Professionele koffiemachines

Ontvang binnen 2 uur een scherp geprijsde offerte op maat

Professionele koffiemachines, bespaar tot 40%.

Volautomaat
Pistonmachine
Geen voorkeur

Binnen 60 seconden 4 offertes vergelijken

Zij starten onder andere hun dag met Aroma Club koffie

Voordelen professionele koffiemachine bij Aroma Club?

  • Premium koffiebonen gebrand volgens het slow-roast recept.
  • Breed assortiment topkwaliteit koffiemachines.
  • Premium koffiebonen gebrand volgens het slow-roast recept.
  • Alles bij 1 leverancier indien gewenst, van suikersticks tot to-go bekers.
  • Aantrekkelijke lease tarieven beschikbaar.
  • Duurzaam geproduceerde koffiebonen.

Direct hulp nodig?

Bel Janneke onze koffie expert.
Janneke koffie Expert

Wat maakt Aroma Club bijzonder ...

De 3 elementen waar wij in geloven

1. Slow Roast koffiebonen
Met de 5 slow-roast blends biedt Aroma Club koffie’s met verschillende smaken en sterktes. Voor iedere klant wat wils, van een kantoor, cafe tot restaurant.
2. Hoge kwaliteit koffiemachines
Aroma Club biedt hoogwaardige koffiemachines voor horeca en kantoor. We zijn officieel dealer van merken als Jura, WMF, Kees van der Westen, La Marzocco en San Remo.
3. Service
Full-service onderhoud, onderdelenvervanging, tijdelijke machinevervanging. Snelle responstijd, installatie op afspraak, et cetera
Aroma Club 3 elementen
Aroma Club Founders

Hoe het begon ...

Het verhaal achter Aroma Club

Lees meer

Een selectie van de merken in onze showroom

Proef onze lekkere koffie ...

Maak een afspraak in onze showroom

Afspraak maken
Aroma Club showroom

Professionele koffiemachines feitjes die je moet weten

Handige feitjes voor Professionele koffiemachine van Aroma Club.

1Een professionale koffiemachine voor op kantoor of in de horeca is belangrijk voor het maken van hoge kwaliteitskoffie en daarmee de perfecte koffiebeleving.
2Je kunt kiezen voor een volautomaat of een traditionele pistonmachine. Graag adviseren wij jouw over de meest ideale machine.
3Een professionele koffiemachine functioneert beter indien een goed onderhoudscontract wordt afgesloten. De kans op storingen is lager en de levensduur van de machine is langer.
4Het is natuurlijk ook van belang om met kwaliteitsbonen te werken. Kies daarom voor goede koffiebonen en zorg ervoor dat de professionele koffiemachine goed is afgesteld.

Wat kenmerkt professionele koffie? Het gaat vooral om de kwaliteit en het gemak waarmee het gezet wordt. Het is daarbij van belang dat de koffiemachine, koffiebonen en accesoires goed aansluit op de behoefte van het kantoor. Je kan 1 of 2 soorten koffiebonen gebruiken, afhankelijk van de specificaties van de machine. Indien de koffiemachine beschikt over 2 koffiemolen kan je kiezen voor een 2 bonen setup. Daarvoor hebben we 2 perfecte koffieboon melanges. De No. 1 Elegant Vesper is de perfecte boon voor het maken van koffie. De koffieboon is voorzien van medium roast en heeft een heerlijk gebalanceerd en fris karakter. Daarnaast is de No. 3 Strong George op basis van een dark roast ideaal voor het maken van een goede espresso. De donkere tonen geven de espresso het volle karakter, zoals je dit van een echte espresso verwacht. De No. 2 Smooth james is daarentegen een medium/dark roast koffieboon, welke goed tot zijn recht komt in professionele koffiemachines met 1 koffiemolen.

