Jura X6 Dark Inox (EA)

Ontvang binnen 2 uur een scherp geprijsde offerte op maat

Jura X6 voorkant
Start Jura X6 Dark Inox (EA) foto Gallery

Meer foto's

Scherp geprijsde offerte ontvangen?

Vul het formulier in en ontvang de Jura X6 Dark Inox (EA) prijs.

Ontvang geheel vrijblijvend een offerte
 • Leaseprijs vanaf €29 per maand.
 • Aanschafprijs met korting op aanvraag.
 • Vaak demo modellen beschikbaar.
 • Proefplaatsing is mogelijk op aanvraag.

Onze Jura expert Janneke is te bereiken op onderstaand nummer.

Janneke Jura Expert Janneke Jura Expert

Belangrijke aspecten

 • Geschikt tot 30 gebruikers
 • Watertank van 5 liter
 • In lease beschikbaar vanaf €29 per maand
 • De perfecte volautomaat voor middelgrote kantoren of horeca

Koffievariaties

 • Espresso
 • Koffie
 • Heet water

Benieuwd naar de Jura X6 Dark Inox (EA)?
Kom langs in onze showroom.

Zij starten onder andere hun dag met Aroma Club koffie

Maak kennis met onze koffiebonen

Wij branden onze bonen volgens de slow-roast methode. Waarom wij dat doen? Om de smaken en aroma's van de koffiebonen optimaal te benutten. En dat proef je. Daarbij hechten wij grote waarde aan duurzaamheid. Niet voor niets worden al onze koffiebonen dan ook CO2 neutraal gebrand en zijn ze fairtrade, organic & UTZ gecertificeerd.

Aroma Club koffiebonen

Jura X6 Dark Inox (EA) feitjes die je moet weten

Handige feitjes voor Jura X6 Dark Inox (EA) van Aroma Club.

1De Jura X6 heeft een capaciteit van 80 koppen per dag. Ideaal voor kantoren tot 25 medewerkers.
2De machine beschikt over een super groot waterreservoir van 5 liter.
3Standaard bonenreservoir van 500 gram (optioneel te verruimen naar 1 KG).
4Zeer gemakkelijk in onderhoud, aangezien geen melkproducten kunnen worden gezet.

Op het ogenblik dat je er voor kiest om een professionele Jura machine te kopen zal je altijd meteen een aantal vaststellingen kunnen doen. In eerste instantie is het bijvoorbeeld zo dat deze apparaten ten allen tijde over een premium look beschikken. Dat is bij deze Jura X6 dan ook niet anders. Deze uitstekende koffiemachine is verkrijgbaar als Jura X6 Dark Inox uitvoering waardoor ze absoluut gezien mag worden. Geef ze dus gerust een prominente plaats in jouw (kantoor)gebouw en laat op deze manier je medewerkers en gasten verleiden tot het zetten van een heerlijk kopje verse koffie. Eén ding staat in ieder geval vast, eenmaal je hebt geproefd van de unieke kwaliteit die deze Jura X6 koffiemachine weet te realiseren wil je meer dan waarschijnlijk nooit nog iets anders!

Zwarte koffie en thee zetten

De Jura X6 Professional is een uitstekende koffiemachine wanneer er bij jou op kantoor voornamelijk zwarte koffiespecialiteiten gemaakt dienen te worden. Dat is echter niet alles. Het spreekt namelijk voor zich dat lang niet iedereen een even grote liefhebber is van koffie. Dat hoeft ook niet. Indien je er voor kiest om deze Jura X6 koffiemachine te kopen krijg je namelijk ook meteen de beschikking over twee verschillende temperatuurniveaus voor het zetten van thee. Dit maakt meteen duidelijk waarom deze Jura X6 Professional in steeds meer bedrijfsomgevingen is terug te vinden. Efficiëntie, diversiteit en stijl zijn duidelijk drie belangrijke kernwoorden die door deze fantastische koffiemachine worden uitgedragen.

Automatische detectie van filterpatroon

Dat gebruiksgemak bij de Jura X6 absolute prioriteit heeft gekregen van Jura mag inmiddels wel duidelijk zijn. Er is echter nog meer. Eén van de belangrijkste en bekendste struikelblokken die mensen ervaren op het ogenblik dat ze gebruik gaan maken van een professionele koffiemachine heeft namelijk betrekking tot het onderhoud dat er aan uitgevoerd dient te worden. Ook hier werd bij deze Jura X6 speciale aandacht aan besteed. Het is dan ook zo dat dit systeem over een CLARIS-filterpatroon beschikt welke de reiniging voor diens rekening neemt. Dit betekent dat je dit niet langer handmatig dient in te stellen waardoor het onderhoud heel wat soepeler en efficiënter kan verlopen. Dit alles wordt geregeld door het aanwezige ‘Intelligent Water System’, alweer een innovatieve feature van Jura!

Duidelijk bedieningsconcept

Wanneer je het design van de Jura X6 Dark Inox gaat aanschouwen zijn er meteen een aantal zaken die direct in het oog zullen springen. Eén van deze zaken is uiteraard de handige TFT-display welke aan de voorzijde van de machine is terug te vinden. De aanwezigheid van een dergelijke, overzichtelijke display zorgt er voor dat elke gebruiker van deze Jura X6 perfect de mogelijkheid heeft om diens gewenste, perfecte kopje koffie te zetten. Ook wanneer er gasten over de vloer komen zullen zij door het eenvoudige bedieningsconcept dus geen enkele moeite ondervinden om hun favoriete koffie of thee te zetten.

