Niet zeker welke La Marzocco machine voor jou geschikt is?

Ontdek onze La Marzocco koffiemachines

Binnen 60 seconden vind je de geschikte koffiemachine
Janneke La Marzocco Expert Janneke La Marzocco Expert

La Marzocco koffiemachine kopen of leasen tegen aantrekkelijke tarieven?

Ben je opzoek naar een La Marzocco koffiemachine? Wij helpen je graag verder bij het seleteren van de juiste machine die past bij jouw dagelijkse behoefte. Wij geloven dat koffie maatwerk is. Nadat je een offerte hebt aangevraagd helpen wij bij het uitzoeken van het perfecte model.

Wij delen onze ervaring en deskundigheid graag om tot een perfect advies en koffieresultaat te komen.

Benieuwd naar de La Marzocco?
Kom langs in onze showroom.

Zij starten onder andere hun dag met Aroma Club koffie

Official dealer van La Marzocco.

Aroma Club is officieel dealer van La Marzocco. Dit houdt in dat je bij ons deskunding advies op maat krijgt van een La Marzocco expert. Wij zijn er voor al je vragen.

Ben je opzoek naar een La Marzocco koffiemachine? Wij helpen je graag verder bij het seleteren van de juiste machine die past bij jouw dagelijkse behoefte. Wij geloven dat koffie maatwerk is. Nadat je een offerte hebt aangevraagd helpen wij bij het uitzoeken van het perfecte model.

Direct in gesprek?
Bel Janneke de La Marzocco Expert.

Janneke La Marzocco Expert Janneke La Marzocco Expert

La Marzocco feitjes die je moet weten

Handige feitjes voor La Marzocco van Aroma Club.

1La Marzocco koffiemachines staan voor traditie, kwaliteit en passie. Met de juiste barista achter de knoppen kan een onvergetelijk lekkere koffie of espresso worden gemaakt.
2De modellen La Marzocco verschillen wat betreft uitstraling zodat iedere horecazaak een passende machine kan kiezen.
3De Linea Classic is na al die jaren nog steeds een van de meest populaire koffiemachines.
4La Marzocco koffiemachines worden handgemaakt in Florence, Italië.

Binnen de wereld van de professionele espressomachines is ‘La Marzocco’ een naam die bij iedereen ongetwijfeld een belletje doet rinkelen. Sinds haar oprichting in het jaar 1927 heeft dit merk dan ook structureel bijgedragen tot de evolutie die professionele espressomachines door de jaren heen hebben gemaakt. Voor een La Marzocco koffiemachine geldt niet alleen dat ze steeds een optimale kwaliteit weet te garanderen, daarnaast is er natuurlijk ook nog keer op keer het in het oog springende Italiaanse design. De invloeden van het prachtige Firenze zijn in elke La Marzocco koffiemachine dan ook uitgebreid terug te vinden. Niet voor niets krijgt een espressomachine van het merk La Marzocco keer op keer een prominente plaats in elke omgeving waarin ze wordt geïntegreerd. Het mag in ieder geval duidelijk zijn, wanneer je op zoek bent naar een professionele espressomachine die ook nog eens visueel bijzonder aantrekkelijk is, is een La Marzocco koffiemachine het overwegen meer dan waard!

Wanneer we het hebben over een espressomachine La Marzocco is het natuurlijk zo dat het merendeel van de mensen automatisch denken in de richting van de professionele toestellen die zijn terug te vinden in menig aantal horecazaken. Dit neemt echter niet weg dat er ook een espressomachine La Marzocco bestaat voor thuis. De La Marzocco Linea Mini werd op de markt gebracht als een meer compacte espressomachine welke is uitgerust met een waterreservoir van 2,5 liter. Betekent de compactere vormgeving dat er ook moet worden ingeboet op vlak van kwaliteit? Absoluut niet! Net zoals de grotere broers uit het aanbod van La Marzocco is ook deze espressomachine La Marzocco voor thuis handgemaakt en dat met behulp van de beste materialen. Ook thuis kan je dus genieten van het beste dat een espressomachine La Marzocco te bieden heeft en dat elke dag opnieuw!

Het merk La Marzocco vond haar oorsprong in het jaar 1927 toen ze werd opgericht door de broers Bruno en Giuseppe Bambi. Reeds vanaf het begin was de passie van beide broers voor het ontwikkelen van ’s werelds beste, professionele koffiemachines duidelijk. Door de jaren heen wist La Marzocco dan ook verschillende keren vriend en vijand te verbazen door uit te pakken met een compleet nieuwe techniek of technologie. Deze tilde het koffiezetten steeds opnieuw naar een hoger niveau. Een bekend voorbeeld op dit vlak is terug te vinden in het feit dat het merk La Marzocco ’s werelds eerste merk was welke er in 1939 voor koos om uit te pakken met een koffiemachine die was uitgerust met een horizontale boiler. Dat bleek in eerste instantie slechts een kleine aanpassing, maar in de praktijk heeft dit systeem de maatstaf gezet voor het merendeel van de professionele espressomachines die tegenwoordig op de markt zijn terug te vinden. Dit toont het niet te onderschatten belang aan van het merk La Marzocco.

