Niet zeker welke WMF machine voor jou geschikt is?

Ontdek onze WMF koffiemachines

Binnen 60 seconden vind je de geschikte koffiemachine
Janneke WMF Expert Janneke WMF Expert

WMF koffiemachine kopen of leasen tegen aantrekkelijke tarieven?

Ben je opzoek naar een WMF koffiemachine? Wij helpen je graag verder bij het seleteren van de juiste machine die past bij jouw dagelijkse behoefte. Wij geloven dat koffie maatwerk is. Nadat je een offerte hebt aangevraagd helpen wij bij het uitzoeken van het perfecte model.

Wij delen onze ervaring en deskundigheid graag om tot een perfect advies en koffieresultaat te komen.

Benieuwd naar de WMF?
Kom langs in onze showroom.

Zij starten onder andere hun dag met Aroma Club koffie

Official dealer van WMF.

Aroma Club is officieel dealer van WMF. Dit houdt in dat je bij ons deskunding advies op maat krijgt van een WMF expert. Wij zijn er voor al je vragen.

Ben je opzoek naar een WMF koffiemachine? Wij helpen je graag verder bij het seleteren van de juiste machine die past bij jouw dagelijkse behoefte. Wij geloven dat koffie maatwerk is. Nadat je een offerte hebt aangevraagd helpen wij bij het uitzoeken van het perfecte model.

Direct in gesprek?
Bel Janneke de WMF Expert.

Janneke WMF Expert Janneke WMF Expert

WMF feitjes die je moet weten

Handige feitjes voor WMF van Aroma Club.

1WMF heeft een productassortiment dat perfect aansluit op de koffiebehoefte van kantoren en horeca.
2Met de Dynamic Milk functie van WMF kun je heerlijke (horeca-waardige) melkschuim maken, waar je zelfs de dikheid en structuur volledig kunt afstellen.
3De WMF koffiemachines worden doorgaans geïnstalleerd i.c.m. handige WMF accessories zoals een koppenwarmer of melkkoeler.
4De koffiemachines worden in de fabriek in Duitsland gefabriceerd.

WMF koffiemachine introductie
Inmiddels meer dan 150 jaar geleden verscheen de eerste WMF koffiemachine op de markt. Het was vanaf de start een zeer degelijk product die haar tijd ver vooruit was. Enig minpunt was misschien de vrij stevige kostprijs waarmee ze werd geïntroduceerd. Dit zorgde er voor dat de WMF koffiemachine in eerste instantie uitsluitend was voorbehouden voor een selecte groep ondernemingen. Vandaag de dag is het assortiment heel wat diverser waardoor de WMF koffiemachines ook op financieel vlak een behoorlijk stuk toegankelijker zijn geworden. Je ziet ze dan ook steeds vaker opduiken in niet alleen grote kantoorgebouwen, maar ook in bijvoorbeeld de wat kleinere horeca aangelegenheden. Eén ding staat in ieder geval vast, de WMF koffiemachines hebben door de jaren heen reeds het hart van heel wat koffieliefhebbers weten te veroveren. Ben jij de volgende?

Een WMF koffiezetapparaat, gegarandeerd topkwaliteit
WMF heeft zich in tegenstelling tot enkele andere vergelijkbare merken van koffiemachines vanaf het begin gefocust op de professionele markt. De eerste WMF pistonmachine die op de markt verscheen wist de concurrentie dan ook ver achter zich te laten. De goede start en de deskundigheid van het ontwikkelingsteam achter het merk WMF heeft er voor gezorgd dat er door de jaren heen een zeer divers assortiment is ontstaan boordevol met echte specialiteitenmachines. Het betreft hier niet alleen de WMF Espresso, maar ook de WMF 1100S welke eigenlijk wordt bestempeld als het paradepaardje van het merk WMF. Eén ding staat in ieder geval vast, een WMF koffiezetapparaat kopen zorgt er voor dat je altijd kan rekenen op een uitstekende oplossing voor elke zakelijke en professionele omgeving.

