Jura GIGA X7

Ontvang binnen 2 uur een scherp geprijsde offerte op maat

Jura GIGA X7 voorkant
Start Jura GIGA X7 foto Gallery

Meer foto's

Scherp geprijsde offerte ontvangen?

Vul het formulier in en ontvang de Jura GIGA X7 prijs.

Ontvang geheel vrijblijvend een offerte
 • Leaseprijs vanaf €69 per maand.
 • Aanschafprijs met korting op aanvraag.
 • Vaak demo modellen beschikbaar.
 • Proefplaatsing is mogelijk op aanvraag.

Onze Jura expert Janneke is te bereiken op onderstaand nummer.

Janneke Jura Expert Janneke Jura Expert

Belangrijke aspecten

 • Geschikt tot 60 gebruikers
 • Watertank van 5 liter
 • In lease beschikbaar vanaf €69 per maand
 • De perfecte volautomaat voor grote kantoren of horeca

Koffievariaties

 • Espresso
 • Espresso macchiato
 • Koffie
 • Koffie verkeerd
 • Cappuccino
 • Café au Lait
 • Latte macchiato
 • Warme melk
 • Melkschuim
 • Heet water

Benieuwd naar de Jura GIGA X7?
Kom langs in onze showroom.

Zij starten onder andere hun dag met Aroma Club koffie

Maak kennis met onze koffiebonen

Wij branden onze bonen volgens de slow-roast methode. Waarom wij dat doen? Om de smaken en aroma's van de koffiebonen optimaal te benutten. En dat proef je. Daarbij hechten wij grote waarde aan duurzaamheid. Niet voor niets worden al onze koffiebonen dan ook CO2 neutraal gebrand en zijn ze fairtrade, organic & UTZ gecertificeerd.

Aroma Club koffiebonen

Met de Jura GIGA X7 wordt er een compleet nieuwe definitie gegeven aan het begrip koffiegenot. Het moet dan ook gezegd dat deze professionele koffiemachine alles in huis heeft om de meest veeleisende gebruikers tevreden te stemmen. Niet alleen is er de gebundelde kracht van twee molens, daarnaast zijn er ook twee verwarmingssystemen voor handen evenals twee pompen en twee doorloopsystemen. Dit gecombineerd met een zeer toegankelijke bediening en een uitstekende kwaliteit moet er voor zorgen dat de Jura X7 professionele koffiemachine zich in werkelijk elke situatie perfect staande weet te houden.

In 15 tot 30 seconden jouw kopje koffie

Lang wachten op je favoriete kopje koffie behoort definitief tot het verleden wanneer je er voor kiest om deze Jura Giga X7 Professional te kopen! Deze fantastische volautomaat zorgt er namelijk voor dat jouw kopje koffie kan worden gezet in amper 15 tot 30 seconden. Op deze manier behoren de lange wachtrijen tijdens de pauze aan de koffiemachine definitief tot het verleden. Ook het feit dat deze Jura X7 je de mogelijkheid biedt om twee kopjes in één keer te zetten draagt hier uiteraard haar steentje in bij. Ben jij voor jouw zakelijke omgeving dus met andere woorden op zoek naar een echt efficiënte koffiemachine? In dat geval kunnen we je alleen maar aanraden om daarvoor even in de richting van deze Jura X7 volautomaat te kijken!

 

Bedieningsgemak ten top

Kiezen voor de Jura Giga X7 Professional betekent in eerste instantie dat je kiest voor een koffiemachine die uitblinkt op vlak van gebruiksgemak. Dit is voor een groot deel te danken aan het doordachte en eenvoudige bedieningsconcept welke wordt gerealiseerd door een op kogels gelagerde Rotary Switch. Daarnaast valt het bij het bekijken van deze professionele koffiemachine uiteraard ook meteen op dat ze is voorzien van een duidelijke TFT-display. Deze display zorgt er voor dat het in een handomdraai mogelijk wordt om de snelste weg naar ultiem genot te vinden. Wat het allemaal nog mooier maakt? Dat er tot zomaar even 20 verschillende specialiteiten individueel geprogrammeerd kunnen worden.

