La Marzocco Strada

Ontvang binnen 2 uur een scherp geprijsde offerte op maat

Start La Marzocco Strada foto Gallery

Meer foto's

Scherp geprijsde offerte ontvangen?

Vul het formulier in en ontvang de La Marzocco Strada prijs.

Ontvang geheel vrijblijvend een offerte
 • Leaseprijs vanaf €185 per maand.
 • Aanschafprijs met korting op aanvraag.
 • Vaak demo modellen beschikbaar.
 • Proefplaatsing is mogelijk op aanvraag.

Onze La Marzocco expert Janneke is te bereiken op onderstaand nummer.

Janneke La Marzocco Expert Janneke La Marzocco Expert

Belangrijke aspecten

 • Verkrijgbaar in 1, 2-groeps en 3-groeps variant
 • Vaste wateraansluiting
 • In lease beschikbaar vanaf €129 per maand
 • Verkrijgbaar in Auto Volumetric (AV) en Mechanic Paddle (MP) variant

Koffievariaties

 • Espresso
 • Espresso macchiato
 • Koffie
 • Koffie verkeerd
 • Cappuccino
 • Café au Lait
 • Latte macchiato
 • Warme melk
 • Melkschuim
 • Heet water

Benieuwd naar de La Marzocco Strada?
Kom langs in onze showroom.

Zij starten onder andere hun dag met Aroma Club koffie

Maak kennis met onze koffiebonen

Wij branden onze bonen volgens de slow-roast methode. Waarom wij dat doen? Om de smaken en aroma's van de koffiebonen optimaal te benutten. En dat proef je. Daarbij hechten wij grote waarde aan duurzaamheid. Niet voor niets worden al onze koffiebonen dan ook CO2 neutraal gebrand en zijn ze fairtrade, organic & UTZ gecertificeerd.

Aroma Club koffiebonen

La Marzocco Strada feitjes die je moet weten

Handige feitjes voor La Marzocco Strada van Aroma Club.

1Een iconisch Italiaans design en gebruiksvriendelijke interface; Voor klanten die de vertrouwdheid van volumetrische bedieningselementen op prijs stellen en opzoek zijn naar herhaalbaarheid en consistentie bij grote volumes.
2De Strada is de meest stabiele espressomachine dankzij het thermische stabiliteitssysteem en individuele koffieboilers; Voor het eerst uitgerust met High Performance Steam Wands die dankzij de thermische isolatie altijd koel aanvoelen.
3Efficiënte elektronica maakt het eenvoudig om de instellingen voor het zetten en het programmeren van de machine aan te passen voor een aangename, comfortabele en unieke ervaring; Last but not least wordt Strada AV geleverd met een bedieningspaneel met 3 knoppen.
4Onafhankelijke koffieboilers: met afzonderlijke boilers voor elke groep kunnen barista's de temperatuur voor meerdere koffies te optimaliseren. Dual PID (koffie en stoom): hiermee kunt u de temperatuur van koffie en stoomboiler elektronisch regelen.

De La Marzocco Strada is een professionele espressomachine welke zich kenmerkt door haar iconische, Italiaanse design en uitermate gebruiksvriendelijke interface. Deze koffiemachine biedt barista’s alle mogelijkheden waar zij naar op zoek zijn terwijl er op geen enkel moment afbreuk wordt gedaan aan het gebruiksvriendelijke karakter, in tegendeel. Wanneer je dus met andere woorden op zoek bent naar een zeer veelzijdige, goed uitziende en op en top professionele espressomachine kan het ongetwijfeld de moeite meer dan waard zijn om daarvoor te kijken in de richting van deze La Marzocco Strada.

Individueel instellen van elke zetgroep
Er voor kiezen om een La Marzocco Strada koffiemachine te kopen zorgt er dus met andere woorden in de praktijk altijd voor dat je bent verzekerd van een heleboel personalisatiemogelijkheden tijdens het zetten van een heerlijk kopje espresso koffie. In ieder geval wordt het meteen duidelijk dat de La Marzocco Strada AV over individuele boilers beschikt. De aanwezigheid van verschillende boilers maakt het mogelijk om de temperatuur van elke zetgroep geheel op maat in te stellen. Bovendien zorgt de aanwezigheid van saturated groups voor een onovertroffen thermische stabiliteit, elk kopje opnieuw.

