La Marzocco Linea Classic

Ontvang binnen 2 uur een scherp geprijsde offerte op maat

Start La Marzocco Linea Classic foto Gallery

Meer foto's

Scherp geprijsde offerte ontvangen?

Vul het formulier in en ontvang de La Marzocco Linea Classic prijs.

Ontvang geheel vrijblijvend een offerte
 • Leaseprijs vanaf €98 per maand.
 • Aanschafprijs met korting op aanvraag.
 • Vaak demo modellen beschikbaar.
 • Proefplaatsing is mogelijk op aanvraag.

Onze La Marzocco expert Janneke is te bereiken op onderstaand nummer.

Janneke La Marzocco Expert Janneke La Marzocco Expert

Belangrijke aspecten

 • Verkrijgbaar in 1, 2, 3-groeps en 4-groeps variant
 • Vaste wateraansluiting
 • In lease beschikbaar vanaf €98 per maand
 • Aroma Club is officieel La Marzocco Dealer en geeft deskundig advies

Koffievariaties

 • Espresso
 • Ristretto
 • Espresso macchiato
 • Koffie
 • Koffie verkeerd
 • Cappuccino
 • Café au Lait
 • Latte macchiato
 • Warme melk
 • Melkschuim
 • Heet water

Benieuwd naar de La Marzocco Linea Classic?
Kom langs in onze showroom.

Zij starten onder andere hun dag met Aroma Club koffie

Maak kennis met onze koffiebonen

Wij branden onze bonen volgens de slow-roast methode. Waarom wij dat doen? Om de smaken en aroma's van de koffiebonen optimaal te benutten. En dat proef je. Daarbij hechten wij grote waarde aan duurzaamheid. Niet voor niets worden al onze koffiebonen dan ook CO2 neutraal gebrand en zijn ze fairtrade, organic & UTZ gecertificeerd.

Aroma Club koffiebonen

La Marzocco Linea Classic feitjes die je moet weten

Handige feitjes voor La Marzocco Linea Classic van Aroma Club.

1Een speciaal koffie-icoon dat nooit uit de mode raakt, de Classic Line wordt beschouwd als het ideale werkpaard voor koffie met een hoog volume.
2Als een beproefde machine, presteert de Line betrouwbaar in perfect op locaties met een groot koffie volume. Daarmee is de machine ideaal voor uw nieuwe café, bar of restaurant. De Classic Line is zorgvuldig ontworpen om in elke omgeving te passen en is met zijn dubbele boiler, verzadigde groepen en PID-regelaar, een kunstwerk.
3Met de mechanische paddle kan de barista de koffie met lagedruk (leidingdruk) behandelen voordat de volledige 9 bar druk wordt uitgeoefend.
4PID-temperatuurregelaar: elektronische, algoritmische regeling van de espresso-zettemperatuur (+/- 0,5 ° C).

De La Marzocco Linea Classic is een waar kunstwerk welke over een lineair design beschikt en volledig is gemaakt van gepolijst, roestvrij staal. Deze koffiemachine kenmerkt zich door rechte lijnen en simpele charme welke kan worden opgemerkt in menig aantal horecazaken. De La Marzocco Linea Classic heeft volgens verschillende experts een structurele bijdrage geleverd aan de evolutie van de koffiemarkt. Dit betekent dat we de La Marzocco Linea met recht en rede kunnen bestempelen als een absolute klassieker die het ontdekken meer dan waard is. Dit bovendien niet alleen omwille van het design waarover ze beschikt, maar ook door de unieke kwaliteit die ze weet aan de dag te leggen.