Ruim aanbod aan verschillende variaties

Wanneer je een kopje koffie gaat zetten is het niet meer dan normaal dat je graag zal willen dat deze perfect in lijn ligt met jouw verwachtingen. Dat is in de praktijk evenwel niet zo eenvoudig te realiseren. Gelukkig kan deze Jura Giga X7 Professional je daar uitstekend bij van dienst zijn. Deze professionele koffiemachine is dan ook goed voor niet minder dan 28 specialiteiten. Daarnaast kan je ook nog eens een keuze maken uit 12 extra barista-recepten welke individueel geprogrammeerd kunnen worden. Dit maakt het perfect mogelijk om deze heerlijke, professionele koffiemachine volledig te personaliseren op maat van jouw wensen.

De duurzaamheid van de Jura X7 Professional

Op het ogenblik dat er een toch vrij dure professionele koffiemachine wordt aangekocht zoals de Jura X7 Professional spreekt het voor zich dat je ook bijzondere aandacht zal willen schenken aan de kwaliteit waarover ze beschikt. Wat dat betreft kan je bij dit apparaat werkelijk op beide oren slapen. Ze is dan ook onder meer uitgerust met twee krachtige, keramische schijfmolens. Deze schijfmolens moeten er voor zorgen dat er gedurende vele jaren niet alleen een snel, maar bovendien ook een nauwkeurig, homogeen en gelijkmatig maalproces kan worden gerealiseerd.

Elektrisch verstelbare luchttoevoer

Zoals je van een Jura Giga koffiemachine mag verwachten zal je ook bij deze Jura X7 uitvoering kunnen vaststellen dat ze is uitgerust met een via een stappenmotor op elektrische wijze verstelbare luchttoevoer in de combi-uitloop. Het is mogelijk dat dit je in eerste instantie niet zoveel zegt, maar toch zorgt deze toevoeging voor een belangrijk voordeel. Tijdens het bereiden van een latte macchiato zorgt deze er namelijk voor dat er eerst hete melk door kan stromen waarna vervolgens ook meteen het melkschuim in de glazen terecht zal komen. Dit gebeurt zonder pauze waardoor er heel wat tijd die anders verloren gaat kan worden uitgespaard.

Eenvoudig onderhoud bij de Jura Giga X7 Professional

Bij het aanschaffen van een volautomaat zal je ook altijd even de nodige aandacht willen besteden aan de hoeveelheid onderhoud welke is vereist voor wat het schoonmaken en hygiënisch houden van het toestel betreft. Bij verschillende professionele koffiemachines die op de markt zijn terug te vinden is dat alles behalve voor de hand liggend, maar dat geldt gelukkig niet voor deze Jura X7 Professional. Dat heeft vooral te maken met het feit dat deze professionele koffiemachine beschikt over niet alleen een geïntegreerd spoelprogramma, maar ook geïntegreerde reinigings- en ontkalkingsprogramma’s. Hierdoor wordt het onderhoud dat moet worden uitgevoerd niet alleen tot een minimum gereduceerd, daarnaast kan je ook nog eens altijd blijven rekenen op een optimale hygiëne.

 

Meerdere kopjes koffie maken in één keer

Wanneer een (professionele) koffiemachine in een zakelijke omgeving wordt geïntegreerd spreekt het voor zich dat deze ten allen tijde zo efficiënt mogelijk moet werken. Het is dan ook mooi meegenomen wanneer jouw volautomaat de mogelijkheid heeft om niet zomaar één, maar wel meerdere kopjes in één keer te zetten. Dat is geen enkel probleem met deze Jura X7. Door gebruik te maken van dit apparaat kan je dan ook geheel naar wens één of twee kopjes koffie zetten. Ben jij iemand die de voorkeur geeft aan een espresso, maar staat er iemand anders te wachten die de voorkeur geeft aan een cappuccino of een macchiato? In dat geval kunnen jullie er zonder probleem voor kiezen om beiden het door jullie gewenste kopje op hetzelfde ogenblik te zetten. Dit uiteraard met slechts één enkele druk op de knop.