WMF Espresso

Ontvang binnen 2 uur een scherp geprijsde offerte op maat

WMF espresso voorkant
Start WMF Espresso foto Gallery

Meer foto's

Scherp geprijsde offerte ontvangen?

Vul het formulier in en ontvang de WMF Espresso prijs.

Ontvang geheel vrijblijvend een offerte
 • Leaseprijs vanaf €212 per maand.
 • Aanschafprijs met korting op aanvraag.
 • Vaak demo modellen beschikbaar.
 • Proefplaatsing is mogelijk op aanvraag.

Onze WMF expert Janneke is te bereiken op onderstaand nummer.

Janneke WMF Expert Janneke WMF Expert

Belangrijke aspecten

 • 75+ gebruikers
 • Vaste wateraansluiting
 • In lease beschikbaar vanaf €203 per maand
 • De WMF Espresso biedt de pure barista ervaring

Koffievariaties

 • Espresso
 • Espresso macchiato
 • Koffie
 • Koffie verkeerd
 • Cappuccino
 • Café au Lait
 • Latte macchiato
 • Warme melk
 • Melkschuim
 • Heet water

Benieuwd naar de WMF Espresso?
Kom langs in onze showroom.

Zij starten onder andere hun dag met Aroma Club koffie

Maak kennis met onze koffiebonen

Wij branden onze bonen volgens de slow-roast methode. Waarom wij dat doen? Om de smaken en aroma's van de koffiebonen optimaal te benutten. En dat proef je. Daarbij hechten wij grote waarde aan duurzaamheid. Niet voor niets worden al onze koffiebonen dan ook CO2 neutraal gebrand en zijn ze fairtrade, organic & UTZ gecertificeerd.

Aroma Club koffiebonen

WMF Espresso feitjes die je moet weten

Handige feitjes voor WMF Espresso van Aroma Club.

1De pure barista ervaring met de constante kwaliteit van een volautomaat.
2Perfecte machine voor veeleisende horeca. Barista cursussen zijn niet langer vereist voor het maken van een perfecte espresso.
3De machine heeft interne bonenreservoirs. Er zijn geen losse koffiemolens nodig.
4De melkschuim is van de hoogste kwaliteit en tot in detail in te stellen wat betreft structuur.

De WMF Espresso is wellicht één van de meest complete espressomachines die je al ooit in je leven hebt gezien. Reeds vanaf de eerste kennismaking met deze fantastische machine zijn mensen overdonderd door de vele unieke functionaliteiten waarover ze beschikt. Indien je er voor kiest om een WMF Espresso te kopen kan je dan ook niet alleen rekenen op de aanwezigheid van 2 geïntegreerde koffiemolens, daarnaast zijn er ook luchtgekoelde bonenreservoirs aanwezig en vindt er een automatische bereiding van melkschuim plaats. Het mag in ieder geval duidelijk zijn, ben je op zoek naar een fantastische espressomachine om aan te schaffen? Dan moet je absoluut kennismaken met deze WMF Espresso!

 

Een absolute blikvanger

In eerste instantie moet het gezegd dat de WMF Espresso een espressomachine is welke je met plezier op een in het oog springende locatie plaatst. Ze vormt dan ook met recht en rede een absolute blikvanger in elke omgeving waarin ze wordt geplaatst. Deze WMF Espresso is geschikt voor kantoren of afdelingen waar meer dan 60 personen aan het werk zijn. Dit betekent dat ook grote kantoren die bijvoorbeeld regelmatig gasten ontvangen om meetings mee te houden prima gebaat zijn bij het plaatsen van deze fantastische WMF Espresso.

Opvallend compacte espressomachine

Het is lang niet altijd even eenvoudig om een geschikte plaats te vinden voor het plaatsen van een volwaardige espressomachine. Daar komt met deze WMF Espresso eindelijk verandering in. Het feit dat de koffiemolens bij deze machine zijn ingebouwd zorgen er namelijk voor dat er heel wat minder plaats in beslag wordt genomen. We kunnen met andere woorden gerust stellen dat de WMF Espresso er niet alleen bijzonder goed uitziet, maar daarnaast ook nog eens op werkelijk elke locatie prima tot haar recht komt.

 

De WMF Espresso neemt je alle zorgen uit handen

Het is algemeen bekend dat het bereiden van de perfecte espresso steevast gepaard gaat met verschillende handelingen die moeten worden uitgevoerd. Bovendien zijn er heel wat aandachtspunten om rekening mee te houden. Voor het bereiden van een perfecte espresso is het dan ook zo dat je bij een klassieke filterdrager heel wat vakmanschap nodig hebt. Niet alleen het instellen van de molens, maar ook het vinden van de correcte druk zijn reeds een kunst op zich. Gelukkig zijn dit stuk voor stuk zaken waar je bij de WMF Espresso geen omkijken naar hebt. De WMF Espresso houdt zelf rekening met alle belangrijke parameters. Dit zorgt er onder meer voor dat zowel het malen als het drukken van de koffie volledig automatisch gebeurt. Wie wil kunnen rekenen op het beste van twee werelden doet met de WMF Espresso dan ook ongetwijfeld een gouden aankoop.