De bijzondere kwaliteit waar een WMF koffiezetapparaat over beschikt is onder meer af te leiden uit het materiaal waar de machine uit is vervaardigd. Er wordt door WMF bijvoorbeeld in de praktijk doorgaans voor gekozen om voor de zijwanden gebruik te maken van roestvrijstaal. Dit zorgt er voor dat je bij het aankopen van een WMF koffiezetapparaat altijd bent verzekerd van een lange levensduur. Daarnaast is WMF een merk welke innovaties snel oppikt en toepast op haar koffiezetapparaten waardoor je ook op dit vlak niet snel met een achterstand zal worden geconfronteerd. In ieder geval, wil je graag investeren in een tijdloze en bovendien bijzonder kwalitatieve koffiemachine? In dat geval is kiezen voor een WMF koffiezetapparaat altijd een bijzonder goed idee!

WMF koffie, heerlijk smaakvol en op maat van jouw wensen
De WMF koffie welke wordt gezet door middel van één van de verschillende WMF koffiezetapparaten kan altijd perfect worden aangepast aan jouw persoonlijke voorkeur. Dit wordt onder meer mogelijk gemaakt door het feit dat je niet alleen een keuze kan maken uit diverse, standaard recepten, daarnaast is het eveneens mogelijk om je kopje koffie verder aan te passen aan je eigen smaak. De hoeveelheid melk, maar ook de sterkte van de koffie zijn bijvoorbeeld twee elementen die je bij verschillende WMF koffiezetapparaten perfect kan afstemmen geheel op maat van de door jou vooropgestelde wensen. Op deze manier is elk kopje WMF koffie telkens weer een feest.

Hoe smaakvol en perfect de WMF koffie ook mag zijn, het spreekt voor zich dat lang niet iedereen een even fervente koffiedrinker is. Dat hoeft ook helemaal niet! Indien je er voor kiest om een WMF volautomaat aan te kopen is het bijvoorbeeld vaak ook mogelijk om bijvoorbeeld een lekker kopje thee te maken of wat te denken van een smaakvolle chocolademelk met veel (echte) melk? Ook mensen die hun WMF koffie graag zo nu en dan willen afwisselen met een ander drankje doen er dus goed aan om te investeren in één van de verschillende koffiemachines die door WMF inmiddels op de markt zijn gebracht.

Wanneer je op het punt staat om een volautomatisch koffiezetapparaat aan te kopen zal je bij een aantal verschillende aspecten stil willen blijven staan. Niet alleen is het bijvoorbeeld vaak van belang dat de machine over een compacte vormgeving beschikt, wat bovendien ook te denken van de kwaliteit waarover ze beschikt? Het laatste dat je wil wanneer je een professionele koffiemachine aankoopt is dat je binnen de kortste keren terug moet investeren. Wanneer je een kijkje neemt in het aanbod van WMF Nederland hoef je daar alvast niet voor te vrezen. Alle verschillende toestellen van dit merk staan er namelijk om bekend op zeer kwalitatieve wijze te zijn afgewerkt waardoor een lange levensduur kan worden gegarandeerd.

Eveneens een bijzonder aspect welke is verbonden aan de verschillende koffiezetapparaten die door WMF Nederland op de markt zijn gebracht is terug te vinden in het feit dat ze veelal geen doorgedreven onderhoud nodig hebben. Dat is een belangrijk kenmerk, want heel wat andere merken gaan op dit vlak hopeloos in de fout. Het schoonmaken van een professionele koffiemachine kan een behoorlijk karwei zijn waar bovendien heel veel mensen helemaal geen tijd voor beschikbaar hebben. De veelgeprezen plug & clean methode die beschikbaar is bij het merendeel van de koffiezetapparaten van WMF Nederland zorgen er voor dat het toestel op efficiënte wijze wordt gereinigd zonder dat je daar ook maar enig omkijken naar hebt.