Met het Aroma Club koffieconcept voorzien we je van alle koffie benodigdheden. Denk hierbij aan koffiebonen en overige accesoires. Wanneer je een koffiecorner invult is het van belang een mooie koffiepresentatie neer te zetten. Dit komt ook de smaak ten goede. Wij voorzien in zaken als porseleinen services, to-go bekers, suikersticks en andersoortige accessoires zoals roerstaafjes. Indien je voor het volledige Aroma Club koffie concept kiest kun je gemakkelijk alle benodigdheden wat betreft koffie bestellen.

Natuurlijk voorzien wij je van alle benodigde adviezen bij het opbouwen en selecteren de juiste koffiemachine. Zoals je ziet hebben alle vormen van koffie een ideale boon. Dit geldt voor koffie, espresso en cappuccino. Met alle machines in het assortiment van Aroma Club kan een uitstekende koffie worden gemaakt. Wanneer het echter gaat om capaciteit, gebruiksgemak en specifieke koffie mogelijkheden zijn er grote verschillen. Maak daarom gebruik van onze expertise en laat je adviseren. Zodoende kan je de perfecte professionele koffiemachine voor jouw specifieke omgeving aanschaffen of leasen.

Wanneer je een goede koffie kwaliteit wil bereiken is het van belang om het onderhoud aan de professionele koffiemachine goed uit te laten voeren. Daarbij is het veelal mogelijk om onderhoud in een all-in of preventief onderhoudscontract af te sluiten. Vervolgens wordt de koffiemachine met 1, 2 of 3 onderhoudsbeurten per jaar op peil gehouden. Het onderhoud is essentieel voor de koffiewaliteit. In het geval van een all-in onderhoudscontract zijn elementen als voorijkosten, arbeid en onderdelen inbegrepen. Ook in geval van storingen. Bij een preventief onderhoudscontract zijn een vooraf besproken aantal onderhoudsbeurten ingebegrepen. Vervolgens wordt de vervanging van onderdelen los gerekend. Beide vormen bieden een gedegen vorm van onderhoud. Het is voornamelijk belangrijk dat de koffiemachine op structurele wijze wordt onderhouden. Uiteindelijk zal de koffie veel beter smaken.

Daarnaast is het ook van belang om gebruik te maken van een waterfilter tussen de vaste wateraansluiting en de professionele koffiemachine. De filter zorgt ervoor dat de machine geen kalkaanslag vertoont. Hierdoor blijft de smaak van de koffie lekker. Daarnaast zullen de onderdelen in de koffiemachine een langere levensduur hebben. Wij adviseren altijd een waterfilter te plaatsen.

Wanneer je gaat kijken naar een professionele volautomaat voor het maken van kwaliteitskoffie zijn er verschillende merken beschikbaar. Een aantal voorbeelden zijn Melitta, Schaerer, WMF en Jura. Allen staan bekend om hoge kwaliteit. Toch bestaan er ook grote verschillen tussen de merken en de koffieautomaat modellen. De modellen vertonen bijvoorbeeld verschillen in mogelijkheden zoals het aantal koffiemolens, cacao, verse melk optie, aanwezigheid van een interne watertank. Om tot een goede keuze te komen dienen al deze aspecten in ogenschouw te worden genomen. Alleen dan kom je tot de juiste keuze voor een koffiemachine passend bij de capaciteitsbehoefte en overige wensen. Maatwerk is essentieel. Een koffiemachine voor professioneel gebruik wordt doorgaans aangeschaft voor de lange termijn. Veelal worden professionele koffieautomaten 5 tot 10 jaar gebruikt. Een goede reden om deze lange termijn investering in de koffiekwaliteit zo goed mogelijk in te vullen.

Wanneer je opzoek bent naar de juiste professionele koffieautomaat, neem dan vooral contact op. Wij voorzien je van alle benodigde informatie en een voorstel op maat. Een prijsopgave voor de machine, eventueel in combinatie met het Aroma Club concept, ontvang je binnen 24 uur. Een deskundig advies bij het selecteren van de juiste koffiemachine heeft jarenlang doorwerking. Medewekers, collega’s en gasten zullen iedere dag weer genieten van een hoge kwaliteit koffie gecombineerd met de gemakken van een koffiemachine op maat.