WMF 1200S

Ontvang binnen 2 uur een scherp geprijsde offerte op maat

WMF 1200S voorkant
Start WMF 1200S foto Gallery

Meer foto's

Scherp geprijsde offerte ontvangen?

Vul het formulier in en ontvang de WMF 1200S prijs.

Ontvang geheel vrijblijvend een offerte
 • Leaseprijs vanaf €66 per maand.
 • Aanschafprijs met korting op aanvraag.
 • Vaak demo modellen beschikbaar.
 • Proefplaatsing is mogelijk op aanvraag.

Onze WMF expert Janneke is te bereiken op onderstaand nummer.

Janneke WMF Expert Janneke WMF Expert

Belangrijke aspecten

 • Geschikt tot 30 gebruikers
 • Watertank of vast water
 • In lease beschikbaar vanaf €57 per maand
 • De perfecte volautomaat voor kleine kantoren of horeca

Koffievariaties

 • Espresso
 • Ristretto
 • Espresso macchiato
 • Koffie
 • Koffie verkeerd
 • Cappuccino
 • Café au Lait
 • Latte macchiato
 • Warme melk
 • Melkschuim
 • Choco
 • Heet water

Benieuwd naar de WMF 1200S?
Kom langs in onze showroom.

Zij starten onder andere hun dag met Aroma Club koffie

Maak kennis met onze koffiebonen

Wij branden onze bonen volgens de slow-roast methode. Waarom wij dat doen? Om de smaken en aroma's van de koffiebonen optimaal te benutten. En dat proef je. Daarbij hechten wij grote waarde aan duurzaamheid. Niet voor niets worden al onze koffiebonen dan ook CO2 neutraal gebrand en zijn ze fairtrade, organic & UTZ gecertificeerd.

Aroma Club koffiebonen

WMF 1200S feitjes die je moet weten

Handige feitjes voor WMF 1200S van Aroma Club.

1De WMF 1200S heeft een capaciteit van 100 koppen per dag. Ideaal voor kantoren tot 40 medewerkers.
2Zowel watertank als vaste wateraansluiting mogelijk. Super flexibel dus!
3Standaard bonenreservoir van 500 gram.
4De cappuccino's en latte macchiato's mogelijk met verse melk of topping.
5Cacao reservoir voor het maken van choco koffieproducten of chocolademelk mogelijk.
6Installatie i.c.m. handige accessoires zoals een cup & cool (koppenwarmer en melkkoeler in 1) mogelijk.

Deze WMF 1200S profileert zich als een volwaardige en bovendien uiterst professionele koffiemachine welke geschikt is voor zowel kleine als middelgrote kantooromgevingen of afdelingen tot 20 personen. Deze WMF 1200 koffiemachine heeft de mogelijkheid om alle gewenste koffievarianten te produceren. Het betreft hier niet alleen een heerlijke espresso, maar ook een altijd weer even smaakvolle latte macchiato en nog zoveel meer. In vergelijking met andere soortgelijke koffiemachines kenmerkt deze WMF 1200S zich bovendien door een uitstekend gebruiksgemak en dat voor een kostprijs die vriend en vijand zal weten te verbazen. Dit zijn ook voor jou ongetwijfeld reeds voldoende goede redenen om er voor te kiezen om meteen kennis te maken met deze fantastische WMF 1200S koffiemachine!

 

Mooi design en eenvoudige bediening

Het valt meteen op dat deze WMF 1200S over een strak en bijgevolg ook aantrekkelijk design beschikt. Deze zorgt er voor dat je ze met alle plezier in eender welke (zakelijke) omgeving zal integreren. In vergelijking met tal van andere soortgelijke koffiemachines die er op de markt zijn terug te vinden zal je bovendien kunnen vaststellen dat deze WMF 1200 zich erg eenvoudig laat bedienen. In de praktijk betekent dit onder meer dat je eenvoudig kan schakelen tussen de verschillende variaties. Daarnaast is het ook met één enkele druk op de knop mogelijk om in te stellen of je graag meer of net minder melk wil toevoegen aan je kopje koffie. Ben jij iemand die ook graag de sterkte van zijn of haar kopje koffie zeer precies wil bepalen? Je raadt het al, ook deze mogelijkheid wordt je aangeboden door deze WMF 1200S.

Compacte krachtpatser

Veel mensen die willen overgaan tot het kopen van een professionele koffiemachine vrezen dat ze daar altijd een grote hoeveelheid ruimte ter beschikking voor moeten hebben. Dat is absoluut niet het geval wanneer je er voor kiest om over te gaan tot het aanschaffen van deze WMF 1200S. Deze koffiemachine kenmerkt zich namelijk door een extra slank ontwerp welke is afgewerkt met een zeer duidelijke display. De compacte afmetingen waar deze volautomatische koffiemachine over beschikt zorgt er bijgevolg voor dat ze probleemloos op eender welke locatie kan worden geplaatst. Bovendien zorgt de aanwezige LED-verlichting er op de koop toe ook nog eens voor dat dit een koffiemachine is die je maar wat graag ergens mooi in de kijker plaatst.

