoud grotendeels uit handen nemen. Het gaat hierbij niet alleen om spoel- en reinigingsprogramma’s, maar ook om speciale ontkalkingsprogramma’s. Op deze manier kan de hoeveelheid aan onderhoud welke door jou dient te worden uitgevoerd tot een absoluut minimum worden herleid. Bovendien is de hygiëne op deze manier ook altijd gegarandeerd.

Uitbreidingen voor de Jura X3C Professional

Het moet gezegd dat de Jura X3C op zichzelf reeds een zeer complete, professionele koffiemachine is. Dit zorgt er voor dat ze in principe zoals ze wordt geleverd meteen in heel veel verschillende situaties en omgevingen kan worden ingezet. Anderzijds moet het wel gezegd dat er op de markt nog tal van verschillende uitbreidingen voor deze koffiemachine zijn terug te vinden. Wat dit betreft kan je niet alleen kiezen voor het aanschaffen van een kopjeswarmer, wat bovendien ook nog te denken van een melkkoeler, een set afvoer koffieresidu of een interface voor afrekeningssystemen? De beschikbaarheid van al deze verschillende opties voor de Jura X3C zorgen er voor dat deze koffiemachine werkelijk in elke gewenste situatie de perfecte oplossing biedt geheel op maat van jouw wensen.

Ook de Jura X3C kopen?

De Jura Giga X3C Professional is absoluut één van de paradepaardjes van het merk Jura. Heel wat bedrijven zijn steevast op zoek naar een professionele koffiemachine die niet alleen snel en dus efficiënt werkt, maar daarnaast ook bij elk kopje opnieuw een even uitstekend eindresultaat weet te realiseren. Wel, dat is precies wat je mag verwachten indien je er voor kiest om deze Jura X3C in huis te halen. Vooraleer je dit gaat doen zal je evenwel ook altijd even stil willen blijven staan bij de Jura X3C prijs die in rekening wordt gebracht. Deze is, uiteraard mede door de uitmuntende kwaliteit van deze machine net wat hoger gelegen in vergelijking met andere soortgelijke koffiemachines die op de markt zijn terug te vinden. Betekent dit dat de Jura X3C voor jou meteen onbetaalbaar wordt? Absoluut niet! Door deze professionele koffiemachine te leasen kan ze ook voor jouw bedrijf meer dan betaalbaar zijn!