Een kopje heerlijke espresso met de optimale temperatuur
Wanneer je er voor kiest om de La Marzocco Linea Classic te bestellen kan je rekenen op een professionele espressomachine welke is voorzien van een Dual Boiler Systeem. Het betreft hier een systeem die zorgt voor twee gescheiden boilers, één voor espresso en één voor stoom/theewater. Bovendien valt het bij het bekijken van de specificaties van deze La Marzocco Linea eveneens meteen op dat ze ook beschikt over zogenaamde ‘Saturated Groups’. Dat is een belangrijke meerwaarde omdat ze zorgt voor een ongekende stabiliteit op vlak van temperatuur. Er wordt op deze manier dan ook een directe verbinding gecreëerd tussen de boiler en de groep in kwestie. Dit gecombineerd met de elektrische controle van de espressowatertemperatuur tot op 0,2 graden nauwkeurig zorgt er voor dat je er altijd zeker van kan zijn dat je kopje espresso over de perfecte temperatuur zal beschikken.

Leverbaar in verschillende uitvoeringen
Je kan er voor kiezen om een La Marzocco Linea 2 groeps machine te bestellen, maar het is ook mogelijk om de voorkeur te geven aan een 3- of een 4 groeps uitvoering op 230/400V. Afhankelijk van de gekozen uitvoering zal je ook kunnen rekenen op een stoomboiler capaciteit die varieert van tussen de 7 liter (2 groeps) en 14,5 groeps (4 groeps). Geef je er eerder de voorkeur aan om een 3 groeps La Marzocco Linea Classic te kopen? In dat geval kan je rekenen op een stoomboiler capaciteit van 11 liter. Voor de koffiewater boiler geldt op haar beurt een capaciteit van respectievelijk 3,4 liter, 5 liter en 6,8 liter.

Beschikbare opties voor La Marzocco Linea Classic
Standaard beschik je met de La Marzocco Linea Classic reeds over één van de beste professionele espressomachines die er op de markt zijn terug te vinden. Dat neemt evenwel niet weg dat het mogelijk is om de standaard uitvoering verder uit te breiden met verschillende opties. Een belangrijk aspect waar elke koper van een (semi)professionele espressomachine speciale aandacht aan wil schenken is uiteraard het onderhoud dat moet worden uitgevoerd. Op dit vlak kan je er optioneel voor kiezen om over te gaan tot het aanschaffen van zogenaamde ‘Portaflon Portafilters’. Het betreft hier eenvoudig schoon te houden filterdragers die het onderhoud van de machine aanzienlijk weten te reduceren.

Verschillende opties die voor de La Marzocco Linea Classic op de markt zijn gebracht leggen de focus niet alleen op het onderhoudsvriendelijke aspect, maar kijken ook naar bijvoorbeeld het gebruiksgemak dat wordt aangeboden. Een klassiek voorbeeld hiervan zijn de zogenaamde ‘high legs’ waar een La Marzocco Linea mee kan worden uitgerust. Deze maken het eenvoudiger om onder de machine te komen. Met de Cronos Keypad beschik je bovendien over een toetsenbord met digitale shot timer welke perfect de doorlooptijd kan meten. Last but not least kan het voor take-away locaties de moeite waard zijn om te kiezen voor de zogenaamde ’tall-cup versie’. Het mag in ieder geval duidelijk zijn, de verschillende opties die op de markt zijn terug te vinden voor de La Marzocco Linea Classic zorgen er voor dat deze prachtige machine probleemloos al je vooropgestelde verwachtingen zal weten in te lossen.

De La Marzocco Linea 2 Groeps prijs
Ben je van plan om een La Marzocco Linea 2 groeps machine te kopen? In dat geval zal je ook even willen kijken in de richting van het kostenplaatje dat daarvoor in rekening wordt gebracht. De La Marzocco Linea 2 Groeps prijs kan op het eerste zicht vrij duur lijken, maar je krijgt er dan ook een (semi)professionele espressomachine van topkwaliteit voor in de plaats. Dit neemt uiteraard niet weg dat de La Marzocco Linea 2 groeps prijs niet voor iedereen zomaar direct betaalbaar is. Dat hoeft gelukkig geen enkel probleem te zijn. Je kan er namelijk ook voor kiezen om deze espressomachine te leasen. Het afsluiten van een leasingovereenkomst zorgt er voor dat de La Marzocco Linea 2 groeps prijs kan worden gespreid over een langere periode waardoor ze meteen ook voor jou financieel heel wat interessanter wordt!