 

Uitgerust met een flexibele watertoevoer

Dat deze WMF 1200 een uitermate complete koffiemachine is blijkt uit de vele verschillende voordelen waar je op kan rekenen. Het is onder meer noemenswaardig dat dit toestel beschikt over een flexibele watertoevoer met watertank of een vaste aansluiting. Het feit dat het met behulp van deze koffiemachine mogelijk is om per uur tot wel 100 kopjes aan overheerlijke koffie te zetten zorgt er bovendien voor dat ze een absolute meerwaarde zal betekenen voor elke omgeving waarin ze wordt geïntegreerd. Tel daar ook nog eens bij op dat ze zich kenmerkt door een beperkte hoeveelheid aan energieverbruik en het mag duidelijk zijn dat deze professionele WMF 1200S koffiemachine ook voor jou het overwegen absoluut meer dan waard is!

 

Jouw favoriete drankje in een handomdraai

Door het kopen van deze WMF 1200S koffiemachine heb je niet alleen de mogelijkheid om de meest uiteenlopende koffiesoorten te zetten. Wist je bijvoorbeeld ook dat je op deze manier de meest overheerlijke chocolademelk kan zetten? Dit overigens ook met veel verse melk! Bovendien is deze WMF 1200 uitgerust met een heet water tab waarmee je tot zomaar even 110 koppen thee per uur kan zetten. Eender over welke voorkeur de medewerkers van je bedrijf ook mogen beschikken, je zal altijd kunnen vaststellen dat deze fantastische WMF 1200S alle vooropgestelde verwachtingen moeiteloos zal weten in te lossen.

Eenvoudig de gewenste doseringen instellen

Dat de WMF 1200S een uiterst toegankelijk toestel is blijkt niet in het minst uit de mogelijkheid om zeer precies de gewenste doseringen in te stellen. Met een enkele druk op de knop bepaal je bij dit systeem dan precies die dosering die jij wenst. Het spreekt namelijk voor zich dat ieders voorkeur voor een heerlijk kopje koffie net even wat anders kan zijn. Wel, door het kopen van deze WMF 1200 ben je er zeker van dat iedereen op de werkvloer precies dat ene perfecte kopje koffie kan zetten welke zijn of haar productiviteit een boost zal geven.

 

Volautomatische reiniging

Een belangrijk punt om rekening mee te houden bij een WMF koffiemachine kopen is het onderhoud die ze vereist… of beter gezegd niet vereist. In vergelijking met andere merken van koffiemachines valt het namelijk al snel op dat WMF er alles aan doet om het haar gebruikers zo eenvoudig mogelijk te maken. Omwille van deze reden heeft ze er dan ook bijvoorbeeld voor gekozen om de WMF 1200S uit te rusten met een Plug & Clean systeem. Deze maakt het mogelijk om de machine in een aantal zeer eenvoudige stappen te reinigen en door te spoelen. Op deze manier heb je ten allen tijde de mogelijkheid om een heerlijk kopje koffie of thee te zetten zonder dat je rekening dient te houden met een doorgedreven onderhoud.

 

Een energiezuinige koffiemachine

Een WMF koffiemachine kopen betekent dat je in de praktijk altijd kan rekenen op een beperkt energieverbruik. Dat geldt eveneens voor deze WMF 1200S. Dit toestel werd niet alleen geproduceerd met als doel om zo weinig mogelijk energie te verbruiken, daarnaast heeft de fabrikant ook een zogenaamde ‘Zero-Energy’ functie ingebouwd. Deze functionaliteit moet er voor zorgen dat, op het ogenblik dat de machine is uitgeschakeld, ze daadwerkelijk niets van stroom meer gebruikt. Dit lijkt slechts een detail, maar het draagt er wel toe bij dat dit misschien wel één van de meest energiezuinige, professionele koffiemachines is die er op moment van schrijven op de markt zijn terug te vinden.

De WMF 1200S prijs

Wil jij ook graag deze WMF koffiemachine kopen? In dat geval moeten we het uiteraard ook nog even hebben over de WMF 1200S prijs waar je rekening mee dient te houden. Deze koffiemachine maakt deel uit van het middensegment wat er voor zorgt dat je rekening zal willen houden met een bepaalde investering. Het is echter volkomen te begrijpen dat heel wat bedrijven er tegenwoordig niet om staan te springen om een dergelijke, grote aankoop in één keer te doen. Dat hoeft ook niet! Wist je namelijk dat je het betalen van de WMF 1200S prijs probleemloos kan spreiden over een langere periode? Door er voor te kiezen om deze koffiemachine te leasen wordt ze ook voor jouw bedrijf meteen een stuk betaalbaarder en bovendien kan je in tussentijd reeds elke dag genieten van de meest overheerlijke kopjes koffie. Laat de WMF 1200S prijs je dus absoluut niet in de weg staan om dit fantastische toestel in huis te halen!

Accessoires voor de WMF 1200S

Ondanks het feit dat deze WMF 1200 koffiemachine standaard reeds alles in huis heeft om zelfs de meest veeleisende koffiedrinker op zijn of haar wenken te bedienen moet het gezegd dat je steeds over de mogelijkheid beschikt om één of meerdere accessoires aan te schaffen voor dit systeem. Denk hierbij onder meer aan een koppenreservoir evenals een bekerdispenser. Bovendien is het eveneens een optie om jouw WMF 1200 te voorzien van een muntproever waardoor ze uitermate geschikt wordt voor zelfbediening. Het mag in ieder geval duidelijk zijn, deze koffiemachine weet in elke situatie zonder probleem haar mannetje te staan!