Slow-roast koffie

5 perfecte blends, ambachtelijk gebrand in Nederland.

Aroma Club koffiebonen

"We zijn zo trots op onze blends dat we ze zijn gaan zien als onze vrienden. Daarom hebben we elke blend een eigen naam gegeven. Ze zijn zorgvuldig samengesteld uit Robusta en Arabica koffiebonen. De blends worden volledig duurzaam geproduceerd volgens ons slow-roast brandingsproces. Alledrie de blends zijn geschikt voor zowel koffiemachines als koffieautomaten.

Lees hieronder meer over onze vrienden:
Elegant Vesper, Smooth James en Strong George.

Aroma Club koffiebonen
Aroma Club Elegant Vesper koffiebonen

Liefhebber van een milde koffiesmaak? Dan is Elegant Vesper jouw beste vriend.

Elegant Vesper

We gebruiken 100% Arabica bonen uit Costa Rica, deze zijn namelijk fruitig en minder bitter van smaak. Vervolgens krijgen de bonen een medium branding waardoor deze een kastanje kleur hebben. Dit gebeurt zorgvuldig, zodat de smaken mooi herkenbaar blijven. Fruitig, een klein aangenaam zuurtje en met een mooie body.

Deze blend zorgt voor een heerlijke fijne geur en een uitgebalanceerde smaak. Dat maakt de Elegant Vesper een heerlijke zachte koffie, voor elk moment van de dag.

Aroma Club Elegant Vesper sterkte
Aroma Club Smooth James koffiebonen

Liefhebber van een gebalanceerde koffiesmaak? Dan is Smooth James jouw beste vriend.

Smooth James

Het recept bestaat uit een blend van bonen: 80% Arabica bonen, 20% Robusta bonen. Deze bonen halen we uit Colombia. De combinatie van deze 2 bonen zorgt voor meer body, een snellere en dikkere crème laag en een wat zoetere nasmaak.

We laten deze mix aan bonen traag branden tot deze middel donker zijn. Dat maakt de Smooth James geschikt voor alle soorten koffie die je maar wilt drinken.

Aroma Club Smooth James sterkte
Aroma Club Strong George koffiebonen

Liefhebber van een krachtige koffiesmaak? Dan is Strong George jouw beste vriend.

Strong George

Na een lange zoektocht hebben we de perfecte bonen voor dit recept gevonden: een blend van 70% Arabica en 30% Robusta bonen van Braziliaanse grond. We laten deze mix traag branden tot deze helemaal donker zijn. De combinatie aan bonen en de krachtige branding zorgt voor een volle body, met een dikke donkere crème laag.

Dit maakt de Strong George perfect voor espresso en cappuccino. De intense smaak komt namelijk heel goed door de melk heen.

Aroma Club Strong George sterkte

Onze koffiebonen proeven?

Vraag een proefpakket aan

Onze koffiebonen,
van duurzame bodem.

Bij Aroma Club hebben we verschillende melanges, elk met hun eigen verhaal. Voor iedere blend gebruiken we koffiebonen uit verschillende landen.

Aroma Club herkomst kaart

Eerlijkheid smaak het langst. Daarom zijn onze koffiebonen biologisch gecertificeerd en werken we aan een circulaire duurzaamheid van onze productiecyclus. Meer weten?

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Kom langs in onze showroom.

Koffie op het werk
van Aroma Club

Iedereen wilt genieten van een goede kop koffie tijdens werk. Daarom bieden wij de perfecte kantooroplossing voor zowel kleine als grote kantoren. Wij geven invulling aan alle soorten koffiebehoefte. Hoe wij dat doen? Door deskundig advies en maatwerk te bieden voor koffie op het werk. Een ding is zeker: bij Aroma Club ben je verzekerd van een passende machine en een smaakvol koffieresultaat.

Koffie in de horeca
van Aroma Club

Verse bonen, de juiste machine en goede baristavaardigheden: het zijn de 3 basiselementen voor smaakvolle koffie in de horeca. Dat weten wij als geen ander. Met ons uitgebreide assortiment pistonmachines en volautomaten bieden wij een sublieme koffiepresentatie voor alle horecagelegenheden. Aroma club verzekert je niet alleen van goede koffie, maar ook van een goede uitstraling. Heb je specifieke wensen? Geen probleem, wij denken graag met je mee.

Duurzaamheid
smaakt het langst.

Iedere kop koffie van Aroma Club
maakt de wereld iets beter.

Zij starten onder andere hun dag met Aroma Club koffie