Afsluitmechanisme voor water- en bonenreservoir

Zowel het water- als het bonenreservoir waar deze Jura X6 mee is uitgerust beschikken over een afsluitmechanisme. Deze heeft als belangrijkste functie om er voor te zorgen dat de inhoud van de reservoirs niet kan worden blootgesteld aan externe invloeden. Bovendien zal je bij het aanschouwen van de Jura X6 Dark Inox ook nog eens kunnen vaststellen dat zowel de restwaterbak als de koffieresidubak beiden beschikken over een ergonomisch doordachte vorm. Dit maakt het onder meer mogelijk om ze met één hand te verwijderen. Ook het snel schoonmaken van deze reservoirs wordt op deze manier uiteraard kinderspel.

Puls-Extractie-Proces

Misschien wel één van de belangrijkste en meest in het oog springende eigenschappen van deze Jura X6 volautomaat is terug te vinden in de aanwezigheid van het ‘Puls-Extractie-Proces’. Deze wordt in de praktijk ook vaak ‘P.E.P.’ genoemd. Dit proces is er voor verantwoordelijk dat de extractietijd tijdens het koffiezetten kan worden geoptimaliseerd. In het bijzonder wanneer je er voor kiest om een espresso of een ristretto te maken zal dit een belangrijke bijdrage leveren voor wat het verkrijgen van een nog vollere en nog rijkere smaak betreft. Hierdoor wordt de unieke kwaliteit van een echte pistonmachine pas echt geëvenaard.

Jura X6 Professional met Aroma G3 koffiemolen

De nieuwste toestellen van Jura, waaronder dus ook deze X6 zijn steevast uitgerust met de zogenaamde ‘Aroma G3 koffiemolen’. De integratie van deze koffiemolen brengt enkele zeer interessante voordelen met zich mee. In eerste instantie is het bijvoorbeeld zo dat ze er om bekend staat er amper 2,5 seconden over te doen om de bonen te malen vooraleer de koffie wordt gezet. Een tweede voordeel is terug te vinden in het feit dat deze koffiemolen in de praktijk tot wel 70 procent minder voorraad creëert op vlak van gemalen koffie. Het resultaat hiervan is uiteraard steeds dat je koffie zomaar even nog verser zal maken. Ben jij dus met andere woorden een fervente koffiedrinker die zeer hoge eisen stelt aan diens kopje? Dan zal je alleen maar kunnen vaststellen dat deze Jura X6 al jouw verwachtingen weet in te lossen.

De Jura X6 maakt 2 kopjes tegelijkertijd

Lange wachtrijen aan de koffiemachine tijdens de pauze zijn erg vervelend. Deze behoren nu echter definitief tot het verleden! Deze Jura X6 maakt het namelijk mogelijk om tegelijkertijd niet één, maar wel twee verschillende kopjes koffie te zetten. Bovendien is het ook nog eens zo dat deze machine over een aanzienlijke watertank beschikt van 5 liter. Tel daar ook nog eens bij op dat de residubak een capaciteit heeft van 40 kopjes en het mag duidelijk zijn dat je best een behoorlijke poos verder kan. Je zou er bovendien zelfs ook voor kunnen kiezen om deze Jura X6 aan te sluiten op het waternetwerk. Efficiënter kan haast niet!

Automatische detectie van filterpatroon

Dat gebruiksgemak bij de Jura X6 absolute prioriteit heeft gekregen van Jura mag inmiddels wel duidelijk zijn. Er is echter nog meer. Eén van de belangrijkste en bekendste struikelblokken die mensen ervaren op het ogenblik dat ze gebruik gaan maken van een professionele koffiemachine heeft namelijk betrekking tot het onderhoud dat er aan uitgevoerd dient te worden. Ook hier werd bij deze Jura X6 speciale aandacht aan besteed. Het is dan ook zo dat dit systeem over een CLARIS-filterpatroon beschikt welke de reiniging voor diens rekening neemt. Dit betekent dat je dit niet langer handmatig dient in te stellen waardoor het onderhoud heel wat soepeler en efficiënter kan verlopen. Dit alles wordt geregeld door het aanwezige ‘Intelligent Water System’, alweer een innovatieve feature van Jura!

De Jura X6 prijs

De vele fantastische eigenschappen waar deze Jura X6 over beschikt zorgen er voor dat steeds meer mensen en ondernemingen in de richting van deze machine kijken voor wat het zetten van een heerlijk kopje koffie betreft. Dat is natuurlijk volledig te begrijpen, maar je moet wel nog rekening houden met de iets hogere Jura X6 prijs die je hiervoor dient te betalen. Het spreekt voor zich dat lang niet elk bedrijf deze aankoop zomaar in één keer zal kunnen of willen doen, maar dat hoeft ook niet. Het is namelijk perfect mogelijk om de Jura X6 prijs te spreiden over een langere periode door te kiezen voor een leasing oplossing. Op deze manier kan je alsnog genieten van alle uitstekende voordelen die de Jura X6 Professional te bieden heeft, maar dan wel zonder dat je daarvoor in één keer een groot bedrag moet betalen. Wil jij ook graag de Jura X6 prijs spreiden over een langere periode? Aarzel dan niet langer en kies er vandaag nog voor om deze fantastische volautomaat te leasen!