Kees van der Westen Speedster

Ontvang binnen 2 uur een scherp geprijsde offerte op maat

Kees van der Westen speedster voorkant
Start Kees van der Westen Speedster foto Gallery

Meer foto's

Scherp geprijsde offerte ontvangen?

Vul het formulier in en ontvang de Kees van der Westen Speedster prijs.

Ontvang geheel vrijblijvend een offerte
 • Leaseprijs vanaf €135 per maand.
 • Aanschafprijs met korting op aanvraag.
 • Vaak demo modellen beschikbaar.
 • Proefplaatsing is mogelijk op aanvraag.

Onze Kees van der Westen expert Janneke is te bereiken op onderstaand nummer.

Janneke Kees van der Westen Expert Janneke Kees van der Westen Expert

Belangrijke aspecten

 • Verkrijgbaar in een 1-groeps variant
 • Vaste wateraansluiting
 • In lease beschikbaar vanaf €141 per maand
 • Aroma Club is officieel Kees van der Westen Dealer en geeft deskundig advies

Koffievariaties

 • Espresso
 • Espresso macchiato
 • Koffie
 • Koffie verkeerd
 • Cappuccino
 • Café au Lait
 • Latte macchiato
 • Warme melk
 • Melkschuim
 • Heet water

Benieuwd naar de Kees van der Westen Speedster?
Kom langs in onze showroom.

Zij starten onder andere hun dag met Aroma Club koffie

Maak kennis met onze koffiebonen

Wij branden onze bonen volgens de slow-roast methode. Waarom wij dat doen? Om de smaken en aroma's van de koffiebonen optimaal te benutten. En dat proef je. Daarbij hechten wij grote waarde aan duurzaamheid. Niet voor niets worden al onze koffiebonen dan ook CO2 neutraal gebrand en zijn ze fairtrade, organic & UTZ gecertificeerd.

Aroma Club koffiebonen

Kees van der Westen Speedster feitjes die je moet weten

Handige feitjes voor Kees van der Westen Speedster van Aroma Club.

1De Speedster is uitgerust met twee afzonderlijk functionerende boilers: één grote stoomboiler om heet water en stoom te produceren, één boiler met groep om water te verwarmen om koffie te zetten.
2Shot timer, geïnstalleerd in volledige weergave, direct naast de groep. Intuïtieve bediening door hendel. Groepshendel biedt handmatige en automatische infusie.
3Eén afzonderlijke PID-temperatuurregelaar voor elke boiler.
4Levering op aanvraag. Doorgaans 8 tot 12 weken levertijd.

e eerste Kees van der Westen Speedster werd gebouwd in het jaar 2001, maar sinds die tijd is er heel wat veranderd. Vandaag de dag staat de Speedster espresso dan ook garant voor een uiterst stabiel en bovendien zeer fraai vormgegeven espressosysteem welke zich kenmerkt door de beste techniek. De fraaie behuizing is gemaakt van metaal en beschikt over verschillende afwerkingen. De vormgeving van dit prachtige toestel is een duidelijke verwijzing naar de luchtvaartsector. Dit wordt mede gerealiseerd door de aanwezigheid van tuimelschakelaars en hendels waardoor je, je een ware piloot waant! Ben jij nog op zoek naar een uitstekende espressomachine welke beschikt over een stijlvolle afwerking en is voorzien van al datgene wat je nodig hebt om de beste espresso te zetten? Dan is kiezen voor deze Kees van der Westen Speedster zomaar een uitstekende mogelijkheid!

Gegarandeerde stabiliteit door dual boiler systeem
Het dual boiler systeem waarmee de Kees van der Westen Speedster is uitgerust zorgt er voor dat je hier te maken krijgt met een uiterst stabiel systeem. De stoomboiler waarmee deze Speedster koffiemachine is uitgerust is goed voor een capaciteit van zomaar even 3,5 liter. Ze werd bovendien uitgevoerd met een warmtewisselaar. De boiler zelf is opgebouwd uit RVS welke over een dikte beschikt van 2mm. De zijwanden zijn met 6mm zelfs nog dikker. De heetwater tap waar de Kees van der Westen Speedster mee is uitgerust zorgt er bovendien voor dat je over de mogelijkheid beschikt om twee temperaturen van water te tappen. Het gaat hierbij om kokend en niet kokend water.

Om een optimale thermo sifon warmtestroom te bereiken werd er voor gekozen om de hals van de groep verticaal te plaatsen onder een lichte hoek. De hals waar de zetgroep over beschikt is direct vast gelast aan de boiler. Op het ogenblik dat je water zet voor koffie zal het koude water eerst door de wisselaar van de stoomboiler lopen. Deze draait op een temperatuur van 135 graden. De aanwezige PID controller waar de Kees van der Westen Speedster mee is uitgerust zorgt er tot slot voor dat de temperatuur van de koffieboiler uiterst precies, namelijk tot op 0,1 graad Celsius kan worden afgesteld. Op deze manier wordt het met behulp van de Speedster espresso zomaar even nog eenvoudiger om het perfecte kopje espresso te zetten.

Kees van der Westen Speedster prijs
Het kopen van een bijzonder kwalitatief en duurzaam toestel zoals de Kees van der Westen Speedster zorgt er uiteraard voor dat je even stil zal willen blijven staan bij de aankoopprijs waar het toestel over beschikt. De Kees van der Westen prijs kan op het eerste zicht misschien een beetje afschrikken, maar je krijgt er wel een uiterst kwalitatief toestel voor in de plaats. Ben jij van mening dat de Kees van der Westen Speedster prijs voor jou toch niet echt betaalbaar is? In dat geval heb je nog altijd de mogelijkheid om deze te spreiden over verschillende termijnen. Kiezen voor een leasingovereenkomst zorgt er namelijk voor dat je het volledige aankoopbedrag niet langer in één keer dient op te hoesten. Zo wordt het kopen van een Speedster koffiemachine ook voor jou meteen meer dan betaalbaar!

Stille werking door aanwezigheid van warmtepomp
Er voor kiezen om de Kees van der Westen Speedster te kopen betekent dat je kiest voor een espressomachine welke is uitgerust met een rotatiepomp. Het is voor veel mensen die een espressomachine wensen te bestellen van belang dat deze niet alleen op kwalitatieve wijze een lekker kopje koffie weet te zetten, maar ook dat deze zo stil mogelijk haar werk doet. Op deze manier wordt het gebruikscomfort van het toestel namelijk alleen maar verhoogd. De aanwezigheid van een rotatiepomp bij de Kees van der Westen Speedster maakt dit perfect mogelijk. De pomp zal de druk dan ook uiterst nauwkeurig opbouwen waardoor de Speedster espresso zeer stil haar werk kan doen. Het aansluiten van je Speedster koffiemachine gebeurt bovendien direct op vast water.

Altijd gegarandeerd een optimale temperatuur
De mogelijkheid om de koude en warme waterstromen perfect af te stemmen zorgt er voor dat er sprake is van een zetgroep welke over een optimale temperatuur beschikt. Het bakelieten deksel welke is terug te vinden bovenop de zetgroep van de Kees van der Westen Speedster zorgt er bovendien voor dat de temperatuur steeds op zo optimaal mogelijke wijze kan worden vastgehouden. De speciale pre-infusie functionaliteit maakt bovendien dat je steeds over de mogelijkheid beschikt om het maximale uit elk kopje koffie te halen. Zo is een optimale kwaliteit ten allen tijde gegarandeerd!