Een koffiemachine van het merk La Marzocco kopen betekent telkens opnieuw dat je kan rekenen op een aantal zeer interessante voordelen. Zoals eerder reeds aangegeven ben je altijd verzekerd van een uitstekende kwaliteit en een prachtig design, maar dat is natuurlijk niet alles. Wat namelijk ook te denken van het uiterst gebruiksvriendelijke karakter waar de koffiemachines van La Marzocco over beschikken? Diverse van deze koffiemachines zijn dan ook uitgerust met een exclusieve en zeer gebruiksvriendelijke interface software. Op deze manier krijgt de barista de volledige controle over de espressomachine wat het uiteindelijke eindresultaat natuurlijk alleen maar ten goede zal komen.

Eerder hebben we bovendien reeds te kennen gegeven dat La Marzocco ’s werelds eerste merk was welke er voor heeft gekozen om gebruik te maken van een ‘Dual Boiler Systeem’. Dit systeem maakt het mogelijk om twee van elkaar gescheiden boilers te benutten. Hierbij wordt de ene boiler gebruikt voor het zetten van de espresso terwijl de tweede kan worden gebruikt voor het maken van stoom of theewater. Het spreekt voor zich dat dit de veelzijdigheid van het toestel alleen maar ten goede komt. Het mag in ieder geval duidelijk zijn, een espressomachine van La Marzocco kopen betekent altijd dat je over een all-round uitstekend toestel beschikt die alle vooropgestelde verwachtingen probleemloos zal weten in te lossen.

Al het moois dat een koffiemachine van La Marzocco voor jou in petto heeft gaat uiteraard gepaard met een zeker prijskaartje. Het feit dat er bij het produceren van deze koffiemachines steeds gebruik wordt gemaakt van de beste materialen zorgt er voor dat een espressomachine La Marzocco in het hogere prijssegment is gelegen. De La Marzocco prijs kan dan ook op het eerste zicht een beetje afschrikken, maar je krijgt er in de praktijk wel heel wat moois voor terug. Bovendien is er meer. Het is namelijk zo dat je de La Marzocco prijs niet zomaar in één keer dient te betalen. Wil je graag je cashflow niet in het gedrang brengen en je investering in een professionele espressomachine spreiden over een langere termijn? Dat kan! Je kan een koffiemachine La Marzocco bij ons namelijk ook leasen. Hierdoor is het perfect mogelijk om de La Marzocco prijs over een lange(re) periode te spreiden waardoor ze ook voor jouw (nieuwe) horecazaak op financieel vlak perfect tot de mogelijkheden zal behoren!

Beschikbare opties voor een koffiemachine La Marzocco

In de basis is een koffiemachine La Marzocco natuurlijk reeds bijzonder compleet. Dit zorgt er voor dat zelfs de beste barista met een dergelijke machine over alle vereiste functies beschikt waar hij of zij nood aan heeft. Dit gezegd zijnde is het wel zo dat er op de markt diverse opties zijn terug te vinden voor een koffiemachine La Marzocco. Waarom het merk daar dan nog voor heeft gekozen? Zeer eenvoudig. Ondanks het feit dat een La Marzocco koffiemachine namelijk standaard reeds bijzonder compleet is moet het namelijk gezegd dat er ook altijd bepaalde extra’s vereist kunnen zijn om tegemoet te kunnen komen aan de wensen of noden van de omgeving waarin de koffiemachine wordt geïntegreerd. Neem nu bijvoorbeeld de manier waarop het onderhoud gebeurt van de plaats waar de koffiemachine La Marzocco komt te staan. De zogenaamde ‘high legs’ maken het bijvoorbeeld in een handomdraai mogelijk om onder het toestel schoon te maken. Zo kan jij altijd genieten van de meest optimale, hygiënische omstandigheden voor wat het gebruik van je koffiemachine La Marzocco betreft.

Hoe interessant de ‘high legs’ optie ook mag zijn, het spreekt voor zich dat het daar absoluut niet bij blijft, in tegendeel. Het onderhouden van een professionele koffiemachine is in de praktijk lang niet altijd even eenvoudig. Niet alleen aanzien veel mensen dit als een vervelend karwei, daarnaast is het ook nog eens zo dat het behoorlijk wat tijd in beslag kan nemen. Wil jij het onderhoudsvriendelijke aspect van je koffiemachine La Marzocco naar een hoger niveau tillen? Dan is het mogelijk om over te gaan tot het aanschaffen van zogenaamde portaflon portafilters. Het gaat hierbij om filterdragers die veel eenvoudiger schoongemaakt kunnen worden met als gevolg dat het onderhouden van je koffiemachine La Marzocco in één klap een behoorlijk stuk eenvoudiger en bijgevolg ook aangenamer zal worden.

Ben je nog op zoek naar andere opties voor jouw koffiemachine La Marzocco? Ook een speciale tall-cup uitvoering en een zogenaamd ‘cronos keyboard’ behoren tot de mogelijkheden. Door gebruik te maken van deze laatste optie wordt het mogelijk om op uiterst nauwkeurige wijze de doorlooptijd te meten. Het mag in ieder geval duidelijk zijn, bij het kopen van een koffiemachine La Marzocco is het ook altijd de moeite waard om je nog even te verdiepen in het assortiment met beschikbare opties welke er op de markt zijn terug te vinden.