La Marzocco Linea Mini

Ontvang binnen 2 uur een scherp geprijsde offerte op maat

La marzocco linea mini voorkant
Start La Marzocco Linea Mini foto Gallery

Meer foto's

Scherp geprijsde offerte ontvangen?

Vul het formulier in en ontvang de La Marzocco Linea Mini prijs.

Ontvang geheel vrijblijvend een offerte
 • Leaseprijs vanaf €50 per maand.
 • Aanschafprijs met korting op aanvraag.
 • Vaak demo modellen beschikbaar.
 • Proefplaatsing is mogelijk op aanvraag.

Onze La Marzocco expert Janneke is te bereiken op onderstaand nummer.

Janneke La Marzocco Expert Janneke La Marzocco Expert

Belangrijke aspecten

 • Verkrijgbaar in een 1-groeps variant
 • Watertank of vast water
 • In lease beschikbaar vanaf €73 per maand
 • Aroma Club is officieel La Marzocco Dealer en geeft deskundig advies

Koffievariaties

 • Espresso
 • Espresso macchiato
 • Koffie
 • Koffie verkeerd
 • Cappuccino
 • Café au Lait
 • Latte macchiato
 • Warme melk
 • Melkschuim
 • Heet water

Benieuwd naar de La Marzocco Linea Mini?
Kom langs in onze showroom.

Zij starten onder andere hun dag met Aroma Club koffie

Maak kennis met onze koffiebonen

Wij branden onze bonen volgens de slow-roast methode. Waarom wij dat doen? Om de smaken en aroma's van de koffiebonen optimaal te benutten. En dat proef je. Daarbij hechten wij grote waarde aan duurzaamheid. Niet voor niets worden al onze koffiebonen dan ook CO2 neutraal gebrand en zijn ze fairtrade, organic & UTZ gecertificeerd.

Aroma Club koffiebonen

La Marzocco Linea Mini feitjes die je moet weten

Handige feitjes voor La Marzocco Linea Mini van Aroma Club.

1Geïnspireerd door de Linea Classic, wordt de Linea Mini geleverd met dubbele boilers en een geïntegreerde zetgroep die de machine in staat stelt om de temperatuurstabiliteit en energie-efficiëntie optimaal in te vullen.
2De Linea Mini is handgemaakt met dezelfde componenten die worden gebruikt in de grote machines om dezelfde duurzaamheid te waarborgen waar de bijvoorbeeld de Linea Classic beroemd om is geworden.
3Heetwateruitloop: handige uitloop voor thee en spoeling van portafilters tussen de koffie 'shots'.
4PID-regeling: getrapt temperatuurwiel maakt aanpassing door gebruiker mogelijk.

Wanneer we het hebben over de espressomachines van het merk ‘La Marzocco’ denken we uiteraard aan de grote (semi)professionele machines die zijn terug te vinden in heel wat horecazaken. Echter is het ook mogelijk om een La Marzocco Linea Mini koffiemachine te kopen. Deze machine is speciaal op de markt gebracht om ook gewoon lekker gezellig bij je thuis te kunnen genieten van een heerlijk smaakvolle espresso. Het merk La Marzocco staat er om bekend reeds vanaf het jaar 1973 gebruik te maken van dubbele boilersystemen en het spreekt voor zich dat deze ook bij deze Mini versie nog mocht ontbreken. In ieder geval, wil jij graag een La Marzocco Linea Mini kopen, maar wil je eerst graag alles over dit bijzondere toestel te weten komen? Dat is mogelijk door het lezen van de informatie op deze pagina!

Warmtewisselaar zorgt voor constante temperatuur
Een La Marzocco Linea Mini kopen zorgt er voor dat je komt te beschikken over een toestel welke is uitgerust met een warmtewisselaar. Op deze manier kan een constante temperatuur worden gegarandeerd (mits een maximale afwijking van 1°C). De temperatuur kan volledig handmatig worden ingesteld door middel van PID control. In ieder geval zorgen deze functionaliteiten er voor dat je er zeker van kan zijn dat je met behulp van de La Marzocco Linea Mini steeds een heerlijk warm kopje espresso kan zetten.

Handgemaakt waterreservoir van 2,5 liter
De La Marzocco Linea Mini is uitgerust met een waterreservoir welke beschikt over een capaciteit van 2,5 liter. Kenmerkend voor dit waterreservoir is dat ze met de hand is gemaakt en dat met behulp van dezelfde elementen die door La Marzocco wordt gebruikt voor in de horeca. In ieder geval maakt dit meteen duidelijk dat je met absolute zekerheid de beschikking krijgt over een kwalitatief toestel die over een uitstekende duurzaamheid beschikt.

De La Marzocco Linea Mini prijs
Wil je graag een La Marzocco Linea Mini kopen? In dat geval is het natuurlijk van belang om rekening te houden met de aankoopprijs die aan deze machine is verbonden. Ondanks het feit dat het hierbij gaat om een espressomachine voor thuis neemt dit niet weg dat je bent verzekerd van het absolute neusje van de zalm dat er op de espressomarkt is terug te vinden. Dit zorgt er wel voor dat de La Marzocco Linea Mini prijs er eentje is welke mogelijks wat hoger is gelegen dan je in eerste instantie zou verwachten. Dat hoeft echter niet noodzakelijkerwijs een probleem te zijn. Door het afsluiten van een leasingovereenkomst is het namelijk mogelijk om de La Marzocco Linea Mini prijs te spreiden over een langere periode. Op deze manier wordt deze fantastische espressomachine ook voor jou meteen een flink stuk betaalbaarder.

La Marzocco Linea Mini kopen in diverse kleuren
Wanneer je een La Marzocco Linea Mini review gaat lezen zal er je ook altijd worden aangegeven dat deze koffiemachine kan worden aangekocht in verschillende kleuren. Het prachtige design beschikt op zichzelf reeds over een enorme aantrekkingskracht, maar het kan altijd nog beter. Om tegemoet te kunnen komen aan de wensen van zoveel mogelijk gebruikers heeft het merk La Marzocco er dan ook voor gekozen om haar Mini-uitvoering uit te brengen in meerdere verschillende kleuren. Zo is een La Marzocco Linea Mini kopen mogelijk in zowel een chroom- als een zwarte-uitvoering. Zo komt ze pas echt uitstekend tot haar recht in elke keuken waarin ze wordt geïntegreerd.

Voorzien van automatische pre-infusiefunctie
Wanneer je er een La Marzocco Linea Mini review op naslaat wordt het ook meteen duidelijk dat deze machine beschikt over een automatische pre-infusiefunctie. Bovendien is het eveneens interessant om te weten dat deze La Marzocco Linea Mini amper 15 minuten tijd nodig heeft om op temperatuur te komen. Op deze manier kan je in geen tijd genieten van een heerlijke kopje koffie welke geheel op maat van jouw wensen kan worden gezet.

In de verpakking van de La Marzocco Linea Mini
De La Marzocco Linea Mini kopen betekent dat je standaard de beschikking krijgt over verschillende onderdelen. Ze wordt dan ook standaard geleverd met niet alleen een tamper, maar ook een melkkan, vier verschillende maten van filterbakjes evenals twee filterdragers en de nodige watertesters. Bovendien wordt ook een zogenaamde blindfilter standaard meegeleverd met elke La Marzocco Linea Mini.