Jura X10 (EA)

Ontvang binnen 2 uur een scherp geprijsde offerte op maat

Start Jura X10 (EA) foto Gallery

Meer foto's

Scherp geprijsde offerte ontvangen?

Vul het formulier in en ontvang de Jura X10 (EA) prijs.

Ontvang geheel vrijblijvend een offerte
 • Leaseprijs vanaf €43 per maand.
 • Aanschafprijs met korting op aanvraag.
 • Vaak demo modellen beschikbaar.
 • Proefplaatsing is mogelijk op aanvraag.

Onze Jura expert Janneke is te bereiken op onderstaand nummer.

Janneke Jura Expert Janneke Jura Expert

Belangrijke aspecten

 • Geschikt tot 30 gebruikers
 • Watertank van 5 liter
 • In lease beschikbaar vanaf €43 per maand
 • De perfecte volautomaat voor middelgrote kantoren of horeca

Koffievariaties

 • Espresso
 • Ristretto
 • Espresso macchiato
 • Koffie
 • Koffie verkeerd
 • Cappuccino
 • Café au Lait
 • Latte macchiato
 • Warme melk
 • Melkschuim
 • Heet water

Benieuwd naar de Jura X10 (EA)?
Kom langs in onze showroom.

Zij starten onder andere hun dag met Aroma Club koffie

Maak kennis met onze koffiebonen

Wij branden onze bonen volgens de slow-roast methode. Waarom wij dat doen? Om de smaken en aroma's van de koffiebonen optimaal te benutten. En dat proef je. Daarbij hechten wij grote waarde aan duurzaamheid. Niet voor niets worden al onze koffiebonen dan ook CO2 neutraal gebrand en zijn ze fairtrade, organic & UTZ gecertificeerd.

Aroma Club koffiebonen

Jura X10 (EA) feitjes die je moet weten

Handige feitjes voor Jura X10 (EA) van Aroma Club.

1De Jura X10 heeft een capaciteit van 80 koppen per dag. Ideaal voor kantoren tot 30 medewerkers.
2De machine beschikt over een super groot waterreservoir van 5 liter.
3Standaard bonenreservoir van 500 gram (optioneel te verruimen naar 1 KG).
4De cappuccino's en latte macchiato's die de X10 maakt zijn horeca-waardig te noemen!

Ben je op zoek naar een professionele volautomaat die uitblinkt in het bereiden van zowel warme als koude koffiespecialiteiten? Dan is de Jura X10 Dark Inox onmiskenbaar de ideale keuze! Met een repertoire van maar liefst 36 koffiespecialiteiten, waaronder negen unieke Cold Brew opties, levert deze machine een breed scala aan hoogwaardige dranken. Het volautomatische Cold Brew Extraction Proces is een kenmerkende innovatie, die elke koffiecreatie naar een hoger niveau tilt.

Met het Pulse Extraction Process (P.E.P.®) optimaliseert de X10 de extractietijd, vooral voor korte koffies zoals espresso en ristretto, en levert zo een intensere en vollere smaak. De X10 is niet alleen een toonbeeld van diversiteit in koffiebereidingen maar ook van gebruiksgemak dankzij de intuïtieve bediening met het kleurendisplay en fysieke knoppen.

Ontworpen voor drukke omgevingen zoals grote kantoren, zelfbedieningslocaties of horecagelegenheden, kan deze machine tot 80 bereidingen per dag aan. Of het nu gaat om een verfrissende Cold Brew of een klassieke cappuccino, de Jura X10 Dark Inox is de professionele keuze die belooft om elk kopje koffie om te toveren tot een buitengewone ervaring.

Jura X10 Dark Inox met Professional Aroma Grinder

De versheid van elk kopje koffie is essentieel, en de Jura X10 Dark Inox stelt niet teleur. Met de toepassing van de Professional Aroma Grinder (P.A.G.2+), staat deze machine garant voor de optimale extractie en intensiteit van elk kopje koffie. Deze geavanceerde molen vermindert het bonenresidu aanzienlijk en behoudt de delicate aroma’s, wat resulteert in een uitzonderlijke koffie-ervaring, elke keer weer.

