La Marzocco GB5

Ontvang binnen 2 uur een scherp geprijsde offerte op maat

La Marzocco GB5 voorkant
Start La Marzocco GB5 foto Gallery

Meer foto's

Scherp geprijsde offerte ontvangen?

Vul het formulier in en ontvang de La Marzocco GB5 prijs.

Ontvang geheel vrijblijvend een offerte
 • Leaseprijs vanaf €164 per maand.
 • Aanschafprijs met korting op aanvraag.
 • Vaak demo modellen beschikbaar.
 • Proefplaatsing is mogelijk op aanvraag.

Onze La Marzocco expert Janneke is te bereiken op onderstaand nummer.

Janneke La Marzocco Expert Janneke La Marzocco Expert

Belangrijke aspecten

 • Verkrijgbaar in 2-groeps en 3-groeps variant
 • Vaste wateraansluiting
 • In lease beschikbaar vanaf €146 per maand
 • Aroma Club is officieel La Marzocco Dealer en geeft deskundig advies

Koffievariaties

 • Espresso
 • Espresso macchiato
 • Koffie
 • Koffie verkeerd
 • Cappuccino
 • Café au Lait
 • Latte macchiato
 • Warme melk
 • Melkschuim
 • Heet water

Benieuwd naar de La Marzocco GB5?
Kom langs in onze showroom.

Zij starten onder andere hun dag met Aroma Club koffie

Maak kennis met onze koffiebonen

Wij branden onze bonen volgens de slow-roast methode. Waarom wij dat doen? Om de smaken en aroma's van de koffiebonen optimaal te benutten. En dat proef je. Daarbij hechten wij grote waarde aan duurzaamheid. Niet voor niets worden al onze koffiebonen dan ook CO2 neutraal gebrand en zijn ze fairtrade, organic & UTZ gecertificeerd.

Aroma Club koffiebonen

La Marzocco GB5 feitjes die je moet weten

Handige feitjes voor La Marzocco GB5 van Aroma Club.

1La Marzocco introduceerde het GB5-machinemodel in 2005. Het is vernoemd naar de vrouw van Piero Bambi, Giovanna Bambi, en is de ideale espressomachine voor de meest elegante en klassieke koffie.
2Uitgerust met een CPU-bord en ontworpen voor superieure temperatuurregeling, combineert de GB5 sierlijke lijnen en harmonieuze rondingen met krachtige technologische ontwikkelingen, in lijn met het klassieke ontwerp en de spirit van La Marzocco.
3De machine is een ingetogen metgezel voor elke koffiebar. Zijn ongeëvenaarde temperatuurstabiliteit zorgt voor een stabiel water en stoom, zelfs op het hoogtepunt van de ochtendspits.
4Dual Boiler-systeem: afzonderlijke boilers voor elke groep optimaliseren het zetten van espresso’s en de stoomproductie. Dual PID (koffie en stoom): hiermee kunt u de temperatuur van koffie en stoomboiler elektronisch regelen.

De La Marzocco GB5 espressomachine werd op de markt geïntroduceerd in het jaar 2005. Deze bijzondere espressomachine werd vernoemd naar de vrouw van Piero Bambi, namelijk Giovanna Bambi. Dat deze machine naar een vrouw is vernoemd wordt volledig gerechtvaardigd door haar elegante uitstraling welke in eender welke horecazaak op uitmuntende wijze tot haar recht komt. De La Marzocco GB5 is uitgerust met een CPU-bord en werd ontworpen met een werkelijk superieure temperatuurregeling in het achterhoofd. Ben jij eveneens op zoek naar een ware krachtpatser in een elegant jasje? Dan laten we je graag kennismaken met de bijzondere eigenschappen waar deze La Marzocco GB5 over beschikt.

