Niet zeker welke Jura machine voor jou geschikt is?

Ontdek onze Jura koffiemachines

Binnen 60 seconden vind je de geschikte koffiemachine
Janneke Jura Expert Janneke Jura Expert

Jura koffiemachine kopen of leasen tegen aantrekkelijke tarieven?

Ben je opzoek naar een Jura koffiemachine? Wij helpen je graag verder bij het seleteren van de juiste machine die past bij jouw dagelijkse behoefte. Wij geloven dat koffie maatwerk is. Nadat je een offerte hebt aangevraagd helpen wij bij het uitzoeken van het perfecte model.

Wij delen onze ervaring en deskundigheid graag om tot een perfect advies en koffieresultaat te komen.

Benieuwd naar de Jura?
Kom langs in onze showroom.

Zij starten onder andere hun dag met Aroma Club koffie

Official dealer van Jura.

Aroma Club is officieel dealer van Jura. Dit houdt in dat je bij ons deskunding advies op maat krijgt van een Jura expert. Wij zijn er voor al je vragen.

Ben je opzoek naar een Jura koffiemachine? Wij helpen je graag verder bij het seleteren van de juiste machine die past bij jouw dagelijkse behoefte. Wij geloven dat koffie maatwerk is. Nadat je een offerte hebt aangevraagd helpen wij bij het uitzoeken van het perfecte model.

Direct in gesprek?
Bel Janneke de Jura Expert.

Janneke Jura Expert Janneke Jura Expert

Jura feitjes die je moet weten

Handige feitjes voor Jura van Aroma Club.

1Jura heeft een productassortiment dat perfect aansluit op de koffiebehoefte van kantoren en horeca.
2De modellen zijn onder te verdelen in 3 verschillende productlijnen: Jura WE-lijn, Jura Professional en Jura Giga.
3De Jura koffiemachines worden doorgaans geïnstalleerd i.c.m. handige Jura accessories zoals een koppenwarmer of melkkoeler.
4De koffiemachines worden in de fabriek in Zwitserland gefabriceerd.

Waarom een Jura koffiemachine kopen?
De naam ‘Jura’ zal bij alle veeleisende koffiedrinkers ongetwijfeld een belletje doen rinkelen. De ruime geschiedenis waar dit merk over beschikt heeft er dan ook voor gezorgd dat er een zeer divers en bovendien bevredigend aanbod is ontstaan voor iedereen die geniet van een lekker kopje koffie. Een Jura koffiemachine kopen doe je in de praktijk in ieder geval niet alleen maar omdat ze er goed uitziet, daarnaast kan je ook altijd rekenen op een fantastisch eindresultaat. De kwaliteit die in elk kopje koffie kan worden verwerkt is dan ook subliem te noemen. Vrees je dat een Jura koffiemachine kopen meteen ook moet betekenen dat je te maken krijgt met een vrij complex systeem? Absoluut niet!

Een Jura koffiemachine kopen betekent bijvoorbeeld dat je de beschikking krijgt over de zogenaamde ‘One-Touch-functie’. Deze functie zorgt er voor dat één enkele druk op de knop kan volstaan om verschillende trendspecialiteiten tevoorschijn te toveren. Het kan hierbij niet alleen gaan om een latte macchiato, maar ook om bijvoorbeeld een flat white of een cappuccino. Bovendien zijn er bij het merendeel van de Jura koffiemachines eveneens toetsen aan de voorzijde evenals een moderne TFT-display terug te vinden waardoor de bediening werkelijk voor niemand ook maar enig probleem mag vormen.

Een Jura koffiemachine kopen betekent dat je steeds een keuze zal moeten maken uit een vrij uitgebreid assortiment boordevol verschillende mogelijkheden. De diversiteit van het aanbod van het merk Jura zorgt er in de praktijk wel voor dat het voor iedereen mogelijk is om niet alleen een Jura koffiemachine aan te kopen die op vlak van functionaliteit alle verwachtingen weet in te lossen, maar die tegelijkertijd ook betaalbaar is. Bovendien is het ook nog eens zo dat je niet verplicht bent om een Jura koffiemachine in één keer aan te kopen en te betalen. De mogelijkheid om de Jura koffiemachines te leasen maakt ze voor elk bedrijf of elke horeca aangelegenheid die er gebruik van wenst te maken zomaar even extra betaalbaar!