Capaciteit voor 80 bereidingen per dag

Geschikt voor drukke omgevingen, de Jura X10 Dark Inox kan moeiteloos tot 80 kopjes per dag aan. Of het nu gaat om een enkelvoudige espresso of meerdere koffiecreaties tegelijk, deze machine is ontworpen om de efficiëntie en koffiekwaliteit in uw werkomgeving te verhogen. Dankzij de grote watertank van 5 liter en een ruime koffieresidubak, kan de machine langere tijd bedrijfsmatig worden ingezet zonder constant bijvullen of legen.

Een Premium Look

Net als zijn voorgangers, heeft de Jura X10 een premium uitstraling die in elke omgeving past. Met zijn elegante Dark Inox kleur en verfijnde ontwerp straalt de machine een exclusiviteit uit die zowel in professionele settings als in thuisgebruik niet misstaat. Gasten of klanten zullen ongetwijfeld onder de indruk zijn van zowel de esthetiek als de kwaliteit van de koffie die deze machine produceert.

Geïntegreerde Spoel- en Reinigingsprogramma’s

Door te kiezen voor de Jura X10 kies je voor een onderhoudsvriendelijke koffiemachine, dankzij de geïntegreerde spoel- en reinigingsprogramma’s. Net als de Jura X8 heeft ook de X10 een volautomatisch reinigingsprogramma voor het melksysteem, dat met slechts één druk op de knop kan worden geactiveerd. Het demonteren van de combi-uitloop is eenvoudig en draagt bij aan het onderhoudsgemak, waardoor de X10 Dark Inox terecht een gebruiksvriendelijke en onderhoudsarme volautomaat is.

Eenvoudige Bediening

De Jura X10 valt op door zijn gebruiksgemak, ondersteund door een 3.5″ kleurendisplay en diverse fysieke knoppen voor eenvoudige navigatie. De machine biedt gebruikers de mogelijkheid om moeiteloos te kiezen uit een breed scala aan koffie- en melkspecialiteiten, elk aanpasbaar aan persoonlijke voorkeur. Deze eigenschappen zorgen ervoor dat de X10 Dark Inox ideaal is voor zelfbedieningslocaties en biedt de mogelijkheid om uitgerust te worden met een betaalsysteem voor extra gemak.

Niet Alleen Koffie, Maar Ook Thee Zetten

De veelzijdigheid van de Jura X10 is opmerkelijk. Naast het bereiden van diverse koffiespecialiteiten, kan de machine ook perfect hete water voor thee leveren. Dankzij verschillende instelbare temperatuurniveaus voor heet water is de X10 ook een uitkomst voor theeliefhebbers. Hiermee wordt de X10 Dark Inox niet alleen een paradijs voor koffieliefhebbers, maar biedt het ook uitkomst voor een breder publiek, een toegevoegde waarde in elke professionele setting.

Mogelijke Uitbreidingen voor de Jura X10

De Jura X10 is een zeer complete volautomaat op zich, maar net als de Jura X8 biedt het ruimte voor diverse aanpassingen en toevoegingen. Beschikbare accessoires zoals de Cool Control voor verse melk, een vergroot bonenreservoir en verschillende sets voor melksystemen zijn allemaal ontworpen om de functionaliteit van de X10 uit te breiden. Voor locaties die zelfservice bevorderen, kan de X10 worden uitgerust met een betaalsysteem, waardoor het een nog meer autonome en gebruiksvriendelijke oplossing wordt voor drukbezochte omgevingen.

De Jura X10 Prijs

Bij het overwegen van de Jura X10 moet ook de prijs in ogenschouw worden genomen. Hoewel de investering in eerste instantie hoger kan zijn, rechtvaardigen de geavanceerde functies, de duurzaamheid en de premium uitstraling van de machine deze prijs. Voor bedrijven die de kosten willen spreiden, is leasing een optie, waardoor de Jura X10 een haalbare en aantrekkelijke keuze blijft voor elke onderneming die waarde hecht aan kwaliteit en betrouwbaarheid in hun koffievoorziening.