Intuïtieve programmering
Bij het kopen van één van de La Marzocco Strada koffiemachines zoals de La Marzocco AV of de La Marzocco EP kan je in beide gevallen rekenen op een uitermate intuïtieve programmering. Hierdoor wordt het mogelijk om op efficiënte wijze de meest uiteenlopende parameters van de machine aan te passen. Op deze manier krijgt elke barista precies die mogelijkheden die hij of zij wenst om het kopje koffie in kwestie geheel naar wens aan te passen. Zo kan je er pas echt zeker van zijn dat elk kopje koffie dat met een La Marzocco Strada koffiemachine wordt gezet perfect aan de vooropgestelde verwachtingen van jouw klanten, gasten of medewerkers tegemoet zal weten te komen.

Ook geschikt voor liefhebbers van thee
Het is algemeen bekend dat steeds meer merken er voor kiezen om met hun (semi)professionele koffie- of espressomachines intensiever in te zetten op mensen die vooral liefhebber zijn van thee. Dat geldt eveneens voor de La Marzocco Strada AV en La Marzocco Strada EP toestellen. De tapwater temperatuur kan bij deze toestellen dan ook op die manier worden ingesteld dat ze het mogelijk maakt om een perfect kopje thee te zetten. Op deze manier kan een zo uitgebreid mogelijke doelgroep tevreden worden gesteld.

Een La Marzocco Strada AV of La Marzocco Strada EP kopen?
Ben jij na het lezen van de informatie op deze pagina ook geïnteresseerd in het aanschaffen van een La Marzocco Strada AV of een La Marzocco Strada EP? In dat geval moet je er wel rekening mee houden dat het hierbij gaat om high-end professionele toestellen. Dit zorgt er voor dat het kopen van één van deze koffiemachines gepaard gaat met een niet onaanzienlijk prijskaartje. Dat kan op het eerste zicht een beetje vervelend zijn, maar eigenlijk hoef je hier niet voor te vrezen. Wil je liever niet in één keer het volledige aankoopbedrag moeten betalen? In dat geval is het ook mogelijk om een leasingovereenkomst af te sluiten. Door je La Marzocco Strada koffiemachine te leasen is het alvast mogelijk om de niet onaanzienlijke aankoopprijs te spreiden over een langere periode. Hierdoor worden deze fantastische espressomachines ook voor jou meteen een flink stuk betaalbaarder.

De La Marzocco Strada EP met elektrisch gestuurde versnellingspompen
De Strada EP van het merk La Marzocco is uitgerust met elektronisch gestuurde versnellingspompen. Deze zorgen voor een nauwkeurige en directe drukregeling. De snelheid van de motor wordt gecontroleerd door middel van de klassieke paddle interface. De elektronische paddle verzekert een absolute en bovendien directe controle van de druk en dat op eender welk gewenst ogenblik tijdens de extractie. Bovendien wordt ze handmatig gecontroleerd door de barista. De unieke Strada EP technologie zorgt er in ieder geval voor dat het mogelijk is om de drukprofielen uiterst nauwkeurig te programmeren en te reproduceren. Dit maakt de La Marzocco Strada EP werkelijk tot een ronduit bijzondere professionele espressomachine die alle harten ongetwijfeld heel wat sneller doet slaan.

Uitgerust met een kopjeswarmer
De La Marzocco Strada AV en La Marzocco Strada EP machines vinden het beiden uitermate belangrijk dat er aan het einde van het zetproces een perfect kopje espresso is gerealiseerd. Omwille van deze reden is er ook een speciale kopjeswarmer voorzien. Deze kopjeswarmer zorgt er voor dat niet alleen je espresso, maar ook je cappuccino kopjes perfect en op de gepaste temperatuur worden opgewarmd. Ook dit zorgt uiteraard voor een optimale smaakbeleving welke iedereen zal weten te waarderen.