La Marzocco GS3

Ontvang binnen 2 uur een scherp geprijsde offerte op maat

La Marzocco GS3 voorkant
Start La Marzocco GS3 foto Gallery

Meer foto's

Scherp geprijsde offerte ontvangen?

Vul het formulier in en ontvang de La Marzocco GS3 prijs.

Ontvang geheel vrijblijvend een offerte
 • Leaseprijs vanaf €70 per maand.
 • Aanschafprijs met korting op aanvraag.
 • Vaak demo modellen beschikbaar.
 • Proefplaatsing is mogelijk op aanvraag.

Onze La Marzocco expert Janneke is te bereiken op onderstaand nummer.

Janneke La Marzocco Expert Janneke La Marzocco Expert

Belangrijke aspecten

 • Verkrijgbaar in een 1-groeps variant
 • Watertank of vast water
 • In lease beschikbaar vanaf €104 per maand
 • Verkrijgbaar in Auto Volumetric (AV) en Mechanic Paddle (MP) variant

Koffievariaties

 • Espresso
 • Espresso macchiato
 • Koffie
 • Koffie verkeerd
 • Cappuccino
 • Café au Lait
 • Latte macchiato
 • Warme melk
 • Melkschuim
 • Heet water

Benieuwd naar de La Marzocco GS3?
Kom langs in onze showroom.

Zij starten onder andere hun dag met Aroma Club koffie

Maak kennis met onze koffiebonen

Wij branden onze bonen volgens de slow-roast methode. Waarom wij dat doen? Om de smaken en aroma's van de koffiebonen optimaal te benutten. En dat proef je. Daarbij hechten wij grote waarde aan duurzaamheid. Niet voor niets worden al onze koffiebonen dan ook CO2 neutraal gebrand en zijn ze fairtrade, organic & UTZ gecertificeerd.

Aroma Club koffiebonen

La Marzocco GS3 feitjes die je moet weten

Handige feitjes voor La Marzocco GS3 van Aroma Club.

1"GS" staat voor zijn gruppo saturo (verzadigde zetgroep). GS3 is ideaal voor diegenen die opzoek zijn naar een ultieme kop koffie - in kleine restaurants, boetiekhotels of thuis in de keuken. Een must voor de perfectionist en espresso-liefhebber.
2GS3 is uitgerust met het thermische stabiliteitssysteem dat wordt gebruikt in de La Marzocco Strada, waaronder een voorverwarmingssysteem, een digitale PID-controller, verzadigde groepen, een systeem met twee boilers en een digitaal display.
3De nieuwe conische mechanische paddle (beschikbaar op de MP-versie) is geïnspireerd op de originele mechanische groep die wordt gebruikt op de La Marzocco GS - de eerste espressomachine met twee ketels met verzadigde groepen (1970).
4Dit conische 'valve' systeem zorgt voor de pre-infusie regeling van de waterstroom en druk via een inwendige opening, voordat de volledige druk wordt uitgeoefend. De nieuwe conische peddel stuurt de pre-infusie terwijl de volumetrische pomp op volle druk werkt. Dit dynamische systeem stelt de barista in staat om channeling te verminderen voor een meer gebalanceerde extractie.

De La Marzocco GS3 werd ontworpen door het populaire en bekende merk La Marzocco voor lichte commerciële toepassingen. Het kan hierbij niet alleen gaan om restaurants, maar ook om bijvoorbeeld kantoren. Ben je op zoek naar de ultieme koffiemachine voor thuis? Zelfs dan is deze krachtpatser van La Marzocco natuurlijk het overwegen meer dan waard. Alle functies en prestaties waar dit merk om bekend staat zijn vervat in één relatief compacte koffiemachine. Ben jij ook op zoek naar een (semi)professionele koffiemachine welke niet alleen garant staat voor een uitmuntende kwaliteit, maar ook voor een sublieme gebruiksvriendelijkheid? Dan is deze La Marzocco GS3 het overwegen meer dan waard.

