San Remo Torino SED

Ontvang binnen 2 uur een scherp geprijsde offerte op maat

San remo Torino SED voorkant
Start San Remo Torino SED foto Gallery

Meer foto's

Scherp geprijsde offerte ontvangen?

Vul het formulier in en ontvang de San Remo Torino SED prijs.

Ontvang geheel vrijblijvend een offerte
 • Leaseprijs vanaf €72 per maand.
 • Aanschafprijs met korting op aanvraag.
 • Vaak demo modellen beschikbaar.
 • Proefplaatsing is mogelijk op aanvraag.

Onze San Remo expert Janneke is te bereiken op onderstaand nummer.

Janneke San Remo Expert Janneke San Remo Expert

Belangrijke aspecten

 • Verkrijgbaar in 2-groeps en 3-groeps variant
 • Vaste wateraansluiting
 • In lease beschikbaar vanaf €69 per maand
 • Aroma Club is officieel San Remo Dealer en geeft deskundig advies

Koffievariaties

 • Espresso
 • Espresso macchiato
 • Koffie
 • Koffie verkeerd
 • Cappuccino
 • Café au Lait
 • Latte macchiato
 • Warme melk
 • Melkschuim
 • Heet water

Benieuwd naar de San Remo Torino SED?
Kom langs in onze showroom.

Zij starten onder andere hun dag met Aroma Club koffie

Maak kennis met onze koffiebonen

Wij branden onze bonen volgens de slow-roast methode. Waarom wij dat doen? Om de smaken en aroma's van de koffiebonen optimaal te benutten. En dat proef je. Daarbij hechten wij grote waarde aan duurzaamheid. Niet voor niets worden al onze koffiebonen dan ook CO2 neutraal gebrand en zijn ze fairtrade, organic & UTZ gecertificeerd.

Aroma Club koffiebonen

San Remo Torino SED feitjes die je moet weten

Handige feitjes voor San Remo Torino SED van Aroma Club.

1Een vleugje artistiek plezier achter een vintage ontwerp. Technologie perfect afgestemd met een perfect resultaat
2De San Remo Torino beschikt over een single-boiler systeem.
3De machine is doorgaans uit voorraad leverbaar.
4Goed in combinatie met San Remo SR70 EVO koffiemolens.

Het design van deze in het oog springende San Remo Torino is gebaseerd op plannen van de Turijnse autofabrikant Fiat. Bij het aanschouwen van deze bijzondere koffiemachine van San Remo valt het meteen op dat ze is uitgerust met een extra grote boiler. Hierdoor wordt er een aanzienlijk verhoogde capaciteit gerealiseerd. In het design van de San Remo Torino SED zijn diverse karakteristieke elementen terug te vinden van de oude Fiat 500 series. Door het kopen van deze veelzijdige krachtpatser kan je niet alleen rekenen op een professionele koffiemachine welke beschikt over een aantrekkelijk design, maar ook over één die garant staat voor een optimale benutting van de beschikbare werkruimte. Daarnaast staat de San Remo Torino bekend omwille van haar uitstekende stabiliteit wat ze tot één van de beste espressomachines maakt die er op de markt zijn terug te vinden.

De eigenschappen van de San Remo Torino
Het kopen van de San Remo Torino SED zorgt er voor dat je niet alleen kan rekenen op de aanwezigheid van een extra grote boiler (met een capaciteit van 12 liter), daarnaast is deze machine eveneens uitgerust met een selecteerbare pre-infusie. De automatische backflush-reinigingsinstallatie zorgt er bovendien voor dat je, je ook op vlak van onderhoud geen zorgen dient te maken. De koperen boiler en leidingen benadrukken bovendien de bijzondere duurzaamheid waar dit merk een belangrijk deel van haar reputatie aan te danken heeft.

Een prachtig en onderscheidend design
Hoe je het ook mag draaien of keren, in de praktijk speelt het design waar een professionele espressomachine over beschikt eveneens een zeer belangrijke rol. Steeds vaker krijgt deze machine dan ook een prominente plaats in een horecazaak met als gevolg dat ze de functie van eye-catcher op zich moet nemen. Wel, dat is deze San Remo Torino absoluut. De karakteristieke elementen van de oude Fiat 500 series uit de jaren 60 die er in zijn terug te vinden zorgen er namelijk voor dat dit een werkelijk adembenemend mooie en bijzondere koffiemachine is welke zich als geen ander van de massa weet te onderscheiden.

Uitgerust met bluetooth ondersteuning
Het perfecte eindresultaat realiseren vergt een minstens even perfecte voorbereiding van je cappuccino. Omwille van deze reden werden de kranen van de San Remo Torino zo ontworpen zodat er dankzij een unieke mix van lucht en stoom perfect opgeschuimde melk ontstaat. Deze kenmerkt zich bovendien altijd door de ideale consistentie. Bovendien is het zo dat de San Remo Torino SED eveneens ondersteuning biedt voor een exclusief Bluetooth-systeem. Deze maakt het mogelijk om de technische ondersteuning parameters te beheren. Bovendien kan er met behulp van een mobiel toestel zoals een smartphone of een tablet perfect bijgehouden worden hoeveel kopjes koffie er precies zijn gezet en nog gezet kunnen worden.

Verkrijgbaar als volautomatische en semiautomatische versie
Bij het kopen van de San Remo Torino dient er eveneens rekening mee te worden gehouden dat er een onderscheid wordt gemaakt tussen een volautomatische en een semiautomatische uitvoering. De San Remo Torino SED betreft de volautomatische versie van deze fantastische espressomachine. In beide gevallen is er een vaste wateraansluiting aanwezig en kan je rekenen op een royaal werkblad welke is voorzien van barista lights.

Extra beschikbare opties voor de San Remo Torino
Ondanks het feit dat de San Remo Torino SED standaard reeds beschikt over nagenoeg alle functionaliteiten waar jij als barista ook maar enigszins nood aan kan hebben moet het gezegd dat er op de markt ook nog tal van interessante opties zijn terug te vinden. Wat dit betreft kan je er bijvoorbeeld voor kiezen om je espressomachine te voorzien van een externe hoogvolume pomp evenals een kopjes verwarmer. Op deze manier wordt jouw San Remo Torino SED zomaar even nog veelzijdiger in gebruik dan ze standaard reeds is!

Wat met de San Remo Torino prijs?
De San Remo Torino is een professionele espressomachine zoals er maar weinig op de markt zijn terug te vinden. Het unieke design waar deze koffiemachine van het merk San Remo over beschikt maakt ze tot een absolute blikvanger in elke horeca-omgeving. De unieke kwaliteit waar deze espressomachine over beschikt garandeert een prima prijs-kwaliteitverhouding waar iedereen zich in zal kunnen vinden. Dit gezegd zijnde is het wel zo dat de aankoopprijs misschien voor jou net iets te hoog is gelegen om deze in één keer te kunnen betalen. In dat geval kan het leasen van een San Remo Torino SED de perfecte oplossing bieden. Op deze manier kan je meteen rekenen op de unieke eigenschappen van deze San Remo Torino zonder dat je verplicht bent om het aankoopbedrag in één keer te betalen. Zo sla je twee vliegen in één klap!