DR Coffee Office 200

Ontvang binnen 2 uur een scherp geprijsde offerte op maat

Scherp geprijsde offerte ontvangen?

Vul het formulier in en ontvang de DR Coffee Office 200 prijs.

Ontvang geheel vrijblijvend een offerte
 • Leaseprijs vanaf €125 per maand.
 • Aanschafprijs met korting op aanvraag.
 • Vaak demo modellen beschikbaar.
 • Proefplaatsing is mogelijk op aanvraag.

Onze DR Coffee expert Janneke is te bereiken op onderstaand nummer.

Janneke DR Coffee Expert Janneke DR Coffee Expert

Belangrijke aspecten

 • Geschikt tot 50 gebruikers
 • Watertank of vast water
 • In lease beschikbaar vanaf €125 per maand
 • De perfecte volautomaat voor kleine kantoren of horeca

Koffievariaties

 • Espresso
 • Ristretto
 • Espresso macchiato
 • Koffie
 • Koffie verkeerd
 • Cappuccino
 • Café au Lait
 • Latte macchiato
 • Warme melk
 • Melkschuim
 • Choco
 • Heet water

Benieuwd naar de DR Coffee Office 200?
Kom langs in onze showroom.

Zij starten onder andere hun dag met Aroma Club koffie

Maak kennis met onze koffiebonen

Wij branden onze bonen volgens de slow-roast methode. Waarom wij dat doen? Om de smaken en aroma's van de koffiebonen optimaal te benutten. En dat proef je. Daarbij hechten wij grote waarde aan duurzaamheid. Niet voor niets worden al onze koffiebonen dan ook CO2 neutraal gebrand en zijn ze fairtrade, organic & UTZ gecertificeerd.

Aroma Club koffiebonen

DR Coffee Office 200 feitjes die je moet weten

Handige feitjes voor DR Coffee Office 200 van Aroma Club.

1De DRC Office 200 heeft een capaciteit van 300 koppen per dag. Ideaal voor kantoren tot 50 medewerkers.
2Watertank of vaste wateraansluiting.
3Standaard bonenreservoir van 1500 gram.
4De cappuccino's en latte macchiato's mogelijk met verse melk of melkpoeder.

DR Coffee Office 200

De DR Coffee Office 200 herdefinieert de ervaring van koffiezetten in zowel thuisomgevingen als de zakelijke wereld. Deze koffiemachine is ontworpen om de uitmuntendheid van een barista te evenaren met ongekende snelheid, en is in staat om in recordtijd een breed palet aan koffiesoorten aan te bieden, van een intensieve espresso tot een delicate latte macchiato, en dat alles met slechts een druk op de knop. Voor organisaties die belang hechten aan diversiteit en consistentie in hun koffie-assortiment, is de DR Coffee Office 200 een onmisbare aanwinst.

Mogelijkheden van de DR Coffee Office 200

Een investering in de DR Coffee Office 200 biedt toegang tot een koffiemachine die met elke functie imponeert. Met ruime reservoirs voor water en koffiebonen is de machine uitgerust om zelfs in de drukste periodes te presteren. De capaciteit voor koffieresidu is ook aanzienlijk, waardoor minder frequent legen nodig is, een belangrijk kenmerk voor dynamische bedrijfsomgevingen. De DR Coffee Office 200 is de ideale keuze voor locaties waar een continue toevoer van kwaliteitskoffie een vereiste is, en biedt met gemak een hoger volume dan de HCR 100.

Kiezen voor de DR Coffee Office 200 betekent kiezen voor een machine die zowel met zijn vermogen als met zijn technologische vernuft imponeert. Het staat voor de ideale samensmelting van esthetiek, functionaliteit en geavanceerde techniek, perfect voor diegenen die de kwaliteit van hun koffie vooropstellen.

Technologische Evolutie in de DR Coffee Office 200

De DR Coffee Office 200 is niet zomaar een koffiemachine; het is de belichaming van innovatie en gebruiksgemak in de wereld van koffiebereiding. Met zijn voortreffelijke ‘Direct-Select’ technologie, een stap vooruit van zijn voorganger de Yunio X20, levert deze machine een moeiteloze ervaring met een breed spectrum aan koffieopties. Van een intensieve ristretto tot een fluweelzachte cortado, of een robuuste espresso, de DR Coffee Office 200’s ‘One-Touch’ systeem maakt het bereiden van je favoriete koffie eenvoudig en snel. De vooruitstrevende technologie garandeert dat elke koffievariant met precisie wordt gezet, waardoor de verwachtingen van de meest veeleisende koffieafficionado’s worden overtroffen.

Design

De DR Coffee Office 200 is een statement van smaak en stijl. De keuze voor dit model is een keuze voor topkwaliteit niet alleen in koffiebereiding maar ook in esthetische presentatie. Elk model is een meesterwerk dat zowel de zintuigen streelt met zijn voortreffelijke koffie als het oog behaagt met zijn opvallende design. Een toevoeging aan elk interieur, de DR Coffee Office 200 vertegenwoordigt luxe en verfijning in elk detail, en is de ultieme keuze voor wie zowel in smaak als in uitstraling geen compromissen accepteert.

De DR Coffee Office 200

Het prijspunt van de DR Coffee Office 200 is een weerspiegeling van zijn topklasse prestaties en duurzaamheid, waardoor het apparaat zich in een premium segment bevindt. De investering die gepaard gaat met dit geavanceerde model kan voor sommige bedrijven aanzienlijk lijken. Echter, voor organisaties die rekening moeten houden met hun budget, worden flexibele financierings- en leaseopties aangeboden. Deze alternatieve betalingsmogelijkheden stellen bedrijven in staat de kosten van de DR Coffee Office 200 over een langere periode te verdelen, passend binnen hun financiële planning en cashflowmanagement.

Leasing is met name voordelig voor ondernemingen die onmiddellijk willen profiteren van de uitmuntende koffie die de DR Coffee Office 200 biedt, zonder direct een omvangrijke kapitaaluitgave te doen. Dit kan helpen om bedrijfskapitaal te behouden, terwijl je personeel en klanten genieten van superieure koffie. Of je nu te maken hebt met budgetbeperkingen of investeringen wilt spreiden over de tijd, de leaseopties voor de DR Coffee Office 200 bieden een slimme en haalbare weg om toch de voordelen van deze geavanceerde koffiemachine te benutten.