De geschiedenis van de La Marzocco GS3
La Marzocco koos er voor om de eerste espressomachine binnen haar GS-serie op de markt te lanceren in het jaar 1970. Deze lancering werd in het bijzonder gekenmerkt door het feit dat er voor het eerst in de geschiedenis gebruik werd gemaakt van de inmiddels gerenommeerde dual boiler techniek. Dit bleek een aanzienlijke stap voorwaarts te zijn op vlak van temperatuurstabiliteit ten opzichte van de heat exchanger machines. De La Marzocco GS3 zou er uiteindelijk voor zorgen dat La Marzocco haar naam als high-end machinebouwer voor eens en altijd had gemaakt. Tegenwoordig behoren de La Marzocco GS3 AV en La Marzocco GS3 MP machines tot de beste koffiemachines die er op de markt zijn terug te vinden.

Dual Boiler Systeem & Saturated Groups
Er voor kiezen om over te gaan tot aankoop van de La Marzocco GS3 betekent dat je kan rekenen op de aanwezigheid van het bekende Dual Boiler Systeem van La Marzocco. Dit systeem staat garant voor twee individuele boilers voor espresso en stoom/theewater. De Saturated Groups van deze machine realiseren een ongekende temperatuurstabiliteit waardoor een directe connectie tussen de boiler en de groep kan worden gerealiseerd. Het voorverwarmingssysteem zorgt er voor dat het koffiewater kan worden voorverwarmd met als gevolg dat er een extreem hoge temperatuurstabiliteit kan worden gerealiseerd.

Gebruiksvriendelijke interface
Het is bij het kopen van een (semi)professionele espressomachine altijd even uitkijken naar de gebruiksvriendelijkheid van de machine in kwestie. Wat dat betreft kan je bij deze La Marzocco GS3 rekenen op een uiterst gebruiksvriendelijke interface welke onder meer een programmeerbare dosering voor temperatuur, shot, pre-infusie en doorlooptijd mogelijk maakt. Daarnaast is er sprake van een ingebouwde timer met weekklok waardoor een automatische in- en uitschakeling kan worden gerealiseerd. Dit alles zorgt er voor dat je met de La Marzocco GS3 AV of La Marzocco GS3 MP kiest voor een bijzonder gebruiksvriendelijke koffiemachine welke haar gelijke op de markt niet kent.

La Marzocco GS3 kopen?
Alle verschillende functionaliteiten waar de La Marzocco GS3 over beschikt zorgen er voor dat dit een bijzonder interessante espressomachine is welke in menig aantal horecazaken uitstekend tot haar recht zou komen. Er dient echter bij aankoop ook rekening te worden gehouden met de La Marzocco GS3 prijs die moet worden betaald. Deze professionele espressomachine bevindt zich in het hogere prijssegment wat uiteraard wordt gerechtvaardigd door de sublieme kwaliteit en duurzaamheid. Is de La Marzocco GS3 prijs voor jou toch een brug te ver? In dat geval is het altijd mogelijk om het toestel te leasen. Het afsluiten van een leasingovereenkomst maakt het mogelijk om meteen de beschikking te krijgen over de koffiemachine terwijl je het aankoopbedrag kan spreiden over verschillende maanden. Zo sla je twee vliegen in één klap!

Hot Water Economizer
In eerste instantie wordt er met behulp van de aanwezige Hot Water Economizer natuurlijk voor gezorgd dat de meest veeleisende koffiedrinkers op hun wenken worden bediend. Dat neemt echter niet weg dat deze machine eveneens is uitgerust met een ‘Hot Water Economizer’. Deze zorgt er voor dat er prima tapwater kan worden gerealiseerd waarmee het maken van een lekker kopje thee kinderspel wordt. Op deze manier is het met behulp van de La Marzocco GS3 dus niet alleen mogelijk om tegemoet te komen aan de wensen van de koffieliefhebbers, maar ook aan deze van zij die de voorkeur geven aan een lekker kopje thee.

P.I.D.-systeem maakt nauwkeurige temperatuurregeling mogelijk
Net zoals de andere koffiemachines van La Marzocco zijn ook de La Marzocco GS3 AV en La Marzocco GS3 MP uitgerust met het zogenaamde P.I.D.-systeem. Dit systeem zorgt er voor dat de temperatuur bijzonder nauwkeurig (tot op maar liefst 0,5 graden) kan worden ingesteld. Hierdoor komt het perfecte kopje espresso of koffie wel erg dichtbij!