De koffiemachines die door WMF Nederland zijn gelanceerd blinken niet alleen uit op vlak van kwaliteit en omwille van hun onderhoudsvriendelijke eigenschappen, wat bovendien ook te denken van de gebruiksvriendelijkheid? Zelfs de meest geavanceerde koffiemachines van WMF Nederland zijn nog steeds bijzonder gebruiksvriendelijk en daardoor probleemloos door iedereen te bedienen. Uiteraard wordt dit mede gerealiseerd door de heldere display die tot wel 7- of 10-inch groot kan zijn. Alle keuzemogelijkheden zijn met één simpele druk op de knop te selecteren waardoor in een handomdraai jouw favoriete kopje koffie kan worden gezet. Klinkt dit voor jou ook als muziek in de oren? Dan is er voor kiezen om één van de koffiemachines van WMF Nederland aan te kopen altijd een interessante keuze!

De WMF koffiemachine prijzen, toegankelijker dan je verwacht
Op het ogenblik dat je de WMF koffiemachine prijzen gaat bekijken dien je er rekening mee te houden dat het hierbij gaat om machines die deel uitmaken van het hogere segment. Dit mag dan wel betekenen dat de gemiddelde WMF koffiemachine prijzen net wat hoger liggen in vergelijking met andere modellen die er op de markt zijn terug te vinden, je krijgt er ook heel wat moois voor in de plaats. In ieder geval zorgt het gebruik van de meest kwalitatieve materialen er steeds voor dat je bij het aankopen van één van de WMF koffiemachines altijd bent verzekerd van een uitmuntende prijs-kwaliteitverhouding. Dit zorgt er voor dat een optimale levensduur kan worden gegarandeerd waardoor je niet snel terug zal moeten investeren in een nieuw exemplaar. Op termijn ben je met de wat hogere WMF koffiemachine prijzen dan ook eigenlijk doorgaans altijd voordeliger uit.

Zijn de WMF koffiemachine prijzen voor jou toch net wat te duur? In dat geval hebben we goed nieuws voor jou. Het is namelijk zo dat je de WMF koffiemachine prijzen niet verplicht in één keer dient te betalen. Je kan er namelijk ook voor kiezen om deze machines te gaan leasen. Het leasen van één van de verschillende WMF koffiemachines zorgt er niet alleen voor dat je in geen tijd kan rekenen op de meest overheerlijke kopjes koffie, daarnaast kan je investering perfect worden gespreid over een langere periode. Dit zorgt er voor dat helemaal niets je nog hoeft tegen te houden om voor jouw bedrijf of horeca aangelegenheid te investeren in één van de verschillende, kwalitatieve WMF koffiezetapparaten die op de markt zijn terug te vinden!

Waarom een koffiemachine van WMF kopen?
Een koffiemachine van WMF kopen zorgt er voor dat je als professionele gebruiker steeds kan rekenen op enkele zeer innovatieve functies. Het is onder meer zo dat het merk WMF er voor heeft gekozen om haar nieuwste WMF koffiemachine uit te rusten met een speciale app. De verbindingsmogelijkheden waar met name de WMF 1100S over beschikt zorgen er voor dat je altijd en overal de status van het toestel kan monitoren door gebruik te maken van je tablet of smartphone. Daarnaast beschikt WMF voor haar koffiemachines over verschillende patenten waaronder de gepatenteerde SteamJet. Deze zorgt er voor dat elk kopje koffie dat wordt gemaakt met een WMF koffiemachine over de perfecte temperatuur beschikt en dat in slechts enkele seconden tijd. Zelfs de meest veeleisende gebruiker kan op deze manier steeds rekenen op een perfect kopje koffie.

De innovatieve technologie waar een WMF koffiemachine of een WMF pistonmachine gebruik van maakt zorgt er voor dat er net iets dieper in de buidel voor moet worden getast in vergelijking met bepaalde alternatieven op de markt. Het hoge prijssegment hoeft echter absoluut geen reden te zijn om een koffiemachine van WMF kopen uit te stellen, in tegendeel. Wanneer er slechts een iets beperkter budget voor handen is, is een koffiemachine WMF leasen uiteraard ook nog steeds een optie. Het leasen van één van de professionele toestellen uit het assortiment van WMF zorgt er niet alleen voor dat je altijd kan genieten van een heerlijk smaakvol kopje koffie in je professionele omgeving, daarnaast wordt het kostenplaatje ook nog eens over een langere periode gespreid. Zo sla je twee vliegen in één klap!