 

Automatische zeefhouderherkenning

Op het ogenblik dat je er voor kiest om de nieuwe WMF Espresso te kopen kan je rekenen op heel wat innovatieve functies. In eerste instantie is het bijvoorbeeld zo dat ze de zeefhouder volledig automatisch herkent. Daarnaast gebeurt ook de controle van de doorstroming volledig zonder dat je hier ook maar enig omkijken naar hebt. Dient de maalgraad te worden bijgesteld? Dan brengt de WMF Espresso je hier zelf van op de hoogte door het uitsturen van een melding. Het malen en tamperen van de koffie gebeurt bovendien gedurende het volledige proces voor de volle honderd procent. Dit alles zorgt er voor dat de basis voor een perfecte espresso op efficiënte wijze kan worden gerealiseerd.

Efficiënte reiniging zonder zorgen

Maak je, je een beetje zorgen over de reiniging van jouw WMF Espresso? Dat is nergens voor nodig! Indien je er voor kiest om deze espressomachine aan te schaffen kan je namelijk rekenen op een vol-automatische reiniging van alle onderdelen die in contact komen met de koffie. Bovendien is er tevens een deelbaar lekbak reservoir aanwezig welke zorgt voor een eenvoudige reiniging in de vaatwasser. Ook wanneer je dus met andere woorden geen omkijken wenst te hebben naar de reiniging van jouw espressomachine is het een absolute aanrader om te kiezen voor de WMF Espresso.

 

240 tot 300 kopjes per uur

Met de WMF Espresso haal je een espressomachine in huis waarmee je (afhankelijk van het gekozen soort koffie) tussen de 240 en zomaar even 300 kopjes koffie kan zetten per uur. Bovendien kan je bij de WMF Espresso altijd rekenen op een bijzonder intuïtieve bediening met behulp van de aanwezige touch display. Een vaak gehoord probleem bij espressomachines heeft te maken met het feit dat ze alles behalve eenvoudig te reinigen zijn. Dat geldt absoluut niet voor de WMF Espresso, in tegendeel. De uiterst eenvoudige reiniging zorgt er voor dat het onderhouden van deze machine niet veel tijd in beslag zal nemen, in tegendeel. Al deze verschillende voordelen zorgen er stuk voor stuk voor dat de WMF Espresso prijs meer dan gerechtvaardigd wordt.

 

Tal van unieke hoogtepunten

Reeds op het ogenblik dat je het eerste kopje zet met behulp van de WMF Espresso wordt duidelijk dat het hier gaat om zoveel meer dan een gewone espressomachine. In eerste instantie is er de aanwezigheid van de Barista knop. Het betreft hier een proefprofiel voor lichte, normale en sterke koffie. De externe koffiemolen knop per zetgroep maakt op haar beurt aanvullende types van koffie mogelijk via externe aanvulling. Voor het heet water zijn twee dispenser knoppen voorzien en daarnaast zijn er ook drie drink knoppen per zetgroep en portafilter aanwezig. Op deze manier kunnen er een mooie 12 recepten worden gerealiseerd.

De WMF Espresso prijs

Na het lezen van bovenstaande informatie ben je ongetwijfeld benieuwd naar de WMF Espresso prijs. Je moet er wat dit betreft rekening mee houden dat het hierbij gaat om een espressomachine welke zich in het hogere prijssegment bevindt. Dat kan ook niet anders gelet op de unieke kwaliteit evenals gebruikservaring die deze espressomachine biedt. Het is uiteraard mogelijk dat de WMF Espresso prijs in eerste instantie potentiële kopers zal afschrikken, maar dat is nergens voor nodig. Wist je namelijk dat het ook perfect mogelijk is om deze sublieme espressomachine te leasen? Op deze manier kan je perfect het aankoopbedrag spreiden over een langere periode en dat zonder dat jij en je medewerkers of klanten in tussentijd met hun dorst blijven zitten. Ligt de WMF Espresso prijs voor jou in eerste instantie toch net wat te hoog? In dat geval is deze machine leasen zeker een aanrader!

 

Ongekend comfort

Niet alleen bulkt de WMF Espresso van de hoogtepunten, wat bovendien ook te denken van het ultieme comfort waar je als gebruiker op kan rekenen? Zo is er bijvoorbeeld een ‘Steam Jet’ aanwezig welke zorgt voor centrale voorverwarming voor maximum twee kopjes. Daarnaast is de WMF Espresso uitgerust met een opklapbaar kopjes rooster en is er een koppenwarmer aanwezig die beschikt over een soft close functie. Tel daar ook nog eens de wegklapbare kophouders bovenop en het mag duidelijk zijn dat deze WMF Espresso een werkelijk ultiem gebruikscomfort weet te garanderen.

 

Verkrijgbaar in verschillende kleuren

Vooraleer je daadwerkelijk over gaat tot het kopen van een WMF Espresso machine dien je er nog rekening mee te houden dat deze kan worden aangekocht in verschillende kleuren. Dat is absoluut interessant wanneer je een zeker gevoel van uniformiteit wenst te creëren in jouw horeca aangelegenheid of bijvoorbeeld de kantoorruimte of cafetaria waar deze espressomachine in moet komen te staan. Ook wanneer je dus met andere woorden op zoek bent naar een espressomachine die de perfecte balans weet te realiseren tussen kwaliteit en uitstraling is het een absolute aanrader om er voor te kiezen om deze WMF Espresso aan te schaffen.