San Remo Opera

Ontvang binnen 2 uur een scherp geprijsde offerte op maat

Start San Remo Opera foto Gallery

Meer foto's

Scherp geprijsde offerte ontvangen?

Vul het formulier in en ontvang de San Remo Opera prijs.

Ontvang geheel vrijblijvend een offerte
 • Leaseprijs vanaf €238 per maand.
 • Aanschafprijs met korting op aanvraag.
 • Vaak demo modellen beschikbaar.
 • Proefplaatsing is mogelijk op aanvraag.

Onze San Remo expert Janneke is te bereiken op onderstaand nummer.

Janneke San Remo Expert Janneke San Remo Expert

Belangrijke aspecten

 • Verkrijgbaar in 2-groeps en 3-groeps variant
 • Vaste wateraansluiting
 • In lease beschikbaar vanaf €185 per maand
 • Aroma Club is officieel San Remo Dealer en geeft deskundig advies

Koffievariaties

 • Espresso
 • Espresso macchiato
 • Koffie
 • Koffie verkeerd
 • Cappuccino
 • Café au Lait
 • Latte macchiato
 • Warme melk
 • Melkschuim
 • Heet water

Benieuwd naar de San Remo Opera?
Kom langs in onze showroom.

Zij starten onder andere hun dag met Aroma Club koffie

Maak kennis met onze koffiebonen

Wij branden onze bonen volgens de slow-roast methode. Waarom wij dat doen? Om de smaken en aroma's van de koffiebonen optimaal te benutten. En dat proef je. Daarbij hechten wij grote waarde aan duurzaamheid. Niet voor niets worden al onze koffiebonen dan ook CO2 neutraal gebrand en zijn ze fairtrade, organic & UTZ gecertificeerd.

Aroma Club koffiebonen

San Remo Opera feitjes die je moet weten

Handige feitjes voor San Remo Opera van Aroma Club.

1De Opera heeft de lat hoger gelegd in de wereld van espressomachines met de allerbeste precisieprestaties. Ontworpen door toonaangevende barista's in de speciaalmarkt voor koffie.
2De San Remo beschikt onder andere over een multi-boiler, pre-infusie en PID control.
3De temperatuur in de boiler kan tot op 0,2 graden precies worden geregeld!
4Goed in combinatie met San Remo SR70 EVO koffiemolens.

De San Remo Opera is een door een barista ontworpen espressomachine welke in staat is om het perfecte kopje koffie voor jou te zetten. Deze San Remo espressomachine is onder meer uitgerust met een preheat boiler evenals aparte koffie boilers per groep waardoor er een temperatuurbeheersing plaats kan vinden tot op 0,2 graden nauwkeurig. Elke groep beschikt bovendien over een pomp waarvan het toerental perfect regelbaar is. De pre-infusie en post infusie zorgen er bovendien voor dat je nooit nog hoeft te vrezen voor een bittere koffie, in tegendeel. Wil jij ook graag telkens opnieuw een volle en lekker romige koffie kunnen zetten? In dat geval is deze San Remo Opera het overwegen absoluut meer dan waard!

Italiaanse stijl en kwaliteit
De San Remo Opera is een exclusieve espressomachine in de meest ruime zin van het woord. Van overal ter wereld werden experts naar Treviso in Italië gehaald om een koffiemachine te ontwikkelen die de droom van elke barista zou weten waar te maken. Het resultaat is deze unieke espressomachine die een werkelijk ongelofelijke smaak weet te realiseren. De San Remo Opera zorgt bovendien niet alleen voor een bijzonder lekkere koffie, daarnaast beschikt ze ook nog eens over een spraakmakend en toonaangevend design welke in elke omgeving tot haar recht komt. Het gebruik van innovatieve materialen heeft het niet alleen mogelijk gemaakt om verbazende details in de koffiemachine te verwerken, daarnaast kan je ook nog eens rekenen op een werkelijk optimale duurzaamheid. Bovendien is de San Remo Opera verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, namelijk in aluminium en in mat zwart.

Maak tussen de 250 & 400 koppen per dag!
Op het ogenblik dat je gaat investeren in het kopen van een professionele koffiemachine zoals deze San Remo Opera is het vanzelfsprekend dat je graag een goed zicht zal willen hebben op de capaciteit waarover de machine in kwestie beschikt. Voor deze espressomachine van San Remo geldt dat ze tussen de 250 en 400 koppen per dag kan zetten. Dat zorgt er voor dat je op eender welk moment (ook tijdens piekmomenten) kan rekenen op een optimale betrouwbaarheid. Hoe druk het op een zeker ogenblik ook mag zijn, deze San Remo Opera weet het hoofd ten allen tijde heerlijk koel te houden (en de koffie op temperatuur)!

Uitgerust met een multi-boiler systeem
Wanneer je over gaat tot het kopen van de San Remo Opera krijg je meteen de beschikking over een multi-boiler systeem met gesofisticeerde elektronische borden die tijdens elke fase van de extractie garant staan voor een optimale controle van de temperatuur. Eveneens interessant om te weten is bovendien dat de stoom en koffie circuits volledig losstaand van elkaar werken. Op deze manier kunnen in elke situatie de meest optimale prestaties worden gegarandeerd. Zelfs wanneer er sprake is van een zeer aanzienlijke werkdruk.

Programmeerbaar met behulp van je tablet
De San Remo Opera en de San Remo Opera Gravimetric bieden je allebei de mogelijkheid om gebruik te maken van een tablet voor het instellen van de verschillende parameters van het toestel. Wil je hier liever geen gebruik van maken en alle noodzakelijke instellingen direct op het toestel zelf aangeven? Ook dat is natuurlijk een mogelijkheid. Het aanwezige digitale scherm zorgt er voor dat je elke instelling moeiteloos tot in de puntjes en geheel naar wens kan personaliseren. Op deze manier wordt de hand van de barista pas echt goed voelbaar!

Bespaart tot wel 30% aan energie
Bij het kopen van de San Remo Opera of de San Remo Opera Gravimetric zal het meteen duidelijk worden dat deze is voorzien van een energiebesparend systeem. Deze zorgt er voor dat er tot wel 30 procent aan energie kan worden bespaard. Dit maakt deze espressomachine uitermate energiezuinig en dat zal je aan het einde van het jaar ongetwijfeld voelen wanneer de afrekening van de energiefactuur in de bus valt. Tel daar ook nog eens bij op dat je de San Remo Opera op zeer eenvoudige wijze kan onderhouden en het mag duidelijk zijn dat dit paradepaardje van San Remo ook voor jou het overwegen meer dan waard is.

Investeren in een San Remo Opera koffiemachine
Een San Remo Opera of een San Remo Opera Gravimetric koffiemachine kopen betekent natuurlijk dat je rekening moet houden met een bepaald prijskaartje. De San Remo Opera prijs bevindt zich in het hogere segment, wat uiteraard te wijten is aan de zeer stijlvolle en kwalitatieve afwerking waar het toestel over beschikt. Dit gezegd zijnde is het vanzelfsprekend dat de hogere aankoopprijs niet door iedereen zomaar zal kunnen worden betaald. Dat is ook niet nodig! Wist je namelijk al dat het ook mogelijk is om een San Remo Opera espressomachine te leasen? Op deze manier zal je kunnen vaststellen dat deze fantastische koffiemachine ook voor jou meteen een behoorlijk stuk betaalbaarder wordt.