Jura WE8 Chroom (EA)

Ontvang binnen 2 uur een scherp geprijsde offerte op maat

Jura WE8 voorkant
Start Jura WE8 Chroom (EA) foto Gallery

Meer foto's

Scherp geprijsde offerte ontvangen?

Vul het formulier in en ontvang de Jura WE8 Chroom (EA) prijs.

Ontvang geheel vrijblijvend een offerte
 • Leaseprijs vanaf €23 per maand.
 • Aanschafprijs met korting op aanvraag.
 • Vaak demo modellen beschikbaar.
 • Proefplaatsing is mogelijk op aanvraag.

Onze Jura expert Janneke is te bereiken op onderstaand nummer.

Janneke Jura Expert Janneke Jura Expert

Belangrijke aspecten

 • Geschikt tot 15 gebruikers
 • Watertank van 3 liter
 • In lease beschikbaar vanaf €23 per maand
 • De perfecte volautomaat voor kleine kantoren of horeca

Koffievariaties

 • Espresso
 • Espresso macchiato
 • Koffie
 • Koffie verkeerd
 • Cappuccino
 • Café au Lait
 • Latte macchiato
 • Warme melk
 • Melkschuim
 • Heet water

Benieuwd naar de Jura WE8 Chroom (EA)?
Kom langs in onze showroom.

Zij starten onder andere hun dag met Aroma Club koffie

Maak kennis met onze koffiebonen

Wij branden onze bonen volgens de slow-roast methode. Waarom wij dat doen? Om de smaken en aroma's van de koffiebonen optimaal te benutten. En dat proef je. Daarbij hechten wij grote waarde aan duurzaamheid. Niet voor niets worden al onze koffiebonen dan ook CO2 neutraal gebrand en zijn ze fairtrade, organic & UTZ gecertificeerd.

Aroma Club koffiebonen

Jura WE8 Chroom (EA) feitjes die je moet weten

Handige feitjes voor Jura WE8 Chroom (EA) van Aroma Club.

1Opzoek naar melkproducten (cappuccino / latte macchiato) dan biedt de WE8 de perfecte oplossing.
2De Jura WE8 beschikt over een 3 liter watertank en is daarmee mobiel en flexibel inzetbaar.
3Is voorzien van een 500 gram bonenreservoir met aromadeksel voor behoud van versheid.
4Zet je meer dan 40 koppen per dag, kijk dan naar de Jura X8 (tot 80 koppen per dag).

Koffie zetten in amper 30 seconden

In een drukke werkomgeving kan elke seconde of iedere minuut het verschil maken. Het spreekt dan ook voor zich dat het belangrijk is dat je niet lang hoeft te wachten vooraleer het door jou gewenste kopje koffie is gerealiseerd. Dat hoeft ook niet! Door te kiezen voor deze Jura WE8 Professional zal je namelijk kunnen vaststellen dat jouw favoriete Jura koffie reeds kan worden gezet in amper 30 seconden tijd. Bovendien kan je ook nog eens een keuze maken uit zomaar even 12 verschillende koffiespecialiteiten. Het mag dan ook duidelijk zijn, wil je niet alleen kunnen rekenen op een kwalitatief uitstekende koffie, maar wil je deze ook nog eens graag zo snel mogelijk gerealiseerd zien? In dat geval zal deze Jura WE8 ongetwijfeld al je verwachtingen weten in te lossen!

Zeer eenvoudig te bedienen

Het is een vaak gehoord probleem dat professionele espressomachines wel eens vrij complex durven te zijn op vlak van bediening. Dat, dat niet noodzakelijkerwijs het geval dient te zijn bewijst deze Jura WE8 Professional. Of je er nu voor kiest om de Jura WE8 Dark Inox of de Jura WE8 Chroom uitvoering te kopen, in beide gevallen heb je de beschikking over een duidelijk TFT-scherm welke het mogelijk maakt om op efficiënte wijze alle vereiste handelingen uit te voeren. Wil je graag eenvoudig kunnen schakelen tussen de verschillende variaties die kunnen worden gerealiseerd met de Jura WE8? In dat geval kan dit TFT-scherm je daar absoluut bij helpen! Zo wordt het zetten van een heerlijk kopje koffie met behulp van deze fantastische koffiemachine zeer toegankelijk voor iedereen.

Uitgerust met vernieuwde Aroma G6 koffiemolen

De Jura WE8 prijs wordt meer dan gerechtvaardigd door de verschillende, uitstekende voorzieningen die aanwezig zijn bij deze professionele espressomachine. Kijk wat dit betreft ook zeker en vast eens in de richting van de vernieuwde Aroma G3 koffiemolen. Deze koffiemolen staat er om bekend amper 2,5 seconden tijd nodig te hebben om de koffiebonen te malen vooraleer de koffie kan worden gezet. Bovendien is het ook nog eens zo dat deze molen tot zomaar even 70 procent minder voorraad aan gemalen koffie creëert. Dit zorgt er voor dat elk kopje koffie welke wordt gezet zomaar even nog verser zal zijn dan je in eerste instantie reeds had verwacht. Het mag in ieder geval duidelijk zijn, de Jura WE8 is een fantastische, professionele espressomachine die zelf de hoogste eisen zonder moeite zal weten in te lossen.

Maak tot 2 kopjes tegelijkertijd

Ben jij niet de enige persoon die staat te wachten op een heerlijk kopje koffie? Dat is geen probleem! De Jura WE8 Professional heeft namelijk de mogelijkheid om tot twee kopjes tegelijkertijd te zetten. Bovendien hoeft dit absoluut niet dezelfde koffie te zijn. Wil jij bijvoorbeeld graag een cappuccino en wil de andere persoon aan de automaat liever een macchiato? In dat geval kan deze Jura WE8 beide koffiesoorten in één keer voor jullie realiseren. Hierdoor hoeft niemand nog te wachten op zijn of haar favoriete kopje koffie!

Bijzonder onderhoudsvriendelijk

Een zeer belangrijk aandachtspunt bij het aanschaffen van een professionele espressomachine zoals de Jura WE8 Dark Inox of de Jura WE8 Chroom heeft betrekking tot het onderhoudsvriendelijke aspect waarover ze beschikt. Bij menig aantal koffiemachines die er op de markt zijn terug te vinden blijkt het onderhoud alles behalve voor de hand liggend te zijn. Het kan gelukkig ook anders. Deze Jura WE8 blinkt dan ook deels uit omwille van haar onderhoudsvriendelijke eigenschappen. In de praktijk betekent dit onder meer dat het mogelijk is om de melkschuimer gewoon in de vaatwas te stoppen. Eén enkele keer de vaatwas laten draaien is dan ook reeds voldoende om de vereiste reiniging van jouw professionele espressomachine tot een goed einde te brengen. Eenvoudiger kan eigenlijk niet!