JURA GIGA W10

Ontvang binnen 2 uur een scherp geprijsde offerte op maat

Start JURA GIGA W10 foto Gallery

Meer foto's

Scherp geprijsde offerte ontvangen?

Vul het formulier in en ontvang de JURA GIGA W10 prijs.

Ontvang geheel vrijblijvend een offerte
 • Leaseprijs vanaf €64 per maand.
 • Aanschafprijs met korting op aanvraag.
 • Vaak demo modellen beschikbaar.
 • Proefplaatsing is mogelijk op aanvraag.

Onze Jura expert Janneke is te bereiken op onderstaand nummer.

Janneke Jura Expert Janneke Jura Expert

Belangrijke aspecten

 • Geschikt tot 40 gebruikers
 • Watertank
 • In lease beschikbaar vanaf €64 per maand
 • De perfecte volautomaat voor kantoren of horeca

Koffievariaties

 • Espresso
 • Ristretto
 • Espresso macchiato
 • Koffie
 • Koffie verkeerd
 • Cappuccino
 • Café au Lait
 • Latte macchiato
 • Warme melk
 • Melkschuim
 • Choco
 • Heet water

Benieuwd naar de JURA GIGA W10?
Kom langs in onze showroom.

Zij starten onder andere hun dag met Aroma Club koffie

Maak kennis met onze koffiebonen

Wij branden onze bonen volgens de slow-roast methode. Waarom wij dat doen? Om de smaken en aroma's van de koffiebonen optimaal te benutten. En dat proef je. Daarbij hechten wij grote waarde aan duurzaamheid. Niet voor niets worden al onze koffiebonen dan ook CO2 neutraal gebrand en zijn ze fairtrade, organic & UTZ gecertificeerd.

Aroma Club koffiebonen

JURA GIGA W10 feitjes die je moet weten

Handige feitjes voor JURA GIGA W10 van Aroma Club.

1De Jura Giga W10 Professional heeft een capaciteit van 50 koppen per dag. Ideaal voor kantoren tot 20 medewerkers.
2Watertank van 2.6 liter
3Standaard twee bonenreservoirs van 650 gram, goed voor meer dan 150 koppen koffie.
4De cappuccino's en latte macchiato's zijn horeca-waardig te noemen!

Tijdens de werkonderbreking smaakt niets beter dan een perfect bereid kopje koffie. Deelt u deze visie, overweeg dan zeker de aanschaf van de Jura GIGA W10, een professional onder de koffiemachines. Dit toestel garandeert een smakelijke en snel bereide koffie, waarmee u de gebruikelijke wachtrijen aan het koffieapparaat ontwijkt. Met een capaciteit van maar liefst 180 kopjes per dag, leent de Jura GIGA W10 zich uitstekend voor gebruik in diverse omgevingen, of het nu een druk kantoor of een luxe hotel is.

Koffie die iedere voorkeur weet te matchen

Bij de eerste kennismaking met de Jura GIGA W10 valt direct op dat deze machine in staat is iedere koffiedrinker tevreden te stellen. Dat wordt onderstreept door de indrukwekkende selectie van 43 verschillende, individueel instelbare koffievarianten en 150 barista-recepten die beschikbaar zijn. Deze kunnen allen met slechts een enkele aanraking van het scherm geselecteerd worden, wat de Jura GIGA W10 niet alleen veelzijdig maar ook uiterst gebruiksvriendelijk maakt. Hiermee zijn twee belangrijke voordelen van deze koffiemachine belicht: de veelzijdigheid en het bedieningsgemak.

Gebruiksgemak op professioneel niveau

Het bedienen van een professionele koffiemachine lijkt soms hogere wiskunde, maar niet bij de Jura GIGA W10. Deze machine is specifiek ontworpen met het oog op intuïtieve bediening. Het heldere display biedt uitgebreide personalisatie-opties, waardoor je als gebruiker de namen van de dranken kunt aanpassen en de volgorde van de koffiespecialiteiten naar je hand kunt zetten. Dit zorgt voor een ervaring die naadloos aansluit op jouw persoonlijke voorkeuren en behoeften.

Duurzaamheid die overtuigt

Bij de aanschaf van de Jura GIGA W10 als professionele koffiemachine is duurzaamheid geen bijzaak maar een kernbelofte. De machine straalt kwaliteit uit en dat komt tot uiting in elk onderdeel, zoals de hoogwaardige, keramische maalschijven. Deze zorgen ervoor dat de maling consistent en fijn blijft, jaar in jaar uit, wat bijdraagt aan een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Ononderbroken melk en melkschuim

Een cruciale factor voor velen die investeren in een professionele koffiemachine is de productie van warme melk en melkschuim. Veel machines vereisen een pauze tussen deze twee processen, wat kostbare tijd inneemt. De Jura GIGA W10 pakt dit anders aan met zijn geavanceerde luchttoevoersysteem dat zich in de uitloop bevindt. Het resultaat? Een ononderbroken toevoer van zowel warme melk als melkschuim, bijvoorbeeld bij het maken van een latte macchiato. Dit efficiënte systeem bespaart tijd en verhoogt de productiviteit, zonder compromis op de kwaliteit van je koffie.

Efficiënte koffiebereiding met de Jura GIGA W10 Professional

De naadloze integratie van warme melk en melkschuim zonder pauze benadrukt de efficiëntie van de Jura GIGA W10 Professional, maar dit is slechts een van de vele geavanceerde functies. Het zetten van een kopje koffie duurt met deze machine slechts 15 tot 30 seconden. En moet je wachten omdat de machine al in gebruik is? Geen zorgen, de Jura W10 kan gelijktijdig twee kopjes koffie bereiden, wat lange rijen bij de koffieautomaat tot het verleden laat behoren. Of je nu snel een cappuccino, espresso of een traditionele koffie nodig hebt, de Jura GIGA W10 Professional doet het in een oogwenk.

Onderhoudsvriendelijkheid van de Jura GIGA W10 Professional

Niet alleen het gebruik, maar ook het onderhoud van de Jura GIGA W10 Professional is een fluitje van een cent. Vaak is onderhoud een bron van frustratie bij de aanschaf van een professionele koffiemachine, vanwege de tijdsintensiviteit. De Jura W10 doorbreekt deze cyclus met geïntegreerde onderhoudsprogramma’s die het werk bijna volledig uit handen nemen. Of het nu gaat om spoelen, reinigen of ontkalken, deze programma’s minimaliseren de tijd die je kwijt bent aan onderhoud, terwijl ze tegelijkertijd de hygiëne garanderen. Met de Jura GIGA W10 Professional blijft je koffiemachine met minimale inspanning in topconditie.