Uitgerust met een dual boiler systeem
Het aanschaffen van de La Marzocco GB5 zorgt er voor dat je kan rekenen op meerdere interessante voordelen. In eerste instantie is het bijvoorbeeld zo dat er gebruik wordt gemaakt van een speciaal dual boiler systeem. Dit systeem optimaliseert niet alleen het zetten van een kopje espresso, maar ook de stoomproductie. Daarnaast zijn er zogenaamde ‘saturated groups’ aanwezig welke zorgen voor een haast ongekende thermische stabiliteit. Door gebruik te maken van een efficiënt voorverwarmingssysteem wordt het mogelijk gemaakt om de productiviteit van deze koffiemachine naar een structureel hoger niveau te tillen.

Een bijzonder gebruiksgemak en een kwalitatief eindresultaat
De verschillende functionaliteiten waar de La Marzocco GB5 over beschikt zorgen er niet alleen voor dat je bent verzekerd van een uitstekende gebruiksvriendelijkheid, daarnaast is het ook nog eens zo dat elk kopje met de meest optimale kwaliteit in het achterhoofd kan worden gezet. Wist je bovendien dat deze La Marzocco espressomachine eveneens is voorzien van een ‘Tall Cups’ systeem? Op deze manier is het perfect mogelijk om gebruik te maken van grotere kopjes voor nog meer koffiegenot!

Een La Marzocco GB5 kopen?
Zoals de hierboven aangegeven informatie duidelijk maakt is het zo dat het kopen van de La Marzocco GB5 enkele zeer interessante voordelen met zich meebrengt. Niet alleen krijgt de barista de mogelijkheid om zijn of haar kopje espresso perfect af te stemmen op de vooropgestelde eisen, bovendien kan je er ook nog eens perfect water mee zetten voor het realiseren van een smaakvol kopje thee. De high-end afwerking waar deze La Marzocco GB5 over beschikt zorgt er gecombineerd met de bijzondere kwaliteit voor dat er wel een iets hogere kostprijs aan verbonden is. De La Marzocco GB5 prijs kan op het eerste zicht misschien een beetje afschrikken, maar toch hoeft ze niet zo’n groot probleem te vormen, in tegendeel. Het is namelijk zo dat je er ook altijd voor kan kiezen om een leasingovereenkomst af te sluiten. Door je La Marzocco GB5 te leasen is het mogelijk om meteen te genieten van de vele interessante voordelen die aan deze espressomachine zijn verbonden zonder dat je daarvoor direct ook de volledige aankoopprijs dient te betalen. Zo wordt het kopen van deze fantastische espressomachine van La Marzocco zomaar even nog interessanter gemaakt!

Ook geschikt voor het zetten van een kopje thee
Wanneer je van plan bent om de La Marzocco GB5 in een horecazaak of misschien wel in een andere zakelijke omgeving op te nemen is het altijd interessant om te weten dat je niet alleen over de mogelijkheid beschikt om er een lekker kopje espresso mee te zetten, ook het zetten van een kopje thee behoort tot de mogelijkheden. Dit wordt mogelijk gemaakt door middel van de aanwezige ‘hot water economizer’ welke er voor zorgt dat je het tapwater (en dan meer bepaald de temperatuur waarover ze beschikt) perfect kan afstemmen op het zetten van een kopje thee. Op deze manier worden ook de theeliefhebbers niet over het hoofd gezien!

Beschikbare opties voor de La Marzocco GB5
Wanneer je een professionele espressomachine zoals de La Marzocco GB5 aankoopt spreekt het voor zich dat je standaard reeds de beschikking krijgt over alle mogelijke functionaliteiten waar je als barista ook maar enigszins nood aan zal hebben. Toch neemt dit niet weg dat het mogelijks interessant kan zijn om ook even een blik te werpen op de beschikbare opties die voor handen zijn. Specifiek voor deze La Marzocco espressomachine geldt bijvoorbeeld dat het mogelijk is om gebruik te maken van een speciale kopjes verwarmer. Op deze manier worden de kopjes voor je espresso of cappuccino op feilloze wijze voorzien van een perfecte temperatuur. Daarnaast zijn er ook nog de zogenaamde ‘Barista Lights’ en wat te denken van de verhoogde benen die zorgen voor meer ruimte onder het toestel? Deze laatste zorgt er voor dat het op efficiënte wijze mogelijk wordt gemaakt om onder de machine schoon te maken.