De Jura espressomachine, met precisie gemaakt!
Op het ogenblik dat je er voor kiest om een Jura espressomachine aan te kopen zal je meteen kunnen vaststellen dat deze steeds met de nodige precisie is gemaakt. Door gebruik te maken van een dergelijke espressomachine kan je er dan ook altijd van op aan dat je een espresso zet van kwaliteit. Tijdens het ontwikkelingsproces van de Jura espressomachines werd er niet alleen stil gestaan bij de temperatuur, maar ook bij factoren zoals de pompdruk evenals een juiste water- en koffieverhouding. Ben jij iemand die helemaal smelt voor een heerlijke cappuccino? In dat geval is het altijd de moeite waard om te kiezen voor een Jura espressomachine welke is uitgerust met een melkreservoir, een stoompijpje of een melkslang.

De Jura espressomachine heeft door de jaren heen een behoorlijke evolutie meegemaakt. Het is vandaag de dag dan ook bijvoorbeeld mogelijk om te kiezen voor een espressomachine van het merk Jura welke bijvoorbeeld over de mogelijkheid beschikt om jouw favoriete recept op te slaan. Dit gebeurt bovendien onder jouw eigen naam waardoor de favoriete recepten van verschillende gebruikers bijgehouden kunnen worden. Bovendien zal je ten allen tijde bij het aankopen van een Jura espressomachine verzekerd zijn van niet alleen gebruiksvriendelijke, maar ook bijzonder duurzame eigenschappen. Het Zwitserse design waar deze machines over beschikken maakt bovendien dat ze een absolute eye-catcher vormen in elke omgeving.

Een Jura volautomaat, professionaliteit ten top
Indien je van plan bent om te investeren in een volautomaat betekent dit uiteraard dat je graag met zekerheid zal willen kunnen rekenen op een machine die al je vooropgestelde verwachtingen zonder probleem weet in te lossen. Wanneer dat het geval is loont het absoluut de moeite om even in de richting te kijken van een Jura volautomaat. De volautomaten van Jura staan niet alleen bekend om hun uitmuntende kwaliteit, daarnaast beschikken ze over een aantrekkelijk design en ben je altijd verzekerd van een toegankelijke bediening. Het is dan ook niet voor niets dat de volautomaten van Jura niet alleen veelvuldig zijn terug te vinden in kantoorgebouwen, maar ook in de meest uitnodigende horeca aangelegenheden.

Een Jura volautomaat beschikt op vandaag over tal van innovatieve functies die het gebruiksvriendelijke karakter van het toestel extra in de verf zetten. Het gaat hierbij onder meer om de intelligente Rotary Switch. Bovendien valt het meteen op dat een Jura volautomaat niet alleen zeer eenvoudig kan worden ingesteld, daarnaast is ook het uitvoeren van het vereiste onderhoud steeds kinderspel. Als klap op de vuurpijl kan je bij een Jura volautomaat ook vaak rekenen op de aanwezigheid van een twee keer zo snelle ‘Aroma+ molen’. Deze molen werd ontwikkeld door de ingenieurs van Jura om geperfectioneerde snijhoeken in de maalkegel te kunnen realiseren. Op deze manier wordt de koffie nog efficiënter gemalen!

Geniet zelf ook van de heerlijke Jura koffie!
De Jura koffie die je kan zetten met behulp van één van de Jura espressomachines of volautomaten is steeds van een hoge kwaliteit. Bovendien is de Jura koffie ook steeds precies afgestemd op de persoonlijke wensen of eisen van de persoon die het kopje koffie zet. Dit wordt mogelijk gemaakt door het feit dat in principe alle verschillende invloeden om een kopje koffie perfect te zetten kunnen worden ingesteld. Bij de Jura volautomaten selecteer je bijvoorbeeld probleemloos over welk volume de kopjes koffie dienen te beschikken. Daarnaast kan je ook selecteren welk soort melk je graag had gewenst en kan je uiteraard ook aangeven hoe sterk je de koffie precies wenst. Ben jij met andere woorden een liefhebber van een licht of toch eerder van een zeer sterk kopje koffie? In alle gevallen zal de Jura koffie zonder enige twijfel alle door jou vooropgestelde verwachtingen weten in te lossen! Ook dit is uiteraard een uitstekende reden om voor de veelzijdige en optimale kwaliteit van Jura koffie te kiezen!